خاطره سازان جاودانه : 10 گیم دیزاینر برتر تاریخ

بزرگترین گیم دیزاینر تاریخ از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
فکر کنم اینجا تنها کسی هستم که Resident Evil 4 رو هنوز تجرربه نکردم
بعید میدونم همه اینجا این بازی و بازی کرده باشن اما کاش منم مثل شما بودم تا تو این دنیای چرت و حوصله سر بر فعلی ، یک تابستان رویایی و سپری میکردم .
گرامی باد اون روزها و خاطرات و زنده و جاودانه باد این بازی ...

بعید میدونم همه اینجا این بازی و بازی کرده باشن اما کاش منم مثل شما بودم تا تو این دنیای چرت و حوصله سر بر فعلی ، یک تابستان رویایی و سپری میکردم .
گرامی باد اون روزها و خاطرات و زنده و جاودانه باد این بازی ...
Resident Evil 4 تعریفش خیلی زیاد هست فکر کنم از واجباته برم طرفش چون خوندم خیلی از بازی ها از این بازی الهام گرفتن
---

ای بابا بیخیال برو سرگرم کاری شو که دوسش داری یا شادت میکنه

• Like
Reactions: kamyy and residen
Resident Evil 4 تعریفش خیلی زیاد هست فکر کنم از واجباته برم طرفش چون خوندم خیلی از بازی ها از این بازی الهام گرفتن
---

ای بابا بیخیال برو سرگرم کاری شو که دوسش داری یا شادت میکنه
من ادعایی بر این که تمام بازیها رو انجام دادم نداشتم و ندارم و اتفاقا این عادتی که دارم و حاضر نمیشم هر بازی و امتحان کنم و دوست دارم و ازش راضی هستم اما بعضی از بازیها هستن که مثل بعضی از فیلمها یا در کل داستانها باید تا تهش بری و ببینی چی به چیه گاهی هم چند بار باید این کار و بکنی ! این بازی هنوزم بعد از مدت زمان زیادی که از اولین تجربه کردنش میگذره و پیش از 20 باری که رفتمش برام مثل تجربه اولی که داشتم زیباست ، قسمت پنجم هم خوبه اما قسمت ششم نقاط ضعفی داشت که متاسفانه همه اش و انداختن گردن تکراری بودن داستان و بازیگرا و دوربین سوم شخص ! به هر حال براتون آرزوی بهترین تجربه رو دارم .

واقعا از حس همدردیت ممنونم ، خیلی وقته سرگرم کارایی هستم که دوسشون دارم و شادم میکنن و مهمترین بخش اون کارها مقاومت در برابر همین چرت شدنهاست !

جای خالی استاد پیتر مولنیو با شاهکارهای مثل B&W و Fable تو این نظرسنجی به شدت احساس میشه
از دیزاینرهای شرقی هم انتخاب اولم گویچی سودا (suda51) است. آوانگاردتر از این بشر در صنعت وجود نداره. لعنتیه دوست داشتی:D

Ken levine و دیگر هیچ. :D
این بشر دست رو هر بازی گذاشته گیم‌چنجر و story driven بوده از thief و system shock گرفته تا bioshock.
تنها بازیسازی که از هر منظر به آثارش نگاه میکنیم‌نه تنها پرفکت بلکه انقلابی به نظر می رسه چه در زمینه لول دیزاین و گیم‌پلی و چه narrative.
به امید اینکه بازی جدید کن لوین زودتر به مرحله نمایش برسه و به یاد این بزرگمرد تاریخ گیم.

عالییی بود دقیقا ... Gabe Newell چقدر پیر شده، پیر نشو ل*نتی ... شینجی میکامی مشخصه خدای بازیسازی سبک ترس و بقاست و بعدش کوجیما که خالق بازی های عالی متال گیر سالید هستش مخصوصا نسخه V که آخرین نسخه اش بود اصلا تکراری نمیشه و مپ های بزرگی داره، واقعا اینا خیلی تحول های بزرگی تو صنعت بازیسازی به وجود آوردن...
مرسی بهزاد جان بابت مقاله زیبات موفق باشی

خیلی ممنون بابت مقاله :)

دو سه نفر تو لیست جاشون خیلی خالیه :دی میازاکی و کن لوین رو که همه گفتن :دی

حس میکنم جای Harvey Smith واقعا خالیه اینجا :دی کسیم اسمشو نبرد. ایشون دیزایند و لید گیم دیزاینر بازیایی مثل Deus Ex اصلی، نسخه Invisible War و Thief Deadly Shadows بود. بعدش میره آرکین و فرنچایز فوق العاده ای مثل DisHonored رو خلق میکنه (کارگردان و دیزاینر هر 3 نسخه-با احتساب اون Death of Outsider- بوده) و بعد از آرکین لیون (فرانسه) میره به آستین و جزو QA های Prey بوده و الان هم کارگردان Redfall عه...

سال 2006 هم توی GDC جایزه ای برای طراحی هاش و سابقه کاریش بهش میدن

عالی بود خسته نباشی بهزاد جان 😍
کلا هر مقاله ای مربطو به رزیدنت اویل بشه من چشم بسته به گزینه مربوط به اون رای میدم اینجا هم استاد شینجی میکامی رو انتخاب کردم

• Love
Reactions: ARTHUR WESKER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or