شایعه خبر هایی از uncharted جدید !

ps3 lover

کاربر سایت
elena-uncharted.jpg

دوبلور صدای Elena fisher ، خانم Emily Rose در صفحه ی Tweet خود اعلام کرد که همچنان مشغول کار بر روی سری Uncharted میباشد...

Rose دقیقا اعلام نکرد که بر روی Uncharted 3 کار میکند...

چندی پیش نیز Nolan North ، دوبلور شخصیت اصلی بازی یعنی Nathan drake ، حرف هایی راجع به uncharted 3 زده بود.

Uncharted 2 با میانگین امتیاز بالا توانست جوایز زیادی را در سال 2009 کسب کند.

ایا امکان دارد یکی از خبر های بزرگ سونی ، Uncharted 3 باشه ؟!؟

source

یه هفته 10 روز قبل از E 3 بیای چنتا عنوان خفنتو به مضحک ترین شکل ممکن معرفی کنی خراب نمیشن ، بعد بیای تو توکیو ، سرزمین مادری بازیسازای افسانه ای ، یه نمایشگاه به بزرگی TGS بازیتو آناونس کنی این میشه خراب کردن عنوان ؟!
اونا همش جزو برنامه بود !
ندیدی تو E3 کنفرانس سونی چه هایپی شده بود ؟!؟
همه از لب و لوچشون اب میریخت :d

ولی خریته uncharted جدید تو TGS معرفی بشه !
ژاپونی جماعت از بازی ناتی داگ چی حالیشون میشه ؟!؟ :d

آنچارتد جدیدی در کار نیست!
این یه dlc یه که قراره واسه انچارتد 2 بیاد!
http://www.eurogamer.net/articles/20...dlc-on-the-way

از اولش هم معلوم بود چون سابقه نداشته که هیچ بازی غربی ای بخواد تو tgs برای اولین بار معرفی بشه!

داداش تو اینا رو بشنو ولی باور نکن !
از موفعی که اون دروغ کذایی رو از دیوید جفی شنیدم دیگه به هیچ حرفی اطمینان ندارم... :d
بنده خدا داشت 18 ماه روی TM کار میکرد ولی باز میگفت همچین چیزی در کار نیست !!! جان پدر مادرش هم قسم خورد :d

آخرین ویرایش:
من میگم احتمالی این که در TGS معرفی بشه 60% هستش اما اگه بشه چی میشه :x:d:x

از الان U3 خدا وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اصلا اسمش میاد آدم حال میکنه U1 خدا بود U2 ش خدا تر شد U3 هم که دیگه مافوقش هستش .

فقط آنچارتد برای PSP نباشه که دهنم سرویس شد با PSP بعد کلی وقت نشستم MGS زدم کمر درد شدم .

به احتمال زیاد نسخه PSP هست
چون قبلا هم صحبتش شده بود در حال ساخت هست

اونا همش جزو برنامه بود !
ندیدی تو E3 کنفرانس سونی چه هایپی شده بود ؟!؟
همه از لب و لوچشون اب میریخت :d

ولی خریته uncharted جدید تو TGS معرفی بشه !
ژاپونی جماعت از بازی ناتی داگ چی حالیشون میشه ؟!؟ :d
از کدوم هایپ حرف میزنی پنکه ؟
میدونی اگه اونارو تو کنفرانس رو میکرد چی میشد ؟

یه هفته 10 روز قبل از E 3 بیای چنتا عنوان خفنتو به مضحک ترین شکل ممکن معرفی کنی خراب نمیشن ، بعد بیای تو توکیو ، سرزمین مادری بازیسازای افسانه ای ، یه نمایشگاه به بزرگی TGS بازیتو آناونس کنی این میشه خراب کردن عنوان ؟!

برای اینکه متوجه بشی چرا خراب کردن هست فقط یه چیز بهت میگم:

فکر میکنم TGS سال 2008 یا 2007 بود که کنفرانس سونی حدود 30 دقیقه توی صبح برگزار شد و کاز هیرای امد برای بار هزارم گفت PS3 و Cell چه ها که نمیکنن. این کنفرانس انقدر چرت بود که تا شب همون روز هیچ کس اصلا نفهمید کنفرانس کی برگزار شد و همه کماکان منتظر بودن کنفرانس سونی رو ببینن!

سونی توی TGS چند سال اخیر اصلا هیچ کنفرانسی نداشته و باز مثلا مایکروسافت توی کنفرانس های چند سال گذشتش Halo و SO4 رو نشون داد اما سونی...

برای اینکه متوجه بشی چرا خراب کردن هست فقط یه چیز بهت میگم:

فکر میکنم TGS سال 2008 یا 2007 بود که کنفرانس سونی حدود 30 دقیقه توی صبح برگزار شد و کاز هیرای امد برای بار هزارم گفت PS3 و Cell چه ها که نمیکنن. این کنفرانس انقدر چرت بود که تا شب همون روز هیچ کس اصلا نفهمید کنفرانس کی برگزار شد و همه کماکان منتظر بودن کنفرانس سونی رو ببینن!

سونی توی TGS چند سال اخیر اصلا هیچ کنفرانسی نداشته و باز مثلا مایکروسافت توی کنفرانس های چند سال گذشتش Halo و SO4 رو نشون داد اما سونی...
شاید دارم اشتباه میکنم اما اگه حافظه درست یاریم کنه Little Big planet اولین بار تو TGS معرفی شده ...یه سوال ؛ همیشه شنبست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or