خاطره انگیز ترین بازی های کنسول های قبلی برای شما کدوما بودن؟

دوستان یه بازی رو میکرو بود یارو به پشت لقد میزد
داستانش این بود زنش رو گرفته بودن این میره نجاتش بده سبکشم beat'em up بود
یه رکابی سفید با شلوار جین ابی هم پوشیده بود موهاشم بلند بود
300 بار تا اخرش رفتم :D همین الانم مو به مو بازی یادمه با این که دور و بر 17 سال میگذره :D
کسی اسمشو میدونه ؟
این خاطره انگیر ترین بازی کنسولی من بود !

دوستان یه بازی رو میکرو بود یارو به پشت لقد میزد
داستانش این بود زنش رو گرفته بودن این میره نجاتش بده سبکشم beat'em up بود
یه رکابی سفید با شلوار جین ابی هم پوشیده بود موهاشم بلند بود
300 بار تا اخرش رفتم :D همین الانم مو به مو بازی یادمه با این که دور و بر 17 سال میگذره :D
کسی اسمشو میدونه ؟
این خاطره انگیر ترین بازی کنسولی من بود !
با این مشخصات double dragon و jackie chan به ذهنم میاد.

https://r.mprd.se/Nintendo Entertainment System/Snaps/Double Dragon (U).png

https://r.mprd.se/Nintendo Entertainment System/Snaps/Jackie Chan's Action Kung Fu (U).png

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

ga5t_4614ab77312a35ffc8a4bb5a0df0547e.jpg
آره منم خیلی دوست دارم دوباره بازی کنم ولی ps2 ندارم.حالا خدارو شکر نسخه دومش قراره بیاد:x

این battletoads هم جزو بهترین و سخت ترین بازی های زمان خودش بود, که مراحل واقعا مختلف و متنوعی هم داشت مثل سوار شدن مار, سفینه یا رفتن با طناب تو یه سوراخ, مرحله یخی و .... که همشونم واقعا عکس العمل سریع و تمرکز دقیق میخواستن

البته اونقدری سخت بود که کسی فک نکنم همون مرحله سومش "جت سواری" ئو رد کرده باشه که بخواد بقیه رو هم دیده باشه !

و همچنین یکی دیگه از بازی های عالی پلی استیشن 1 که کمتر کسی بازی کرده و شبیه کامبت بود:

و 2 تا بازی خیلی خوب دیگه به اسمای lemmings و populous که هیچوقت از دومی سر درنیاوردم چطوری باید بازیش کرد کسی بلده بگه :D

اینام چند تا بازی سگا جنسیس خیلی خوب دیگه که زیاد بازیشون میکردم

warsong

master of monsters

immortal

من اون مرحله بتل تادز با شبیه ساز رو موبایل رد کردم

• Like
Reactions: che-jaleb
متال گیر 2، به صورت دیوانه واری این بازی رو دوست داشتم، شروع خیره کننده روی پل ....
الان کلی حسرت می خورم چرا نسخه ی آخر بازی با دنیای باز شدن به چنین روزی افتاده. بازی ای که نصفی از قدرتش در میان پرده هاش بودن. و جنگیدن با باس های جالبی که هر کدوم شخصیت منحصربفردی داشتند.
دوست عزیز اگه اخبار بازی رو دنبال میکردی میفهمیدی که قست اخر با جدا شدن کوجیما از تیم کونامی یه بازی ناقص عرضه شد وحتی یه سری مرحله ها رو نداشت

متال گیر 3 و 1 به نظر خودم بهترین عنوان ps2 و ps1 بود..
رو متا گیر 3 اون موقع یادم قسمت جنگل که با boos تک تیر اندازه
مبارزه میکردی یه قلقی داشت برای رد کردن اون مرحله ..بازی تو جنگل قسمت قول بعد از دمو ..سیو میکردی ..ps2 خاموش میکردی .بعدن روشن میکردی میرفتی قسمت تنظیمات ساعت ps2 فکر کنم 2 ساعت جلو میبردی..بعد سیدی داخل ps2 میزاشتی
سیو لود میکردی ..وقتی بازی شروع میشد ..دمو کشته شدن قول تک تیرنداز نشون میداد..بعد بازی ادامه میدادی دیگه قول مرده بود..قسمت بازی شمشیر زدنشم ..خیلی جالب بود ..تو یه زندان بود نمیدونم کدوم قسمت بود فکر کنم تو محوطه گرفتن ماسک بود..خودش به جای یه نفر جا میزد..باید خودد بیهوش می کردی..
دستگاه خاموش روشن میکردی بازی از جای دیگه شروع میشد..
اسنیک یه شمشیر دستش بود مبارزه میکرد... متال گیر 3 بهترین عنوان ps2 بود ..:x.
250px-Mgs3box.jpg

متال گیر 3 و 1 به نظر خودم بهترین عنوان ps2 و ps1 بود..
رو متا گیر 3 اون موقع یادم قسمت جنگل که با boos تک تیر اندازه
مبارزه میکردی یه قلقی داشت برای رد کردن اون مرحله ..بازی تو جنگل قسمت قول بعد از دمو ..سیو میکردی ..ps2 خاموش میکردی .بعدن روشن میکردی میرفتی قسمت تنظیمات ساعت ps2 فکر کنم 2 ساعت جلو میبردی..بعد سیدی داخل ps2 میزاشتی
سیو لود میکردی ..وقتی بازی شروع میشد ..دمو کشته شدن قول تک تیرنداز نشون میداد..بعد بازی ادامه میدادی دیگه قول مرده بود..قسمت بازی شمشیر زدنشم ..خیلی جالب بود ..تو یه زندان بود نمیدونم کدوم قسمت بود فکر کنم تو محوطه گرفتن ماسک بود..خودش به جای یه نفر جا میزد..باید خودد بیهوش می کردی..
دستگاه خاموش روشن میکردی بازی از جای دیگه شروع میشد..
اسنیک یه شمشیر دستش بود مبارزه میکرد... متال گیر 3 بهترین عنوان ps2 بود ..:x.
View attachment 74464
تو متال 2 یه کامپیوتر برا ستینگ بازی تو مرحله ها بود اول باید اسمت گروه خونیت توش ثبت میکردی اگه اسم کوجیما رو مینوشتی کامپیوتر خود به خود تاریخ تولد گروه خونی کوجیما رو نشون میداد اونم جالب بود درباره این پیر مرده شنیده بودم اون یکی هم رسیدم به زندان دستگاه خاموش کردم بعدن اومدم دیدم یه چیز دیگه داره نشون میده صبر کردم بمیره مرد اسنیک بیدار شد

• Like
Reactions: Saeedrz70
گرفتن لباس نامریی تو متال گیر 3 چه دردسری بود باید همهٔ میمونهای عروسک میزدی تا آزاد بشه ..
متال گیر 2 اونم زیبا بود تو بازی سرما میخورد آب از لب لوچش
میومد دنبال قرص استامنیوفن بودی ..عطسه میکرد . بهش.شک میکردن سربازا . در کل هوش مصنوعی بازیم خیلی خوب کار شده بود .

هیچوقت حس خیلی خوبی به متال 2 نداشتم نمی دونم چرا ولی انگار بازی اون احساس متال گیر ps1 رو نداشت ولی به جاش عاشق متال 3 بودم و به نظرم حتی بالاتر از متال گیر ps1 بهترین عنوان سری بود چه باس هایی داشت این باس the end رسما بیچاره می کرد آدمو خیلی عالی طراحی شده بود معرکه بود نکته اش اینجا بود اگه می تونستی طوطیش رو بزنی کارت خیلی راحت تر میشد و جالب اینجاست که اگه تاریخ ps2 می می کشیدید جلو به دلیل پیری زیاد می مرد:| انصافا احساسی ترین باس فایت و سکانس هم می رسه به پایان همین شماره

یکی دیگه از بهترین و خاطره انگیز ترین گیم های پلی استیشن 1

اینم که بازی خیلی طولانی و در عین حال عالی ای بود

altred beast هم که نیازی به تعریف نداره

این تام جریه عجب حالی میداد دونفره حتی story ش و باس اخرش عالی بود

دوستان شاید بازی زیبای koudelka..ps1 یادشون نباش
این بازی سبک rpg ترسناک بود سال 1999 اومد بازیش 4 دیسک
بود .. مال کمپانی معروف مرحوم infogrames بود ..
بازیش داشتم حدود 10 سال پیش امانت به یکی از دوستام
دادم گمش کرد.. ولی خودم خیلی طرفدار سبک rpg نیستم..

37080-Koudelka__Disc1of4___U_-1.jpg koudelka_11_1493388637181.jpg

من که عاشق contra بودم، همین که تموم میکردی باید دوباره بازی میکردی خیلی بود بود :D

maxresdefault.jpg

hqdefault.jpg

55137-Contra_(USA)-4.png
یه زمانی کونامی عجب کمپانی بود کلی بازی زیبا داشت اون نسل ولی هر نسل نیمی از ip هاش ضعیف یا مهو میشدن از جمله سایلنت .pes متالم که این نسل خدا بیامرز شد من که فکر نمیکنم کونامی روزی مثل کپکام سربه راه بشه

• Like
Reactions: playstation1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or