خاطره سازان جاودانه : 10 گیم دیزاینر برتر تاریخ

بزرگترین گیم دیزاینر تاریخ از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
تو این لیست به نظرم فقط جای ویل رایت خالیه و تمام :D

یعنی کن لوین هم کشک؟!:D

البته من به داداشمون میکامی که اصلا نه میدونیم زنده است و کلا پیداش نیست، رای دادم.:D

qk73_picture1.png

نامه ای به میکامی

سلام آقای میکامی امیدوارم حال شما خوب باشد . اگر از حال ما بپرسید ملالی نیست جز دوری از بازی جدید شما....ما اینجا در بازی سنتر یک آقای بهزاد وسکر داریم که شما را خیلی دوست دارد. بطوریکه نیمی از تاپیک های بازی سنتر را به شما و بازی های شما اختصاص داده است. و به پیام های خصوصی ما می آید و برایمان دعوت نامه می فرستد و ما را تهدید و تشویق به شرکت در انتخابات تاپیک به نفع شما می کند. البته بعضی وقت ها هم مخالفان شما را مورد ضرب و شتم قرار میدهد.اما اشکالی ندارد ما او را خیلی دوست داریم چون برایمان مقاله های خوبی می نویسد.آقای میکامی من بازی های resident evil 4 و dino crisis و okami و God hand شما را خیلی دوست دارم و همه اش آنها را بازی میکنم.
آقای میکامی راستش را بخواهید من به فرد دیگری علاقه مندم ولی از ترس آقای بهزاد که بیاید داخل پروفایلم و مرا کتک بزند به شما رای دادم.آقای میکامی اگر میشود کارگردانی بازی توکیو نمیدونم چی چی را خودتان به عهده بگیرید , از اول هم اشتباه کردید که کار را به خانم ها سپردید.همینطور اگر برایتان مقدور است با گل و شیرینی به دفتر کپکام بروید و اختلاف ها را کنار بگذارید زیرا بخشش از بزرگ ترهاست..!بعدش قرار داد بازی Dino crisis جدید را ببندید و ریمستر گادهند را در سر لوحه کار قرار دهید. و اگر نمی شود مثل همکلاسی قدیمی تان کوجیما به سمت ماکروسافت بروید..!

راستی میگویند که مسئولان آمبرلا بدون هماهنگی با شما ویروس جدیدی به نام k در سطح شهر بخش کرده اند. پس لطفا بیشتر مراقب خودتان باشید و وقتی بیرون می روید یه چیزی دور خودتان بپیچید تا نچایید و کسی را ماچ نکنید و هر بار دست هایتان را به مدت 20 ثانیه بشورید...! خوبیت ندارد شما که خودتان ویروس های T وG را به جان مردم راکون سیتی انداختید و هزاران نفر را زامبی کردید و بعد کله شان را به وسیله Riot gun و killer 7 ترکاندید , خودتان ویروس کلونا بگیرید..!
به خانم رجینا و بانو جیل سلام مخصوص من را برسانید و اگر امکانش هست در بازی های آینده دختر های قشنگ بیشتری برایمان طول کنید!!

آدرس فرستنده: تهران , بازیسنتر , تاپیک خاطره سازان جاودانه , پست شماره 22

آدرس گیرنده: ژاپن, کوچه شهید آکهچی تاتسو , درب اول , خونه میکامی اینا

آخرین ویرایش:
یعنی اسپکتور از میازاکی و کامیا و کن لوین و..........بالاتره؟؟؟!!
البته که سلیقه خیلی مهمه
ولی لیستی که کن لوین توش نباشه عصبانی میشم :D
من خودم عاشق کن لوینم و برام محبوب ترینه.
ولی صد در صد وارن اسپکتور بالاتره. :D

لوین باید باشه تو لیست ولی نه جای اسپکتور.

• Smile
Reactions: amir code
امروز برای بار صد و خورده ای re4 رو شروع کردم بازی کنم.هر دفعه که بازیش میکنم نه تنها تکراری نمیشه بلکه لذت بخش تر و جذاب تر هم میشه.خدایی چطور جرئت میکنید اسم دیگران رو کنار میکامی بیارید

• Like
Reactions: residen and Un_Tlou
اقا یک نکته

به والله اینایی که به میکامی رای دادن را من خیلی هاشون را نمیشناسم!حالا دوست عزیزمون سعید میگه تو خصوصی گفتی فلان کنه داره شوخی میکنه! :D

من با توجه به تاپیک کوروش کبیر که چند وقت قبل زده بود تصمیم گرفتم این را ترجمه کنم و صرفا یک مطلب کامل تری از این موضوع داشته باشیم 8->

مثل هر لیست دیگه ای هم موافق و مخالف زیاد داره و به قول بعضی از دوستان میتونست لوین هم باشه

خب فکر کنم آدمهایی هستن که کمتر شناخته شده هستن و خیلی بیشتر بازی های تاثیر گذاری دارند همه بازیسازها واقعا مدیونش هستن متاسفانه کسی اشاره ای به اونا نمیکنه. بهترین بازیهای عمرم رو با بازیهای شینجی میکامی و تیم کپکام سپری کردم و بنظرم میکامی بدون کپکام مثل Freddie Mercury بدون گروه queen میمونه.

Tokuro_Fujiwara.jpg

Tokuro Fujiwara بیشتر موفقیت کپکام بخاطر این آقاست کسی که میکامی رو برای کارگردانی رزیدنت ایول انتخاب کرد و موفقیت عظیمی رو برای میکامی فراهم کرد. بنظرم آقای فوجیوارا مثل میاموتو خیلی تاثیر گذار بوده.

13f00d4b-9121-45b4-aaa0-a2d09566b645.jpg

سری بازیهای 1988 Ghosts n Goblins دارک سولز دو بعدی دهه 80 و 90 فکر کنم میازاکی خیلی از این بازی الهام گرفته.

sweet-home.jpg

بازی Sweet Home 1989 که اولین بازی ترس بقا شرکت کپکام بود خالق این اثر هم همین آقا بود بعدا ادامه معنوی این بازی میشه همین 1996 resident evil.

بازیهای دیگر ایشون megaman , Bionic Commando , Final Fight 3 , Tomba , بازی های ترسناک انحصاری سونی پلی استیشن 2 Extermination و Hungry Ghosts و madworld wii .....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or