شایعه خبر هایی از uncharted جدید !

ps3 lover

کاربر سایت
elena-uncharted.jpg

دوبلور صدای Elena fisher ، خانم Emily Rose در صفحه ی Tweet خود اعلام کرد که همچنان مشغول کار بر روی سری Uncharted میباشد...

Rose دقیقا اعلام نکرد که بر روی Uncharted 3 کار میکند...

چندی پیش نیز Nolan North ، دوبلور شخصیت اصلی بازی یعنی Nathan drake ، حرف هایی راجع به uncharted 3 زده بود.

Uncharted 2 با میانگین امتیاز بالا توانست جوایز زیادی را در سال 2009 کسب کند.

ایا امکان دارد یکی از خبر های بزرگ سونی ، Uncharted 3 باشه ؟!؟

source

بعیده توی TGS معرفی بشه ، معمولا TGS محل معرفی بازیهای ژاپنی ساز و ژاپنی پسنده ، که Uncharted هیچ کدوم از این 2 شرط رو نداره .

بعیده توی TGS معرفی بشه ، معمولا TGS محل معرفی بازیهای ژاپنی ساز و ژاپنی پسنده ، که Uncharted هیچ کدوم از این 2 شرط رو نداره .
اتفاقا یه دلیل منطقی براش وجود داره. سونی میتونه با معرفی بازی تو ژاپن و ایجاد سر و صدای زیاد این بازی رو تو دل ژاپنی ها جا کنه. هممون می دونیم این بازی تو غرب چه جوری میفروشه و طرفدار داره و تو ژاپن چطور.

به نظر من هم ممکنه نسخه سوم بازی توی TGS معرفی بشه و به یکی از گنجینه های آسیای شرقی بپردازه که می تونه داستانش خیلی از ژاپنی ها رو جذب خودش بکنه.

من هم فک نکنم توی TGS معرفی بشه ... کلا همچین بازی هایی به ذائقه ی ژاپونی جماعت خوش نمیاد ...
توی کامنت های VG ملت میگفتن اگه بازی بره مصر چی میشه ! :d
خداییش ناتان رو تصور کنین که کنار اهرام داره راه میر هی به شن های روان فحش میده !

با توانایی که ناتی dog داره اگه بازی به قلب NY هم بره باز قشنگه !

دوستان به نظرتون اومدنشماره 3 این بای تو این نسل کمی اشتباه نیس؟......آخه حیف بازی به این بازی فرت و فرت بیاد بیرون

اینم که مثه گیرز داره همه چیشو تو این نسل رو می کنه ....(قصد مقایسه نداشتم فقط خواستم بگم میتونستن با نگهداشتن این بازیها واسه نسل بعد بیشتر روش کار کنن)

خداییش ناتان رو تصور کنین که کنار اهرام داره راه میر هی به شن های روان فحش میده !
واااااای اصلا تصورش هم برام هیجان انگیزه.

همیشه عاشق اهرام ثلاثه بودم و رازهای درون این اهرام برام جذابیت خاصی داشت. بشه که محشر میشه :x

دوستان به نظرتون اومدنشماره 3 این بای تو این نسل کمی اشتباه نیس؟......آخه حیف بازی به این بازی فرت و فرت بیاد بیرون

اینم که مثه گیرز داره همه چیشو تو این نسل رو می کنه ....(قصد مقایسه نداشتم فقط خواستم بگم میتونستن با نگهداشتن این بازیها واسه نسل بعد بیشتر روش کار کنن)
مراد جان بحث این دو تا جداست. چرا؟ توضیح میدم خدمتتون :دی

گیرز از همون ابتدا گفتن که یه سه گانست. بیشتر مخالفت ها سر این بود که این سه گانه تموم نشه تو این نسل. به علاوه کلی از داستان رو ما هنوز ندیدیم و ملت میخواستن لااقل یه اسپین آف از وقایع قبل از شماره اول داشته باشن.

اما آنچارتد از این قضیه پیروی نمی کنه. نتان یه باستان شناس یا حالا یه Adventurism ـه که هر دفعه به یکی از مکان های این کره خاکی سفر میکنه تا مکان های باستانی و ناشناخته رو پیدا کنه. به همین دلیل هر چقدر هم از این بازی بدن تمومی نداره. فرض کن شماره چهارم بره دنبال شهر گمشده الدورادو :دی

چیزی شبیه به Indiana Jones. تونستم برسونم ؟ :دی

باز بحث GeOW3شروع شد.... . بزارید بیاد،مگه بده یک بازی بهتر تجربه کنی؟

من میگم احتمالی این که در TGS معرفی بشه 60% هستش اما اگه بشه چی میشه :x:d:x

از الان U3 خدا وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اصلا اسمش میاد آدم حال میکنه U1 خدا بود U2 ش خدا تر شد U3 هم که دیگه مافوقش هستش .

فقط آنچارتد برای PSP نباشه که دهنم سرویس شد با PSP بعد کلی وقت نشستم MGS زدم کمر درد شدم .

آخرین ویرایش:
مراد جان بحث این دو تا جداست. چرا؟ توضیح میدم خدمتتون :دی

گیرز از همون ابتدا گفتن که یه سه گانست. بیشتر مخالفت ها سر این بود که این سه گانه تموم نشه تو این نسل. به علاوه کلی از داستان رو ما هنوز ندیدیم و ملت میخواستن لااقل یه اسپین آف از وقایع قبل از شماره اول داشته باشن.

اما آنچارتد از این قضیه پیروی نمی کنه. نتان یه باستان شناس یا حالا یه Adventurism ـه که هر دفعه به یکی از مکان های این کره خاکی سفر میکنه تا مکان های باستانی و ناشناخته رو پیدا کنه. به همین دلیل هر چقدر هم از این بازی بدن تمومی نداره. فرض کن شماره چهارم بره دنبال شهر گمشده الدورادو :دی

چیزی شبیه به Indiana Jones. تونستم برسونم ؟ :دی
متوجه شدم فردین جان......الان میشه کمی این شماره دار شدن رو توجیه کرد......thank you.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or