خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
خب وسایلی که نیاز داره رو هم مد نظر دارید؟
قیمت دیش و کیت اولیش 500 دلاره که قطعا نخواهند گذاشت وارد بشه و قاچاقی باید بیاد، باز میکشن روش و ...
از همه مهمتر وقتی در دسترس جهان قرار بگیره باید سیستم قیمت گذاریش رو بر اساس اقتصاد کشورا بچینه وگرنه خیلیا تو کشورای داغونی مثل ما شاید نرن طرفش بخاطر قیمتش.
بنظرم دیشش دیش معمولیه نظر شما چیه؟؟

آره بشین تا هواتونو داشته باشه
تازه گفته گل و شیرینی و بوسم برامون ازون بالا میندازه پایین
دولت آمریکا دسترسی من و شما رو به سرویس های ساده ای مث اپل و مایکروسافت و ... هم بسته و دم به دقیقه باید دنبال قندشکن و دی ان اس بگردیم اونوقت دنبال اینترنتشید؟!!
استارلینک باید با همکاری کشورهای مختلف امکان دسترسی اونارو به اینترنت رو فراهم کنه
به نظرت ایران با استارلینک همکاری میکنه که اینترنت به ایرانم بده؟!!
و اصلا خود دولت آمریکا مجوزی به اینکار میده؟
چه فانتزیایی دارید به خدا

ایلان ماسک چه ارتباطی به دولت آمریکا داره؟ اپل و مایکروسافت چه ارتباطی به سرویس نت جهانی استارلینک دارن؟! اصلا چه لزومی داره استارلینک با ایران همکاری کنه برای ارائه اینترنت؟!!
مهندس چرا آسمون زمین به هم میبافی؟ :D اصلا اخبار استارلینک رو دنبال کردی؟ میدونی بر چه اساسی راه اندازی شده که در دسترس همه قرار بگیره؟ میدونی نیاز به دکل و این داستانا از سمت کشور ما نداره، و تجهیزات راه اندازیش کلا داخل یه "باکس" عرضه میشه؟ :D دو تا جعبه از اونور آب آوردن این ور این قدر سخت میاد به نظر شما؟ :D

شما حرص نخور داداش من، اگه خیلی مخالف این داستانی زمانی که اومد خیلی راحت سمتش نرو! :D والا به خدا

پ.ن: اشتباه برداشت نشه از صحبت من که رایگان قراره این اینترنت عرضه بشه! مشخصا خیر، هزینه تجهیزات راه اندازی و اشتراک ـش رو تا ریال (دلار :D) آخر حساب میکنن باهامون. ولی خب اون باز راه چاره داره (مثال راه اندازی برای مجتمع که یکی از دوستان گفتند)، ولی این که قرار باشه فلان کشور در دسترس قرار بگیره برای ما نه خیلی حرف مضحکیه. ماهواره دور زمین داره میگرده، به ایران میرسه که یه دفعه تغییر جهت نمیده! اتفاقا اونا از خداشونه دیتای کاربرا رو جمع آوری کنن، کجا بهتر از ایران! :D

تجهیزاتش که ویدیوش داخل یوتیوب هست و در قالب یک سری باکس عرضه میشه، ولی به یقین مردانی از سرزمین پارس پیدا خواهند شد که نت رو با قابلمه یا آب کش و یه lnb هم بگیرن :p کار نشد نداره، مخصوصا برای ایرانی جماعت! :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: -Poormaz- and sphac
نه دیشش معمولی نیست و چیز پیشرفته ایه، خودش تنظیم میکنه و پیدا میکنه همه کارارو واست انجام میده.
تو کانادا و آمریکا در دسترس بوده از چند ماه پیش الان یوتیوب بزنی تجهیزات و تستاش رو میتونی ببینی.

ارسال دیتا از طریق ارتباطات ماهواره ای حال حاضر قابل ردیابی هستند و جرمش هم بسیار سنگین اه. قبلا بانک ها و سفارت خونه ها همه از این ارتباطات استفاده می کردند اما با فشاری که آوردن الان ارتباطات ماهواره ای صرفا در مناطقی که امکان ارائه زیرساخت نیست استفاده می شن.
باید دید ارسال دیتا از استارلینک هم مثل ارتباطات فعلی قابل ردیابی هست یا نه.

ایلان ماسک چه ارتباطی به دولت آمریکا داره؟ اپل و مایکروسافت چه ارتباطی به سرویس نت جهانی استارلینک دارن؟! اصلا چه لزومی داره استارلینک با ایران همکاری کنه برای ارائه اینترنت؟!!
مهندس چرا آسمون زمین به هم میبافی؟ :D اصلا اخبار استارلینک رو دنبال کردی؟ میدونی بر چه اساسی راه اندازی شده که در دسترس همه قرار بگیره؟ میدونی نیاز به دکل و این داستانا از سمت کشور ما نداره، و تجهیزات راه اندازیش کلا داخل یه "باکس" عرضه میشه؟ :D دو تا جعبه از اونور آب آوردن این ور این قدر سخت میاد به نظر شما؟ :D

شما حرص نخور داداش من، اگه خیلی مخالف این داستانی زمانی که اومد خیلی راحت سمتش نرو! :D والا به خدا
والا آدم می مونه جواب بعضیا چی بده بخدا
استارلینک رو SpaceX داره میسازه که یک شرکت فضایی آمریکاییه، واقعا فهمش انقدر برات دشواره که الان تمام اشخاص و شرکت های آمریکایی به دلیل تحریما به طور رسمی هیچ ارتباط و تبادل مالی نمی تونن با ایران داشته باشن؟!
احتمالا ایلان ماسک ملیتش مریخیه
همینطوری یِرخی نیست که کل دنیارو کاور کنن فقط یه دیش بندازی پشت بوم و اشتراک بخری وصل شی، مجوز دولت هارو میخوان
آره من بلد نیستم برم تو گوگل سرچ کنم اینترنت استارلینک و ایلان ماسک بعد بیام فانتزی ببافم

رویترز

آخرین ویرایش:
ایلان ماسک برخلاف تصور خیلی ها در همین قضیه ارز دیجیتال نشون داد که زیاد هم ادم قابل اعتمادی نیست.
برات اینترنت میده و ماشین تسلا هم میده حتی موشک هم میتونه بسازه ولی تا زمانی که پولش رو بدی !!
اینکه بیاد برای اینترنت ما ایرانیا فکری کنه و هزاران ماهواره شلیک کنه و رایگان به ما اینترنت بده رو از فکرتون خارج کنید.
من کی گفتم میخواد رایگان به ایرانیا نت بده؟ چرا حرف رو تحریف میکنید! پولی هم که بابت خدماتش میگیره نوش جونش. ترجیح میدم امثال ایلان ماسک رهبر دنیای فناوری باشن تا جک دورسی" مارک زاکربرگ"بیل گیتس(بازنشسته) یا مدیران گوگل.

• Like
Reactions: DoomedToKill
والا آدم می مونه جواب بعضیا چی بده بخدا
استارلینک رو SpaceX داره میسازه که یک شرکت فضایی آمریکاییه، واقعا فهمش انقدر برات دشواره که الان تمام اشخاص و شرکت های آمریکایی به دلیل تحریما به طور رسمی هیچ ارتباط و تبادل مالی نمی تونن با ایران داشته باشن؟!
احتمالا ایلان ماسک ملیتش مریخیه
همینطوری یِرخی نیست که کل دنیارو کاور کنن فقط یه دیش بندازی پشت بوم و اشتراک بخری وصل شی، مجوز دولت هارو میخوان
آره من بلد نیستم برم تو گوگل سرچ کنم اینترنت استارلینک و ایلان ماسک بعد بیام فانتزی ببافم

رویترز

معلومه که حرف حق جواب نداره :D جای این که دائم دنبال جدل با این یوزر و اون یوزر باشی، سعی کن یکمم یاد بگیری.

داداش گل، حرف من اینه که دولت آمریکا "مستقیما" چه ارتباطی با "این پروژه" پیدا میکنه؟ الان سرویس های آیفون در ایران قابل استفاده نیست؟ شما با قـــندشکن وارد icloud و apple music میشی؟! "یک سری کمپانی ها" میان برای "یک سری سرویس ها" ـشون محدودیت ایجاد میکنن با توجه به تحریم ها، بله حرف شما 100% درسته، ولی برای پروژه ای که فقط یکی از اهدافش رفع محدودیت اینترنت در دنیا بوده (اصلا شعارشونم همین بود یه مقطع!) اونم بعد از این همه تبلیغ،

این که برگردن بیان بگن "به دستور رگولاتوری آمریکا، ما نمیتونیم به ایران سرویس بدیم" به نظر خودت، فقط فکر کن پیش خودت من هیچی نمیگم، مضحک نیست؟ کار بکش یه ذره از اون لامصب جای "آره من بلد نیستم تو بلدی و فلان" :D

بعد، دقیقا نبود ارتباط و تبادل مالی با "دولت" ایران قراره چه مشکلی رو به وجود بیاره برای این سرویس؟ احیانا با چیزی به نام گیفت کارت آشنایی داری؟ :D شما از استور اپل یا Itunes میخوای خرید کنی با گیفت کارت امکانش برات مهیا نیست؟ یا اسلحه گذاشتن زیر گلوت که حتما با درگاه شاپرک باید خرید رو انجام بدی؟ :D جالبی ـش هم این جاست هی از یه منطق بی ربط داری استفاده میکنی برای توجیه! عین این میمونه من برگردم بگم قهوه مزه تلخ میده به خاطر این که وارد کننده قهوه با ایران تبادل مالی نداره :))

آخر هم این که آقا اصلا شما تاج سر مایی چرا این قدر حرص میخوری!!! :D اصلا بعد این شما فحش هم بدی من ریپلای نمیزنم به پستت چون سلامتی ـت برای خودت هم مهم نباشه، برای من مهمه.

پست من توی این تاپیک میمونه، پست شما هم هست دیگه... دو ماه دیگه مشخص میشه "فانتزی بافی" من و اون یوزر بنده خدا که الکی پریدی بهش درست بوده، یا منطق شما :D

موفق باشی :Rose:

آخرین ویرایش:
معلومه که حرف حق جواب نداره :D جای این که دائم دنبال جدل با این یوزر و اون یوزر باشی، سعی کن یکمم یاد بگیری.
:)) باشه
داداش گل، حرف من اینه که دولت آمریکا "مستقیما" چه ارتباطی با "این پروژه" پیدا میکنه؟ الان سرویس های آیفون در ایران قابل استفاده نیست؟ شما با قـــندشکن وارد icloud و apple music میشی؟! "یک سری کمپانی ها" میان برای "یک سری سرویس ها" ـشون محدودیت ایجاد میکنن با توجه به تحریم ها، بله حرف شما 100% درسته، ولی برای پروژه ای که فقط یکی از اهدافش رفع محدودیت اینترنت در دنیا بوده (اصلا شعارشونم همین بود یه مقطع!) اونم بعد از این همه تبلیغ،
هر شخص و شرکت آمریکایی بالاخره تابع قوانین دولت آمریکاس نمی دونم دیگه واقعا این مطلب بدیهی رو چطوری توضیح بدم
شما احیانا که نمیخوای با قندشکن از استارلینک هم هویتتو پنهان کنی؟!
هدف اصلی استارلینک رسوندن اینترنت پر سرعت به مناطق روستایی و فاقد سرویس اینترنته نه یک بنیاد حمایت از حقوق بشر برای کشورایی مثل چین و کره شمالی و ما (اینو ملت توی فضا مجازی ساختن)
Starlink is intended for about the 3% “hardest to reach customers” for telecommunications companies, in rural areas where “5G is really not well-suited,” Musk said. SpaceX intends Starlink to have a high-speed connection for any users, with latency below 20 milliseconds.​

این که برگردن بیان بگن "به دستور رگولاتوری آمریکا، ما نمیتونیم به ایران سرویس بدیم" به نظر خودت، فقط فکر کن پیش خودت من هیچی نمیگم، مضحک نیست؟ کار بکش یه ذره از اون لامصب جای "آره من بلد نیستم تو بلدی و فلان" :D
رجوع کن به خط بالایی که نوشتم
بعد شما هم به دوگوله یه فشاری بیار ببین به نظرت وقتی ما از خیلی از سرویس هایی که نه جنبه دور زدن تحریم داره و نه به دنبالش ایجاد فعالیت تروریستی میشه و فقط جنبه سرگرمی و فان داره و بابتشم پول میدیم محدود میشیم اما اینجا یهو دلشون میسوزه که دولتمون داره نت مون رو محدود میکنه و میخوان بهمون اینترنت بدن مضحک نیست؟
بعد، دقیقا نبود ارتباط و تبادل مالی با "دولت" ایران قراره چه مشکلی رو به وجود بیاره برای این سرویس؟ احیانا با چیزی به نام گیفت کارت آشنایی داری؟ :D شما از استور اپل یا Itunes میخوای خرید کنی با گیفت کارت امکانش برات مهیا نیست؟ یا اسلحه گذاشتن زیر گلوت که حتما با درگاه شاپرک باید خرید رو انجام بدی؟ :D جالبی ـش هم این جاست هی از یه منطق بی ربط داری استفاده میکنی برای توجیه! عین این میمونه من برگردم بگم قهوه مزه تلخ میده به خاطر این که وارد کننده قهوه با ایران تبادل مالی نداره :))
نه والا اولین باره اسم گیفت کارتو شنیدم، مرسی که گفتی
مطابق مطلبی که پست قبلم از رویترز گذاشتم که فکر کنم اصن نخوندیشم یا متوجهشم نشدی استارلینک از هر کشوری مجوز میگیره که بهش سرویس بده، شما دیگه اینو نمی تونی با فیلترشکن مث آیتیونز بپیچونی و موقعیت جغرافیاییت کاملا واضحه که ایرانه
دولت آمریکام باید با خودش درگیر باشه که سرویس های سرگرمی اینترنتی که میخوایم پول بابتشون بدیم رو بهمون نمیده اما خود اینترنتو میده :))
آخر هم این که آقا اصلا شما تاج سر مایی چرا این قدر حرص میخوری!!! :D اصلا بعد این شما فحش هم بدی من ریپلای نمیزنم به پستت چون سلامتی ـت برای خودت هم مهم نباشه، برای من مهمه.

پست من توی این تاپیک میمونه، پست شما هم هست دیگه... دو ماه دیگه مشخص میشه "فانتزی بافی" من و اون یوزر بنده خدا که الکی پریدی بهش درست بوده، یا منطق شما :D
من حرص نمیخورم نگران نباش
بیا چندتا ازینام بذارم :D:D:D:D:D توی فروما اینا نشون میدن که شخص نویسنده چقدر کول و آرامه :))
باشه اول سپتامبر که دیگه ان شالا شما دیشو نصب کردی و داری با سرعت 100 مگ بر ثانیه از نت آزاد و بدون فیلتر بهره می بری یه عکسم برای ما بذار :* (مطمئن باش مام خوشحال میشیم)

اون زمانها که ما بچه بودیم ویدئو ممنوع بود مامورا میریختن تو خونه ویدئو رو میبردن منت هم سرت میزاشتن که دادگاهیت نمیکنن :D ولی همون ویدئو وارد میشد و ملت میخریدن و با خانواده استفاده میکردن و لذت میبردن

1625209691187.png

همین 8 سال قبل یگان ویژه با عملیات مافوق بشری دیش ماهواره رو جمع میکرد، باز خداروشکر ریختن تو خونه مردم منسوخ شد و از راه پشت بوم میومدن :D

1625209924481.png

واقعا فکر میکنید وارد کردن یه جعبه تجهیزات استارلینک الان مشکله؟ مثل آب خوردن وارد میشه و با 2-3 برابر قیمت هم فروخته میشه

این موردی که دوستان میگن که از سمت آمریکا تحریم بشه خیلی بعیده چون اولا اونا شعارشون آزادی دسترسی به اینترنت بدون سا*نسور هست ثانیا این شرکت میلیونها دلار خرج نمیکنه ماهواره بفرسته که کل سطح سیاره رو پوشش بده بعد یه مساحت 1.6 میلیون کیلومتر مربعی رو از دسترس خارج کنه!

بیشتر نگران اشتراک ماهیانه 100 دلاریش باشید ;)

این ویدئو که گذاشتم تو اسپویلر بسته تجهیزاتش هست:

بیشتر نگران اشتراک ماهیانه 100 دلاریش باشید
اصل قضیه همینه. نه مشکل واردات هست. نه اخرش ممنوعیتش مسئله میشه. نه از اون ور تحریم میکنن. تجهیزاتش رو هم یه بار هر چی باشه پولش رو میدیم. ولی ماهی 100 دلار هر طوری حساب کنی خیلی زیاده.

• Like
Reactions: Bellic
اصل قضیه همینه. نه مشکل واردات هست. نه اخرش ممنوعیتش مسئله میشه. نه از اون ور تحریم میکنن. تجهیزاتش رو هم یه بار هر چی باشه پولش رو میدیم. ولی ماهی 100 دلار هر طوری حساب کنی خیلی زیاده.
فرضا دستگاهاش بدست افراد برسه- چندتا مشکل دیگه میمونه اینه که چجوری ارسال اطلاعات صورت بگیره در صورتی که اینترنت ملی شده و اینکه چجوری به دلار چنج کنی و وارد درگاه starlink کنی به فرض اینکه پولت کافی باشه

فرضا دستگاهاش بدست افراد برسه- چندتا مشکل دیگه میمونه اینه که چجوری ارسال اطلاعات صورت بگیره در صورتی که اینترنت ملی شده و اینکه چجوری به دلار چنج کنی و وارد درگاه starlink کنی به فرض اینکه پولت کافی باشه
اینطوری که با عمو ایلان ماسک بعد از نوسان گیری هاشون صحبت میکردیم فرمودند من فقط برای رضای خدا و رضایت جماعت ایرانی کار میکنم و انشالله بزودی درگاه پرداخت شتابی میذاریم براتون حال کنید.
حالا جدا از شوخی اصلا معلوم نیست چطور بشه ولی اینا از چندماه پیش کارگروه مقابله باهاش رو تشکیل دادن و مطمئنا اگه‌بخوان تا حد بستن همین اینترنت داغون عادی پیش برن دیگه اینو هم به حال خودش قطعا نمیذارن :-" .
اینم درسته قبلا میومدن دیش رو میترکوندن و الان انجام نمیدن ولی خب یادمون نره همین امروز که دارم این پیامو مینویسم نصف شبکه ها واسه من پارازیت دارن یه ساعت میگیرن یه ساعت نمیگیرن. در واقع اینا‌همون آدما هستن حقیقتا هیچ تغییری نکردن و نمیکنن هم، به هر طریقی جلوی هر محتوایی که روش کنترلی نداشته باشن رو تلاش میکنن بگیرن :-".

اینترنت جهانی در ایران قطع نخواهد شد (بطور دائم)، همه بحث هاتون الکی هست.
شاید در مواقع خاص به خاطر مسائلی که همه میدونیم موقت محدود کنن اما دائمی نخواهد بود.
فرض که پیشگویی شما درست باشه،
اما اگه منظورت این نیست که بهتره نگران نباشیم، ایا این بحث ها الکیه؟ ببین موافقم که تو این شرایط ارامش خیلی مفیده.. اما یعنی ملت بیخیال بشینند تا هر کی هر طوری دلش خواست باهاشون برخورد کنه؟ (داستان برق نشون داد که این کار چه اشتباه بزرگیه)

منم موافقم اینا در مسیری قرار گرفتند که برگشت نداره(از نظر اینترنت و دسترسی بهش) و اگرم یه روزی به سیم اخر بزنند و از بین ببرنش(حتی در حد اینستا).. عملا حکم مرگ اقتصاد کشور رو صادر کردند (اگر اقتصاد و جانی در این اقتصاد باقی مونده باشه) و مسئله مهم تر (از نظر امنیت عزیزان مسئول) این که با از بین بردن اینترنت و تبدیلش به اینترانت حس مردم در مورد "تبعیض/رانت/فاصله طبقاتی" بین شهروندان معمولی و اقا/خانم زاده ها رو به شکل حیرت اوری افزایش میدند.. دیگه ملت با شبکه های اجتماعی و تکنولوژی مشغول و ساکت نمیشند.. و برایند همه ی اینا باعث میشه نارضایتی ها به شکل عجیبی افزایش پیدا کنند..
حتی به نظرم پروپاگاندای ابکی (و در عین حال گسترده شون) هم خلاف این رو نشون میده که اینترنت از بین بره.

با این حال.. این حرف ها الکی نیست.. بماند که خیلی وقته کار از "حرف" زدن هم گذشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or