خبری داغ ، سونی : خبری که همه منتظرش بودند فردا اعلام میشود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Sony-logo.jpg

شرکت بزرگ سونی قصد داره فردا قبل از شروع کنفرانس TGS خود یه خبر خیلی خیلی خیلی مهم رو به طرفداران خودش بده حالا این خبر چیه معلوم نیست...........
تازه شرکت سونی این خبر رو طوری توصیف کرده که گفته این خبر فراتر از انتظاراته شماست و خیلی شگفت زده میشین
sceja.jpg

این عکس رو هم سونی تو یه شبکه اجتماعی چینی شیر کرده و گفته که یه سورپرایز بزرگ برا همه داره و خبر هایی بزرگ تر از تاریخ انتشار ps4 تو ژاپن داره
بالاخره وقتش رسید همیشه سونی قبل از نمایش TGS2013 یه کنفرانس داره فقط میتونم بگم خبرایی که شما منتظرش هستین رو فردا میتونیم رسما اعلام و معرفی کنیم

نظر من:

ای خدا چی میشه درباره last guardian باشه....:bighug:
منبع

آخرین ویرایش:
انصافا یه تایپیک درست و درمون باید برای این کنفرانس زده می شد :d
خیلی بازی های جالبی معرفی شد، نمایش های خوبی هم شد :d کسی لینکی از The Evil Within تونست بذاره برای سلامتیش صلوات می فرستیم :d

کنفرانس بدی نبود مجموعا به نظرم قویترین نمایشهای کنفرانس برای یاکوزا و دیپ دان بود.
دیپ دان جالب بود به نظر یه جورایی مثل آنلاین lost planet 2 ولی در سبک شمشیر بازی و جادو بود من از آنلاین Lost planet 2 خیلی خوشم میومد.

یکی بگه چی شده؟
:d
کامل

تیتروار اینا چیزای خوبی بود که (از نظر من) معرفی شدن:

Deep Down به صورت انحصاری برای PS4 (خود سونی تو ساخت انجینش کمک کرده)

Lily Bergamo بازی جدید Suda 51 برای PS4

Samurai Warriors 4 انحصاری PS4

Yakuza جدید انحصاری PS4

Gundam جدید انحصاری PS4

Guilty Gear برای PS4‌ (یکی از دوستان گفت این بازی RPG هست در صورتی که این سری کلا Fighting و یکی از بهترین های دو بعدی در این سبکه)

چندتا بازی شاخ خفن برای Vita هم معرفی شد! بعضی از این بالایی ها هم برای Vita میان!

کلا بعد از کنفرانس معرفی PS4 به نظر من این بهترین کنفرانس سونی بود! انحصاری های خیلی خوبی برای PS4 و Vita معرفی کردن!

دوستان خواهش میکنم جواب برخی از آقایون رو ندید اصلا و نقل قولشون هم نکنید. اینجوری فقط انها به هدفشون میرسن و جو تاپیک میریزه بهم. این عزیزان مشخصه چه هدفی دارن و میان که چرت و پرت بگن. شکی ندارم اصلا ندیدن سونی چی نشون داد یا... صرفا حرصشون رو خالی میکنن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or