خبری داغ ، سونی : خبری که همه منتظرش بودند فردا اعلام میشود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Sony-logo.jpg

شرکت بزرگ سونی قصد داره فردا قبل از شروع کنفرانس TGS خود یه خبر خیلی خیلی خیلی مهم رو به طرفداران خودش بده حالا این خبر چیه معلوم نیست...........
تازه شرکت سونی این خبر رو طوری توصیف کرده که گفته این خبر فراتر از انتظاراته شماست و خیلی شگفت زده میشین
sceja.jpg

این عکس رو هم سونی تو یه شبکه اجتماعی چینی شیر کرده و گفته که یه سورپرایز بزرگ برا همه داره و خبر هایی بزرگ تر از تاریخ انتشار ps4 تو ژاپن داره
بالاخره وقتش رسید همیشه سونی قبل از نمایش TGS2013 یه کنفرانس داره فقط میتونم بگم خبرایی که شما منتظرش هستین رو فردا میتونیم رسما اعلام و معرفی کنیم

نظر من:

ای خدا چی میشه درباره last guardian باشه....:bighug:
منبع

آخرین ویرایش:
Deep Down داره پخش میشه

- - -ویرایش - - -

گیم پلی که از Deep Down داره پخش می‌شه برای PS4 هست

- - -ویرایش - - -

بازی 30 فریم هست

فکر کنم ژاپنی ها بدجوری با این کنفرانس حال کرده باشن ! :دی خیلی بازی ژاپنی پسند (از چیزهایی که تا حالا نشنیده بودم تا Yakuza و DW و Gundam و چیزهای دیگه) معرفی شد.
Deep Down رو هم نمیتونم ببینم ، ولی نظرات ملت جالبه ! :دی یه عده میگن خیلی توی ذوقمون خورده ، یه عده خیلی باهاش حال کردن. بعضی ها هم میگن شبیه ترکیبی از Assassin's Creed و Dark Souls هست !! :دی

deep down اون مبارزه با اژدها فوق العاده بود . گرافیکشم چیزی ندیدم چون کیفیت تصویر خیلی پایین بود . ولی به نظر چیزی که اولین بار نشون دادن نبود . ولی جزئیات شخصیت اصلی خیلی بالا بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or