Gusion
کاربر سایت
فکر کنم اینجا تنها کسی هستم که Resident Evil 4 رو هنوز تجرربه نکردم
بعید میدونم همه اینجا این بازی و بازی کرده باشن اما کاش منم مثل شما بودم تا تو این دنیای چرت و حوصله سر بر فعلی ، یک تابستان رویایی و سپری میکردم .فکر کنم اینجا تنها کسی هستم که Resident Evil 4 رو هنوز تجرربه نکردم
Resident Evil 4 تعریفش خیلی زیاد هست فکر کنم از واجباته برم طرفش چون خوندم خیلی از بازی ها از این بازی الهام گرفتنبعید میدونم همه اینجا این بازی و بازی کرده باشن اما کاش منم مثل شما بودم تا تو این دنیای چرت و حوصله سر بر فعلی ، یک تابستان رویایی و سپری میکردم .
گرامی باد اون روزها و خاطرات و زنده و جاودانه باد این بازی ...
من ادعایی بر این که تمام بازیها رو انجام دادم نداشتم و ندارم و اتفاقا این عادتی که دارم و حاضر نمیشم هر بازی و امتحان کنم و دوست دارم و ازش راضی هستم اما بعضی از بازیها هستن که مثل بعضی از فیلمها یا در کل داستانها باید تا تهش بری و ببینی چی به چیه گاهی هم چند بار باید این کار و بکنی ! این بازی هنوزم بعد از مدت زمان زیادی که از اولین تجربه کردنش میگذره و پیش از 20 باری که رفتمش برام مثل تجربه اولی که داشتم زیباست ، قسمت پنجم هم خوبه اما قسمت ششم نقاط ضعفی داشت که متاسفانه همه اش و انداختن گردن تکراری بودن داستان و بازیگرا و دوربین سوم شخص ! به هر حال براتون آرزوی بهترین تجربه رو دارم .Resident Evil 4 تعریفش خیلی زیاد هست فکر کنم از واجباته برم طرفش چون خوندم خیلی از بازی ها از این بازی الهام گرفتن
---
ای بابا بیخیال برو سرگرم کاری شو که دوسش داری یا شادت میکنه
بزودی رزیدنت چهار ریمیک می شه برو حالشو ببرفکر کنم اینجا تنها کسی هستم که Resident Evil 4 رو هنوز تجرربه نکردم