خبری داغ ، سونی : خبری که همه منتظرش بودند فردا اعلام میشود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Sony-logo.jpg

شرکت بزرگ سونی قصد داره فردا قبل از شروع کنفرانس TGS خود یه خبر خیلی خیلی خیلی مهم رو به طرفداران خودش بده حالا این خبر چیه معلوم نیست...........
تازه شرکت سونی این خبر رو طوری توصیف کرده که گفته این خبر فراتر از انتظاراته شماست و خیلی شگفت زده میشین
sceja.jpg

این عکس رو هم سونی تو یه شبکه اجتماعی چینی شیر کرده و گفته که یه سورپرایز بزرگ برا همه داره و خبر هایی بزرگ تر از تاریخ انتشار ps4 تو ژاپن داره
بالاخره وقتش رسید همیشه سونی قبل از نمایش TGS2013 یه کنفرانس داره فقط میتونم بگم خبرایی که شما منتظرش هستین رو فردا میتونیم رسما اعلام و معرفی کنیم

نظر من:

ای خدا چی میشه درباره last guardian باشه....:bighug:
منبع

آخرین ویرایش:
نميدونم ما ايراني جماعت چرا از خودمون اراده و شخصيت نداريم فقط منتظريم ببينيم از دهن IGN چي در مياد. اگه تو NeoGaf ملت بگن يه بازي خوبه ما هم ميگيم خوبه اگه بگن بده ما هم بايد بگيم بده كلا اجازه كف و خون قاطي كردن ما دست اوناست.
من به حرف هيچ بشر كار ندارم به نظر من كنفرانس بي نظير بود

کلا فقط به اون دو سایت ربطی نداره ، کافیه اولین پست یه تاپیک یه چیزی باشه ، 100نفر دیگه هم تکرارش میکنن :| خودشیرینی ، بی اراده بودن ، سوپر ترول بودن بعضیا ( در سه جبهه ) و... :| من با بازیه ژاپنی حال نمیکنمو خوشم نیومد فقط از تریلر اخر کنفرانس خوشم اومد که قابلیت ششیررو نشون داد و نشستن شدو فال رو گروهی بازی کردند

کنفرانس خیلی خوبی بود و شخصاً از بازی‌هایی که معرفی شد لذت بردم. Deep Down توجه من رو خیلی به خودش جلب کرد. Yakuza هم از اون بازی‌هایی بود که هم ژاپنی پسنده و هم غربی پسند. کلاً گیم‌پلیش با توجه به نمایشی که ازش دیدم خیلی بالانس بود.

حالا یک سوال (نمی گم کنفرانس بدی بود. برای خود ژاپنی ها حرف نداشت): این خبری که منتظر اون بودیم چی بود پس؟ Deep Down , Vita 2000 و .... کدوم مثلا؟ :-/

خب من خیلی دلم به last guardian گرم بودش ولی تا الان که معرفی نشد مگه تا 22 سپتامبر وایستیم تا مراسم توکیوگیمشو شروع بشه من که فقط امیدم به همونه دیگه:((

من کنفرانس رو فعلا ندیدم ولی این بازی های که معرفی شد به نظرم واسه یه کنفرانس در ژاپن عالی بود.ما نباید ازین بازی ها خوشمون بیاد ژآپنی ها باید خوششون بیاد که میاد
بعضی از دوستان هم که ترول میکنن فقط دارن خودشون رو بد جلوه میدن چون این کنفرانس نه تنها قابلیت ترول رو نداره بلکه باید تحسینش کرد

Dino Crisis 4+Dino Crisis HD Collection انحصاری برای ps4؟؟؟؟:-oفقط این خبر منو میخکوب میکنه وگرنه بزار هر چی باشه...:d
رجینا برمیگرده و دیالن رو نجات میده(دیالن نمیمیره چون تو آینده یه دختر داره!!)
قوه تخیل به این میگن!!:d

این سایته که من ازش Liveblog دنبال می کردم خیلی باحال بود، یه جاییش نوشت Something something 4 معرفی شد یعنی ترکیدم از خنده =)) :دی ولی خب همین سایته نظرش رو کنفرانس مثبت بود و میگفت واسه بازار ژاپن کنفرانس نسبتا خوبی بوده، خصوصا بخش PS Vita.

ولی خب همین سایته نظرش رو کنفرانس مثبت بود و میگفت واسه بازار ژاپن کنفرانس نسبتا خوبی بوده، خصوصا بخش PS Vita.

واقعا کنفرانس خوبی بود! حالا درسته ما اینجا رو Gundam تفم نمیندازیم و من شخصا خاضرم منچ بازی کنم اما ریخت نحس این بازی رو هم نبینم اما تو ژاپن خیلی طرفدار داره! البته بقیه بازی هایی که نشون دادن (غیر از این Gundam که من اصلا فلسفه ساختش رو درک نمیکنم) صرفا ژاپنی پسند هم نیستن و تو غرب هم حسابی طرفدار دارن! مثل Yakuza. یا Deep Down!

راستی من یه چیزی رو نفهمیدم! این Something Something 4‌ یا همون Samurai Warriors 4 برای Vita است یا PS4 یا PS3؟ یا همش؟ کلا کسی پلتفرم بازی هارو متوجه شد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or