خبرهای جدید از مافیا به زودی می‌آیند‌

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
25fu5uq8l3nh1cv9e3pe.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید از آحرین قسمت از سری مافیا، چند سالی می‌گذرد و هنوز خبری از نسخه سوم این بازی نیست. در همین راستا آقای Rick Pasqualone صدا پیشه معروف آمریکایی که مسئول دوبله کارکتر Vito Scaletta در Mafia را داشت در توییت خود سیگنال آمدن مافیای جدید را به تعقیب کنندگان خود داد. وی در توییتی که در بالا می‌بینید گفت:

"به زودی ممکن‌ خبرهایی از مافیا بیاید."

با تعطیل شدن استودیو 2K Czech شایعات بر این محور بود که نسخه Mafia 3 بدست 2K San Francisco افتاده و این شرکت مجبورا بازی را از ضفر شروع کرده چون با رفتن افراد کلیدی از این استودیو بازی آنچنان که باید شاید خوب نشده بوده.
از طرف دیگه هم گفته می‌شده بازی Mafia 3 برای نسل جدید کنسولا قرار ساخته بشه و Take Two بعد از موفقیت GTA V فکر میکرده یک بازی اوپن-وورلد دیگه می‌تونه تو نسل جدید جوابگو باشه.

نظر شخصی من اینه که نسخه اول تو ایران اور ریت شده و نسخه دو آندر ریت.
نسخه اول بازی عالی ای بود، نسخه دومم بازی خیلی خوبی بود.
هیچ کدومش برای من شاهکار تکرار نشدنی نبود، هیچ کدومم بازی بدی نبود.

نظرتو بذار در کوزه ...:d
الان می خوای بگی اون موقع شما بچه بودید و فلان و بیصار ...:d

نظرتو بذار در کوزه ...:d
الان می خوای بگی اون موقع شما بچه بودید و فلان و بیصار ...:d

نه تنها اون. بازی بنا به دلایلی تو ایران بیش از حد معروف شد. اون دوبله محشر و ....
بازی از نظر نحوه روایت داستان و شخصیت پردازی کلاس A بود، ولی مکانیک بازی و گیم پلی اون کم ایراد نداشت نسبت به بازیهای تاپه همون زمان. گرافیکشم رو PC عالی بود، سیستمه خرکی هم میطلبید. رو کنسول خیلی بازیها گرافیکه بهتری داشتن.
میدونم عاشقه بازی هستی و با نظر من حال نمیکنی، ولی چه میشه کرد، نظر من اینه :دی

نه تنها اون. بازی بنا به دلایلی تو ایران بیش از حد معروف شد. اون دوبله محشر و ....
بازی از نظر نحوه روایت داستان و شخصیت پردازی کلاس A بود، ولی مکانیک بازی و گیم پلی اون کم ایراد نداشت نسبت به بازیهای تاپه همون زمان. گرافیکشم رو PC عالی بود، سیستمه خرکی هم میطلبید. رو کنسول خیلی بازیها گرافیکه بهتری داشتن.
میدونم عاشقه بازی هستی و با نظر من حال نمیکنی، ولی چه میشه کرد، نظر من اینه :دی
منم کاملا موافقم

تا اون زمان تو اون سبک بازی با اون نوع روایت داستان سینمایی و پدرخوانده ای وجود نداشت و این نکته قوت مافیا بود که خیلی بازی رو شیرین می کرد
ولی در کنارش گیم پلی و مکانیزمای بازی خیلی میتونستن بهتر باشن

ولی به خاطر دوبله عالی بازی حداقل برای من و دوستان دور وبرم اون زمان(سالها قبل:d)فهمیدن و درک بازی لذت فوق العاده ای داشت.....چون اون زمان انگلیسی ضعیفی داشتیم و همه بازیها رو حسی می رفتیم جلو:))

خلاصه منم موافقم که یکی دوبله بازی و یکی هم جومافیایی بازی(که نمیدونم چرا ایرانیا این جو زیاد دوس دارن) بیش از پیش بازی رو تو ایران محبوب کرد

.

با تعطیل شدن استودیو 2K Czech شایعات بر این محور بود که نسخه Mafia 3 بدست 2K San Francisco افتاده و این شرکت مجبورا بازی را از ضفر شروع کرده چون با رفتن افراد کلیدی از این استودیو بازی آنچنان که باید شاید خوب نشده بوده.
البته این استودیو تعطیل نشده. 2K Czech دو تا شعبه داشت. اولیش توی برنو بود و دومی توی پراگ. برنو مافیا 2 و 1 رو ساخته بود و قرار بود پراگ هم مافیا3 رو بسازه که بعدها 2K شعبه پراگ رو بست و بازی رو به سانفرانسیسکو منتقل کرد. این وسط هم تعدادی از کارمندای پراگ رفتند استودیو برنو و 10 تا از سازندگان اصلی مافیا 3 هم به شعبه سانفرانسیکو منتقل شدند.

بازی با متا 88 و یوزر اسکور 9! فکر نکنم تو ایران اور ریت شده باشه
07c65f3c81bb7e85a6ea41f7d75f5b9d609d1629.jpg

خوشبختانه تمام دوستان نکات لازم را گفتند و نیازی به گفتن نداره
برای مافیا 2 خیلی هایپ شد،به عنوان مثال:میتونید سیگار بکشید،خونه بخرید و بفروشید،ماشین بفروشید و بخرید،شنا کنه،قایق سواری،تمام کارهایی که میکنید داخل روزنامه نوشته میشه و میتونید روزنامه بخرید و بخونید و ...... که اصلا انتها نداره
اون موقع طوری صحبت کردند که من گفتم بهترین بازی عمرم و جهان داره میاد ولی وقتی اومد،ر*یده بودند
تمام تریلر ها که قبل از انتشار بازی منتشر کرده بودند با خود بازی زمین تا آسمون فرق داشت
جالبی کار اینه که همون کسی که داستان مافیا 1 را نوشت ،داستان مافیا 2 را هم نوشت ولی معلوم نبوده برای 2 تو کجا سیر میکرده
باورتون بشه یا نشه ولی من مافیا 1 را تو یکسال تموم کردم چون اون موقع مثل الان نبود که راحت هرکجا گیر کنی بری تو یوتیوپ یا گاید تو سایت ها را پیدا کنی و بخونی
برای اجراش هم کامپیوتر بالایی میخواست،من با رم 512 ddr1 و geforce 5200 128 تونستم با بالاترین کیفیت اجرا کنم
اون موقع یادمه که انتشار GTA3 با مافیا 1 تو یک زمان بود ولی از نظر خودم جی تی آشغال به تمام معنا بود،اگر بخوام مقایسه کنم فقط با GTA:SA مقایسه میکنم که بازم مافیا یک برتری هایی داره،کلا جی تی به غیر از این دوتا آخری که اومد خوب نبود،حالت آرکید داشت تا وقعیت و رنگبندیش بی حال بود،انگار یک ***** سیاه داشت
بعد هم تعداد مراحل مافیا واقعا بالا بود و متنوع،110 مرحله داشت که در نوع خودش خاص بود
خود سازنده ها گفتند که مافیا 1 تبلیغات خیلی کمی داشت برای همین خیلی فروش نداشت
هیچ موقع مرحله آخرش را یادم نمیره
خیلی نوشتم:(

از نظر من هم مافیا یکی از کامل ترین بازی های تاریخه..تا بدین لحظه که بهترین بازی عمر من بوده..
آدم خیلی چیزا رو میشنوه ولی بیشتر چیزا رو درک نمیکنه! برای درک یه چیز باید اون رو تجربه کنی!
خیلی از ماها شاید درکمون از مافیا فقط محدود به سینمای هالیوود و امثال پدرخوانده ها باشه..هرچه راجع به یه موضوعی اطلاعات بیشتر داشته باشی دیدت عمیق تر میشه.
سال قبل کتاب پدرخوانده ماریو پوزو رو خوندم..حتی یکی از بهترین اقتباس های سینمایی و یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینما اون تاثیر فوق عمیق کتاب رو نداره! با خوندن این کتاب که صرفا فقط یه رمان جنایی نیست و فرای این حرفاست به ارزش های داستانی بازی مافیا بیشتر پی بردم ... و باورم نمیشه نویسنده مافیا 1 یه داستان فوق العاده ضعیف و متوسط برای مافیا 2 نوشته باشه!
پست های بچه ها رو خوندم و واقعا کیف میکردم که خیلی ها مثل من همون حس رو نسبت به مافیا دارند..
واقعا هیچ انتظاری ندارم که نسخه 3 حتی به مافیا 1 نزدیک بشه.
اگه قسمت سوم به اندازه نصف مافیا 1 خوب باشه برای من یه معجزه لذتبخش اتفاق افتاده...

تاریخ انتشار GTA 3
Grand Theft Auto III - Wikipedia, the free encyclopedia
تاریخ انتشار MAFIA 1
Mafia: The City of Lost Heaven - Wikipedia, the free encyclopedia
8 ماه اختلاف دارند
اینطوری به این قضیه نگاه نکن
12سال پیش توی ایران بازی ها بسختی پیدا میشد
من بازی های کپیPs2رو به قیمت2500تومان میخریدم!
اولین باری که چشمم به مافیا افتاد GTA VCرو داشتم وGTA IIIرو چندین سال بعد توی یه گیم نت درب و داغون دیدم!توی هیچ فروشگاهی پیداش نکردم من حتی برای خرید بازی شهر های بابل-چالوس-تهران-قم هم میرفتم!
وقتیGTAرو نگاه میکردم اصلا از مافیا لذت نمیبردم حتی مرحله ی اولش رو یادمه خیلی رانندگیش تو ذوق میزد اما GTAهم گرافیک زیباتری داشت و هم گیم پلی بهتری
مافیا فقط برای Pc gamerها خاطر داره واسه کسی که همیشه با کنسول بازی میکرده اصلا خاطره ی جالبی تو ذهن نمیمونه
بازی هایPcاون موقع خیلی کم بود چون غول نسل ششم Ps2تمام بازی ها رو به اسم خودش ثبت کرده بود وPcگیمر ها با مکس پین و مافیا خوش بودند
اون موقع اینقدر برایps2بازی های زیبا عرضه شده بود که اصلا سمت MAFIAنرفتم و از دوستای ps2دارم هیچکدوم سمت مافیا نمیرفتند اما ماشا الله گیم نت های سطح شهر با pcهاشون یا مکس پین و مرد عنکبوتی بازی میکردند یا آی جی ان و مافیا!

اور ریت یعنی یه بازی با متای 88 رو در حد تاپ تن تاریخ بالا بردن :دی

خوب اگه به متا باشه پس تاپ تن تاريخ ميشه متشكل از زلدا و ماريو و gta iv
اگه به متا باشه بهترين بازي horror ميشه رزيدنت اويل 4 نه سايلنت هيل 2
اگه به متا باشه شادو اف كالوسوس جز 50 بازي برتر هم نميشه
در ضمن اورريت به بازي ميكگن كه متا 95 باشه ولي يوزر اسكور به زور به 7 برسه نه بازي كه يوزر اسكورش 9 هستش چند تا بازي سراغ داره كه يوزر اسكورش 9 و بالاتر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or