drak
کاربر سایت
درست متوجه نشدی. کلا قطع میشه باید حجم بخریعجب!!!
بخدا گناه دارم من همینطوری دارم دو ماه یه بار 200 میدم واسه سرعتِ محدودِ نامحدودشونازین مدلا که مصرف میکنی تموم که شد هرچی مصرف کردی میاد رو قبض ( Imagine that)
الان من باز نفهمیدم ، محدود که بشه سرعتم در چه حد میاد پایین؟ 30kb؟![]()
Im gonna hurt myself bye.درست متوجه نشدی. کلا قطع میشه باید حجم بخری
خب این الان چه فرقی با حجمی کرددرست متوجه نشدی. کلا قطع میشه باید حجم بخری
نگفته توقف، گفته من گفتم به وزیر امیدوارم قبول کنهخب دوستان مثه اینکه اعتراضا جواب داده و حدود 1 ساعت پیش معاون وزیر ارتباطات تو اینستاگرام خبر از توقف فروش اینترنت به ظاهر نامحدود داده!
بدترش نکنن صلواتی ختم کن !
Mohammad Javad Azari Jahromi (@azarijahromi) • Instagram photos and videos
ایشون وزیر پیشنهادی کابینه جدیده (اولین وزیر دهه 60ی مملکت) و البته تا حدی میشه حدس زد این بازی ها اواخر کار وزیر قبلی پیش اومده که وزیر جدید بیاد جلوش رو بگیره و قهرمان شهنگفته توقف، گفته من گفتم به وزیر امیدوارم قبول کنهبعد هم به نظرم این مقدار حجم اصلا موضوع مهمی نیست، تفکیک کردن داخل و خارجه که بعدا تبدیل میشه به اتفاقات بزرگتر
نگفته توقف، گفته من گفتم به وزیر امیدوارم قبول کنهبعد هم به نظرم این مقدار حجم اصلا موضوع مهمی نیست، تفکیک کردن داخل و خارجه که بعدا تبدیل میشه به اتفاقات بزرگتر
شاید برای شما که کارت بانکیتون پره و تنها زحمتی که بعد از تموم شدن حجمتون میکشید این باشه که مشخصات کارتتون رو وارد میکنید و ترافیک اضافه میخرید موضوع مهمی نباشه اما امثال بنده سر گنج ننشستیم که هی بخوایم کیلویی اینترنت بخریم. هرجای دنیا بگی ما اینجا برای هر گیگ سه هزار تومن میدیم خون گریه میکنن. با بالا رفتن حجم دیتای وبسایت ها حداقل 20 گیگ فقط برای وبگردی لارمه اونم در صورت صرفه جویی و هیچ کاری نکردن. دیگه دانلود فایل و تماشای ویدئو و بازی آنلاین بماند.
فرقی نمیکنه سپهر جان فقط با گرون کردن اینترنت دسترسی خیلی ها رو بهش محدود میکنن همونجور که با پرت کردن دیش ها از سقف خونه ها یا پارازیت انداختن در کلان شهرها دسترسی مردم رو به ماهواره محدود کردن دلیلشم اینه مردم بیشتر بخوابن آخه ملت بیدار مثل آتیش زیرخاکستر میمونه و ما نباید از چپاول و ظلم هایی که بهمون میشه آگاه باشیم یه وقت پایه های جایی رو سست کنیمخب این الان چه فرقی با حجمی کرد![]()