خبرهای جدید از مافیا به زودی می‌آیند‌

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
25fu5uq8l3nh1cv9e3pe.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید از آحرین قسمت از سری مافیا، چند سالی می‌گذرد و هنوز خبری از نسخه سوم این بازی نیست. در همین راستا آقای Rick Pasqualone صدا پیشه معروف آمریکایی که مسئول دوبله کارکتر Vito Scaletta در Mafia را داشت در توییت خود سیگنال آمدن مافیای جدید را به تعقیب کنندگان خود داد. وی در توییتی که در بالا می‌بینید گفت:

"به زودی ممکن‌ خبرهایی از مافیا بیاید."

با تعطیل شدن استودیو 2K Czech شایعات بر این محور بود که نسخه Mafia 3 بدست 2K San Francisco افتاده و این شرکت مجبورا بازی را از ضفر شروع کرده چون با رفتن افراد کلیدی از این استودیو بازی آنچنان که باید شاید خوب نشده بوده.
از طرف دیگه هم گفته می‌شده بازی Mafia 3 برای نسل جدید کنسولا قرار ساخته بشه و Take Two بعد از موفقیت GTA V فکر میکرده یک بازی اوپن-وورلد دیگه می‌تونه تو نسل جدید جوابگو باشه.

خوب اگه به متا باشه پس تاپ تن تاريخ ميشه متشكل از زلدا و ماريو و gta iv
اگه به متا باشه بهترين بازي horror ميشه رزيدنت اويل 4 نه سايلنت هيل 2
اگه به متا باشه شادو اف كالوسوس جز 50 بازي برتر هم نميشه
در ضمن اورريت به بازي ميكگن كه متا 95 باشه ولي يوزر اسكور به زور به 7 برسه نه بازي كه يوزر اسكورش 9 هستش چند تا بازي سراغ داره كه يوزر اسكورش 9 و بالاتر باشه

به هر حال متای 88 نشون میده که بازی در زمان خودش هم بازی بی ایراد و پرفکتی نبوده از دید منتقدا. در حالی که همون دوران یه بازی OW دیگه مثل GTA 3 بود که متای 97 داشت که نشون میده مافیا تو خیلی موارد نسبت به تاپهای زمان خودش یه سری نواقص داشت. همون بازیهای زلدا و ماریو و GTA مسلماً جز بهترین بازیهای تاریخ هستن و شما یه منتقدم نمیبینی که تو لیست تاپ 10ـش خبری ازین سه تا بازی نباشه.

به هر حال متای 88 نشون میده که بازی در زمان خودش هم بازی بی ایراد و پرفکتی نبوده از دید منتقدا. در حالی که همون دوران یه بازی OW دیگه مثل GTA 3 بود که متای 97 داشت که نشون میده مافیا تو خیلی موارد نسبت به تاپهای زمان خودش یه سری نواقص داشت. همون بازیهای زلدا و ماریو و GTA مسلماً جز بهترین بازیهای تاریخ هستن و شما یه منتقدم نمیبینی که تو لیست تاپ 10ـش خبری ازین سه تا بازی نباشه.

والا همه منتقدين شادو اف كالوسوس جز تاپ 5 بهترين هاشونه در صورتي كه بازي متاش به زور به 91 مي رسه
سايلنت هيل 2 با متاي 89 به اعتقاد اكثر همين منتقدين بهترين horror تاريخه كافيه متاي سايلنت هيل 2 رو بگذاري مقابل چهار شماره اول رزيدنت اويل
كسي نگفت اين سه بازي جز تاپ تن نيستند صد در صد هر سه سري بازي هاي عالي هستند ولي اينكه اول مياي و ميگي مافيا فقط به خاطر دوبلش تو ايران معروف شد و اونوري ها براش تره هم خورد نمي كنند برام جالبه چون يوزر اسكور اين بازي 90 هستش
راستي سال 2002 با وجود اومدن بازي مثل gta vc گيم اسپات سخت گير مافيا رو بهترين بازي سال انتخاب كرد

البته افشین خارج از بحثتون این رو اضافه کنم شما وقتی دارید بحث Retro Gaming میکنید دیگه متا کلا Irrelevant محسوب میشه. فکر میکنم خاطرات بچه ها هم خیلی تو شکل گیری نظرشون نقش داره. اگه این بازیها رو الان دوباره بازی کنید شاید نظرتون کاملا عوض شه.
همون GTAIII رو که مثال زدی برو رو سیستمت نصب کن بازی کن. قول میدم یک ساعت نتونی تحملش کنی. خیلی دیگه مردونگی بخرج بدی یک ساعت و بیست دقیقه:d
اما از اونطرف GTA san andreas رو میشه ساعتها بازی کرد. فکر کنم ملاک خوب بودن یه بازی وقتی صحبت از بازیهای قدیمی هست این باشه. بعضی از بازیها عمر ندارن جاودانه هستن مهم هم نیست متاشون چند بوده. ولی بعضی دیگه بازیهای خوبی هستن ولی عمرشون کوتاهه.
مافیا مخصوصا شماره یک جز دسته اوله که هنوز هم میشه ساعتها بازیش کرد و لذت برد

البته افشین خارج از بحثتون این رو اضافه کنم شما وقتی دارید بحث Retro Gaming میکنید دیگه متا کلا Irrelevant محسوب میشه. فکر میکنم خاطرات بچه ها هم خیلی تو شکل گیری نظرشون نقش داره. اگه این بازیها رو الان دوباره بازی کنید شاید نظرتون کاملا عوض شه.
همون GTAIII رو که مثال زدی برو رو سیستمت نصب کن بازی کن. قول میدم یک ساعت نتونی تحملش کنی. خیلی دیگه مردونگی بخرج بدی یک ساعت و بیست دقیقه:d
اما از اونطرف GTA san andreas رو میشه ساعتها بازی کرد. فکر کنم ملاک خوب بودن یه بازی وقتی صحبت از بازیهای قدیمی هست این باشه. بعضی از بازیها عمر ندارن جاودانه هستن مهم هم نیست متاشون چند بوده. ولی بعضی دیگه بازیهای خوبی هستن ولی عمرشون کوتاهه.
مافیا مخصوصا شماره یک جز دسته اوله که هنوز هم میشه ساعتها بازیش کرد و لذت برد

كاملا با نظرت موافقم متا فقط يه عدده
همين مثالي كه زديد نمونه بارز اثبات همين قضيه است شايد يه بازي يه سال بهترين بازي سال انتخاب بشه و 1000 تا جايزه ديگه هم بگيره ولي عمرش كوتاه باشه
بازي هاي مثل مافيا شادو اف كالوسوس آيكو سايلنت هيل 2 رزيدنت اويل 3 و ... بازي هاي ماندگاري در صنعت گيم هستند و هميشه تو ذهن گيمر باقي خواهند موند

مسلما بی نقص نیست ولی خاطره انگیز هست،خیلی از بازی ها میان که خیلی بی نقص هستن ولی خاطره انگیز نیستن،برعکسش هم بعضی بازی ها نقص هایی دارن ولی خیلی خاطره انگیز می شن
مثلا بازی stronghold crusader هم بی نقص نیست ولی خاطره انگیز هست،این هم فقط مختص ایران نیست،همین یوزر اسکور های خیلی بالا نشانه رضایت گیمر ها از بازی هست،حالا اینجا نظر شخصی یک فرد ممکنه متفاوت باشه ولی از لحاظ آماری نگاه کنی مافیا بازی خاطره انگیزی هست

مافیا بی نقص نبود ولی چیزایی داشت که اونو به یکی از خاطره انگیزترین بازی ها تبدیل کرد. همین چند وقت پیش بازم تمومش کردم و خیلی هم حال داد:d

مافیا قضیه ش مثل لوک خوش شانسه. از اون جهت که سازنده هاش اروپایی بودن ولی با گرفتن فضای غرب وحشی مایل ها آنسوی آبها اثری ماندگار رو خلق کردن.
البته خدا پدر دوبلورای دهه شصت و دارینوس رو هم بیامرزه که واسه ما ایرانیا تاثیرشون کم از سازنده های لوک و مافیا نبود. :d

عرض کنم دیگه هیچی دیکه... از دلایلی که نسخه دوم به هوادارا نچسبید این بود که سازنده ها تجاری و تبلیغاتی فکر کرده بودند. اما مافیا 1 با عشق ساخته شده بود، یه استودیوی مستقل کوچیک شرق اروپایی، با یه لقمه نون و پنیر، دورهمی. :d

یک نکته مهم یادم امد بگم دوستانی که دوست دارن داستان مافیا 2 به زبان پارسی بشنوند میتوندد به لینک زیر برن و فیلمش دانلود کنند (فیلم شامل دموی بازی +خلاصه گیم پلی)
فقط یک نکته این که 10 قسمت اول تو بازی سنتر هست بقیه در سایت موجود هست :)

آخرین ویرایش:
مافیا 2 هرچی هم کم داشت ولی خدایی اتمسفر فوق العاده ای داشت..من 3-4 بار نسخه دو رو تموم کردم..با همه کم و کاستی هاش لذت میبردم چون عاشق جو و اتمسفر و فضای دهه 40-50ِیـش بودم..ساندترک های رادیوی ماشین هم عالی بودن..
فقط یه نکته راجع به مافیا 3. کاش از داستان ویتو میکشیدن بیرون!
این شخصیت اصلا خوب پرداخته نشده بود..مخاطب هیچ احساسی به این شخصیت پیدا نمیکرد! نمیدونم چرا ولی با اینکه یه سری از خصوصیات از این شخص میدیدیم ولی باز تو دل نمیرفت و بیشتر به یک ماشین آدمکشی شبیه بود تا ویتو اسکالته ای که احساس داشته باشه!
نگرانم که ادامه داستان ویتو تو قسمت سوم چی میخواد بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or