خاطره انگیز ترین بازی های کنسول های قبلی برای شما کدوما بودن؟

داداش حالا کاری به خوب یا بد بودن بازی ندارم ولی خدایی داری من هانت رو با lou مقایسه میکنی؟بعدم میگی کاپی کرده از رو این بازی ناتی داگ؟

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
داداش یکم تعصب رو بزار کنار و درست گیم پلی دو بازی رو ببین tlou در حدود 50درصد گیم پلیش که فقط راه رفتن و حرف زدن کاراکتر هاست که خوب گیم پلی به حساب نمیاد می مونه اون 50 درصد باقی مونده و بخش مخفی کاری یکم درست به قضیه نگاه کن می بینی مثلا قابلیت تشخیص صدا مو به مو از روی manhunt کپی شده یا مثلا قابلیت فست کیل که ازپشت سر یه دشمن رو می کشی دقیقا عین همه و دوربین می چرخه و به صورت سینمایی صحنه کشتن رو نشون میده وقتی تقریبا اکثر قسمت های واقعی گیم پلی بازی عین manhunt هست چرا نگم کپی شده مگه ناتی داگ خداست و همه چیزش اورجیناله تنها تفاوت هایی که می بینم فقط تو خشونت بازی و گرافیک تلو هست که خیلی پر زرق و برق و خوشکله

a_scuzz_sep20_088.jpg

به نظر خودم ورژن ریمستر شده1 ps3 ninja gaiden sigms بهترین بود ..قبلا مال ایکس باکس اورجینال بود ..اسمش ninja gaiden black بود...
بعد از اون ninja gaiden 2 xbox360 که خیلی بازیش زیبا بود ..
تو بازی تنوع صلاح وشمشیر زیاد داشت .. حرکات شمشیر زدن هایابوسا تو بازی خیلی سریع بود ..boss های بازی به قدری زیبا کار شدن که کشتن اونها در حالت خیلی سخت زیبایش چند برابر میکن.. . خودم طرفدارninja gaiden 2 xbox 360 هستم...
...
ورژن ninja gaiden 2 ps3:_ خیلی خوب نبود فقط گرافیک بازی بیشتر بود..بازیش.نسبت به ایکس باکس 360 .. خیلی کند تر ..بود
80145_front.jpg 935677_20070516_screen005.jpg ninjagaidensigma98_1494487516590.jpg capa-ninja-gaiden-2-xbox-360-custom-1120918.jpg NINJA-GAIDEN-2-XBOX-360(2)_1494488041782.jpg

آخرین ویرایش:
بهترین عنوان pc .xbox 360که سال 2006 اومدcall of juarez 1 بود.. کمپانی ubisoft ..بازی وسترن با نوآوری های فروان در گیم پلی بازی در زمان خودش.:x
منبع ...wike
داستان بازی از این قرار است که پسری به نام بیلی که سرخپوست است می خواهد به دنبال پدر و مادرش برود که به دهی بر می خورد .که تمام اعضای ده که اسلحه دارند به دنبال بیلی می افتند او به طور مخفیانه از راه مخفی به خانه ی پدر و مادرش می رسد و صدا جیغ مادرش را می شنود. ادامه ی بازی در مرحله ی بعد شما نقش کشیش قاتلی را دارید که می شنود خانه ی پدر و مادر بیلی آتش گرفته و وقتی خود را می رساند به خارج ده یعنی خانه والدین بیلی با جسد آن ها مواجه می شود در همین لحظه بیلی می رسد و کشیش را بالای سر جسد پدر و مادرش می بیند و فکر می کند که کشیش آن ها را کشته و فرار می کند. بعد از آن تمام بازی به جای این دو شخص بازی می کنید بطوریکه بیلی را مخفیانه فراری می دهید و سپس کشیش قاتل در مرحله ی بعد از غارو جنگلی که بیلی عبور کرده عبور می کند و کسانی که سعی می کنند اورا بکشند را می کشد. در اکثر مراحل کشیش در پایان یک دوال دارید.از قابلیت های بازی هم این است که سوار اسب می شوید.از اتفاقات هیجان انگیز بازی این است که بیلی گنج پیدا می کند.
به نظر خودم بهترین عنوان سال 2006 سبک وسترن
Call of juarez 1 بود..
60856_front.jpg call-of-juarez-18.jpg Call-of-Juarez-PC.jpg 60862_front.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or