خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
این که همون طرحه!!
اسمش رو عوض کردند گفتند عوضش کردیم!!
یعنی یا اینها نهایت نفهم هستند یا ملت رو کلا بی شعور حساب کردند!!
دقیقا نکته همینه
گفتن اون طرح که از دستور کار مجلس خارج شده و طرح جدید جایگزینش شده

هر دو طرح یکی ان!!!

• Like
Reactions: mehdy.z
حدود سه رو بیشتر ـه معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن سرویسشون دائم قطع و وصل میشه تو هر خراب شده دیگه ای بود نهایت یک ساعت سیستم داون میشد تو این خراب شده انگار این چیزا عادیه !! خدا میدونه دارن چه آشی اون پشت مشتا برامون میپذن

والا اینطوریشو دیگه ندیدم!

اپراتور اول این مملکت نزدیک به ۴ روز اختلال در سرویس دهی داشته باشه!

پسر اصلا حس خوبی نسبت به این وضعیت ندارم.

معلوم نیست بعد از این که سامانه همراه اول و مخصوصا اپلیکیشن همراه من برگشت چه اتفاقی می افته!

من الان شاتل بعد از انتخابات دیگه با قندشیکن مشکل پیدا کرده و کلا سرعت پخش ویدیو تو یوتوب کم شده هر ۱۰ ثانیه یه بار قطع میشه تصویر با اینکه کیفیت رو حتی روی 140p هم میزارم خیلی هم مرتب خود نت قطع و وصل میشه مودم چراغش خاموش و روشن میشه از طرف دیگه هم که این داستان های اینترنت همراه پیش اومده خیلی نگرانم که یه داستان هایی پشت پرده در حال اجراست که بزنن همه سرور های بازی و شبکه های اجتماعی رو کلا نابود کنن

من الان شاتل بعد از انتخابات دیگه با قندشیکن مشکل پیدا کرده و کلا سرعت پخش ویدیو تو یوتوب کم شده هر ۱۰ ثانیه یه بار قطع میشه تصویر با اینکه کیفیت رو حتی روی 140p هم میزارم خیلی هم مرتب خود نت قطع و وصل میشه مودم چراغش خاموش و روشن میشه از طرف دیگه هم که این داستان های اینترنت همراه پیش اومده خیلی نگرانم که یه داستان هایی پشت پرده در حال اجراست که بزنن همه سرور های بازی و شبکه های اجتماعی رو کلا نابود کنن
شاتل دقیقا از زمان روز انتخابات دچار اختلال شده تا همین الان هم مشکل داره

• Like
Reactions: *ANOSHIRVAN*
حدود سه رو بیشتر ـه معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن سرویسشون دائم قطع و وصل میشه تو هر خراب شده دیگه ای بود نهایت یک ساعت سیستم داون میشد تو این خراب شده انگار این چیزا عادیه !! خدا میدونه دارن چه آشی اون پشت مشتا برامون میپذن

والا اینطوریشو دیگه ندیدم!

اپراتور اول این مملکت نزدیک به ۴ روز اختلال در سرویس دهی داشته باشه!

پسر اصلا حس خوبی نسبت به این وضعیت ندارم.

معلوم نیست بعد از این که سامانه همراه اول و مخصوصا اپلیکیشن همراه من برگشت چه اتفاقی می افته!
1624867121677.png

"مدیرکل ارتباطات همراه اول"
ایشون هم بزارن تو لیست افرادی که با قانون جدید باید بره زندان

برای منم مشکل قطع وصل پیش اومده هر روز چند ساعت/دقیقه یبار قطع وصل میشه! نویز چک کردم یدفعه از 15 اینا میره رو -3 و مودم ریست میشه :-q

• Like
Reactions: Katsura
اصلا چیزی به اسم اینترنت ملی نداریم . اینترنت ملی دیگه چیه .
خبر امروز.
iranintltv-20210629-0001.jpg

تصورش هم وحشتناکه.
باید با90درصد سرگرمی هامون خداحافظی کنیم چون از دید اقایان حرامه.
چندین ساله دنبال اینترنت ملی هستن ولی توانایی انجام این کار رو نداشتن و ندارن.
با چین قرارداد بستیم که درست و حسابی بسازه برامون.

با درود
اگه بلاک نکنن و پست پاک نکنن
بسمه الله
خوب از اونجا یی که اینتزنت ماهواره ای داره میاد و بچه ها مون بیکارن و بقه بچه هامون کار های واردات و صاردات دارن برای بچه های جدید دارن کار جور می کنن
من الله توفیق

• Smile
Reactions: S0lid Snake

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or