شایعه خبر هایی از uncharted جدید !

ps3 lover

کاربر سایت
elena-uncharted.jpg

دوبلور صدای Elena fisher ، خانم Emily Rose در صفحه ی Tweet خود اعلام کرد که همچنان مشغول کار بر روی سری Uncharted میباشد...

Rose دقیقا اعلام نکرد که بر روی Uncharted 3 کار میکند...

چندی پیش نیز Nolan North ، دوبلور شخصیت اصلی بازی یعنی Nathan drake ، حرف هایی راجع به uncharted 3 زده بود.

Uncharted 2 با میانگین امتیاز بالا توانست جوایز زیادی را در سال 2009 کسب کند.

ایا امکان دارد یکی از خبر های بزرگ سونی ، Uncharted 3 باشه ؟!؟

source

من میگم احتمالی این که در TGS معرفی بشه 60% هستش اما اگه بشه چی میشه :x:d:x

از الان U3 خدا وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اصلا اسمش میاد آدم حال میکنه U1 خدا بود U2 ش خدا تر شد U3 هم که دیگه مافوقش هستش .

فقط آنچارتد برای PSP نباشه که دهنم سرویس شد با PSP بعد کلی وقت نشستم MGS زدم کمر درد شدم .
حالا چرا 60%؟:d
من که فکر نکنم معرفی شه>:d<
ولی کاش معرفی شه:d

اما آنچارتد از این قضیه پیروی نمی کنه. نتان یه باستان شناس یا حالا یه Adventurism ـه که هر دفعه به یکی از مکان های این کره خاکی سفر میکنه تا مکان های باستانی و ناشناخته رو پیدا کنه. به همین دلیل هر چقدر هم از این بازی بدن تمومی نداره. فرض کن شماره چهارم بره دنبال شهر گمشده الدورادو :دی

دقیقاً! یه نکته خوب در مورد Uncharted اینه که میتونن محیط های مختلفی رو تو بازی بذارن، از کوه و جنگل گرفته تا صحرا و .... به همین دلیل بازی حالا حالاها تکراری نمیشه و جای پیشرفت داره.
برای مثال توی Uncharted 1 سازنده ها افکت های آب رو خیلی طبیعی و زیبا درست کردن، توی U2 هم سراغ برف رفتن، الان هم میتونن برن سراغ شن و بهترین افکت شن رو خلق کنن.

حالا چرا 60%؟:d
من که فکر نکنم معرفی شه>:d<
ولی کاش معرفی شه:d

سونی از الان باید برای سال 2011 ش برنامش رو مشخص کنه برای همین شک دارم بازی بره برای 2012 بعدشم نزدیک ترین نمایشگاه معتبر که عرضشش رو داشته باشه که بازی معرفی بشه همین TGS هستش اما امکان داره بزارنش برای E3 سال دیگه اما این TGS 60% و E3 سال دیگه 100% .:d

omg چی میشه بره مصر:x!!!! قسمت اول اینقدر آبو قشنگ درست کردن همش میخواستم بپرم تو آب یا لباس خیسشو ببینم قسمت دوم مرحله برفشو 10 بار رفتم عمقو اثر راه رفتنش تو برفو میدیم حال میداد حالا شن و ماسه وسط این دفعه چی میشه

حالا کی گفته میخواد بره مصر که شما تا تهشو رفتین؟؟:d
به قول یکی از بچه های بازیسنتر این بچه سوسول(که خودمم شیفتشم)هر جا بره دنبالشیم چه مصر چه قلب NY چه همین همدان خودمون:-"

nd کاره بسیار دشواری داره.بعد از خوش درخشیدن شماره دوم این بازی حالا انتظارات بسیار بسیار بالاست.من که اصلا فکر نمیکنم شاهکاری که nd با شماره دوم نشون داد در این شماره هم تکرار بشه.حالا هرچند که بازیه عالی از اب در بیاد.

فکر معرفی Uncharted 3 توی TGS که خنده دار هست!

در مجموع من که بیشتر فکر میکنم در آینده باید بیشتر منتظر Uncharted for PSP or PSP2 باشیم تا U3! حالا Uncharted PSP رو شاید توی TGS معرفی کنن!

.من که اصلا فکر نمیکنم شاهکاری که nd با شماره دوم نشون داد در این شماره هم تکرار بشه.حالا هرچند که بازیه عالی از اب در بیاد.

ترول کردن Uncharted 3 از همین الان شروع شد!

من که اصلا فکر نمیکنم شاهکاری که nd با شماره دوم نشون داد در این شماره هم تکرار بشه.حالا هرچند که بازیه عالی از اب در بیاد...
من فک میکنم از شماره ی دومش هم بهتر میسازتش این ناوتی داگ کبیر ؛ اما مشکل اینجاست هر چه هم بسازن دیگه منتقدین مثل آنچارتد 2 تحویلش نمیگیرن ...
ببین کی گفتم بهت :دی
فکر معرفی Uncharted 3 توی TGS که خنده دار هست!
LOL!What ؟

LOL!What ؟

چه دلیلی داره سونی یکی از بزرگترین بمب های خبری و سورپرایز هاش رو بی خود توی یک نمایشگاه نامناسب خراب کنه؟ سونی اصلا توی TGS هیچ کنفرانس بدرد بخوری هم هیچ وقت نداشته که توش حالا بخواد خبر بزرگ بده!

چه دلیلی داره سونی یکی از بزرگترین بمب های خبری و سورپرایز هاش رو بی خود توی یک نمایشگاه نامناسب خراب کنه؟ سونی اصلا توی TGS هیچ کنفرانس بدرد بخوری هم هیچ وقت نداشته که توش حالا بخواد خبر بزرگ بده!
یه هفته 10 روز قبل از E 3 بیای چنتا عنوان خفنتو به مضحک ترین شکل ممکن معرفی کنی خراب نمیشن ، بعد بیای تو توکیو ، سرزمین مادری بازیسازای افسانه ای ، یه نمایشگاه به بزرگی TGS بازیتو آناونس کنی این میشه خراب کردن عنوان ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or