خاطره انگیز ترین بازی های کنسول های قبلی برای شما کدوما بودن؟

من که عاشق contra بودم، همین که تموم میکردی باید دوباره بازی میکردی خیلی خوب بود :D

hqdefault.jpg

55137-Contra_(USA)-4.png

وای یادش بخیر چقدر رو میکرو بازی میکردم
یه فیلم میکرو داشتم همین بازی بو اما 30 جونه بازم با اون همش میمردم :D

یاد وخاطر بازی زیبای ninja strider بخیر...:x
ورژن اولیه این بازی زیبابرای دستگاه آرکید MAME بود..که سال 1989 اومد.ناشر کمپانی قدرتمند capcum بود..بازیش بعد از مدتی برای سگا جنسیس پورت شد..که گرافیک بازی خیلی کم شده بود نسبت به دستگاهای آرکید ..بعد از مدتی شماره 2 این بازی برای ps1 اومد سال 1999 اونم زیبا بود ...
ولی خودم بیشتر ورژن آرکید mame قبول دارم. با اون موزیک زیباش وقتی بازی شروع میشد..هنوز بعضی ازمرحله هاش یادم .قسمت جذر ومد فضاش خیلی جالب بود تو هوا بودی باید یه boos میزدی شبیه مار بود تیکه تیکش میکردی باشمشیر..زیبا بود..
بعد از مدتی نسخه جدید ninja strider برای شبکه xbox live..psn اومد سال 2014اونم زیبا بود این نسخه بازسازی شده اولین شماره بود...به بازیش قابلیتهای زیادی اضافه شده بود .سلاحهای جدید ..شمشیرهای جدید ..واز همه مهم ترجادو..گرافیک بازی خیلی خوب استاندارد کار شده ..
جزع بهترین بازیهای شبکه live بود...B-)
strider.png index.jpeg strider(2)_1493746213467.jpg images(7).jpeg strider(2)_1493746252731.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان توضیحات به صورت خلاصه شده است ..
دوست داران سریع محبوب guitar_heroکه برای این مجموعه احترام ویژه ای قاعل هستند ..:x
. گیتار هیرو 2 سال 2006برای PS2 و XBOX اومد..ورژن ایکس باکس ..گرافیک بازی بیشتر بود و 10 ترک اهنگ جدید داشت ...از همه مهم تر قسمت LIVE بازی بود که شامل بازی انلاین چند نفره بود و خرید DLC .اهنگ بود..
گیتار هیرو Guitar Hero III: Legends of Rockسال2007 اومد گرافیک بازی بیشتر شده بود و تنوع اهنگها بیشتر بود..
Guitar Hero III: Legends of Rock . با اون اهنگ معروف گروه METALICA ONE .وslipknotوغیره.حدود 3 گیگ DLC داره شامل اهنگ های سال 2007 تا 2009 ..اهنگ های جدید معروف..اون زمان
Guitar Hero World سال 2008 اومد ..که بازی تغیر های اساسی زیادی کرده بود .شامل گرافیک بازی قسمت گریم صورت .خرید لباس ..وغیره ..اهنگ های بازیم جزع بهترین های اون زمان بود ..اهنگ معروف Eye Of Tiger - Survivor
..Nirvanna .ozzy_osbourne.وغیره بود..حدود 4 گیگ DLC داره از سال 2008 تا 2010 ..

گیتارهیرو Guitar Hero Smash Hits.حدود سال 2009 اومداین گیتار هیرو فقط شامل اهنگهای قبلی بود..گیتار هیرو 123 فقط گرافیک بازی زیاد بود..با مکان های جدید

Guitar Hero: Metallicaسال 2009 از راه رسید ..با اهنگهای زیبای موسیقی METAL که شامل خود گروه متالیکا .با تمام
اهنگ های معروف ..وگروهای دیگه متال Kyuss ..System Of A Downوغیره.به نظر خودم بهترین..

Guitar Hero 5سال 2009 .اومد.در این بازی تغییرات زیادی ایجاد شده بود .شامل گرافیک روان تر بهتر.لباسهای
جدید ومکان های کنسرت جدیدوغیره ..قسمت LIVE بازی معرکه بود برای خرید اهنگهای جدید..و مولتی پلیر..اهنگهای

معروف این سریع.. Nirvanna .iron_maiden_-Rammsteinوغیره ..این بازی شامل 5گیگ DLC میباشد از سال 2009 تا2013 .

به نظر خودم زیبا ترین سریع Guitar Hero: Warriors of Rockبودکه سال 2010 اومد بازی شامل خط داستانی بود
با اهنگ های زیبا دهه ..70..80 تا 2010 متال راک ..گرافیک بازی خیلی زیبا تر کار شده بود... خط داستانی بازی خیلی جالب بود ..هر قسمت داستان مربوط به یکی از کاراکترای بازی بود..که در هین بازی تبدیل به زامبی میشدن..
Guitar Hero: Warriors of Rockشامل 8 گیگ DLC میشه از سال 2010 تا 2013 با پچ بازی با این پچ بازی میتونی اهنگهای بازیهای قبل اجرا کنی...اهنگ های معروف این سریع ..atreyu ravenousو
black-sabbath-children-of-the-graveو. The Outsider - A Perfect Circle.Dethklok_ Bloodlines.-..و
psychosocialو غیره :punk:
th9R4LNSTS.jpg gh2_xbox360_02_lg_1493808625855.jpg guitar_hero_3_slash_xbox_360_cover_by_urbancanine13-d54tbqy.jpg gh2_xbox360_02_lg_1493808956562.jpg gh2_xbox360_02_lg_1493809067768.jpg Guitar-Hero-Warriors-of-Rock-xbox-360.jpg gh2_xbox360_02_lg_1493808677941.jpg guitar-hero-warriors-of-rock.jpg Guitar%20Hero%20Warriors%20of%20Rock%20-%20Two%20Highways.jpg 125087864-1-aral_guitar_hero_live_xbox_one_oyun.jpg

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
دوستان یه بازی رو میکرو بود یارو به پشت لقد میزد
داستانش این بود زنش رو گرفته بودن این میره نجاتش بده سبکشم beat'em up بود
یه رکابی سفید با شلوار جین ابی هم پوشیده بود موهاشم بلند بود
300 بار تا اخرش رفتم :D همین الانم مو به مو بازی یادمه با این که دور و بر 17 سال میگذره :D
کسی اسمشو میدونه ؟
این خاطره انگیر ترین بازی کنسولی من بود !

سلام
داداش با این نشونه هایی که میدی زنشو میگیرن تیشرت سفید شلوار آبی
احتمالاfinal fight ساختcapcom هست ....
56299-Mighty_Final_Fight_(USA)-1461437981_1493984363243.jpg 56299-Mighty_Final_Fight_(USA)-1461437981_1493984334594.jpg

آخرین ویرایش:
بازی زیبای manhant1 سال 2004 برای xbox ps2 اومد .کمپانی راکستار .. جزع بهترین عنوانهای اون زمان بود.قسمت سلول زندانش بیاد موندنی بود.باید تو زندان جلوی وبکم فیلمبرداری .حریفاشو با ساتور تیکه تیکه میکردی تا مسیر خروجی باز میشد....قسمت قطارش خیلی جالب بود...تو بازی همه جور صلاحی گیرش میومد.از آجر بگیر تا ساتور .اسلحه. وغیره..
یادش بخیر..:x
150654-Manhunt_(USA)-1.jpg images(9)_1494268154748.jpg

بازی زیبای manhant1 سال 2004 برای xbox ps2 اومد .کمپانی راکستار .. جزع بهترین عنوانهای اون زمان بود.قسمت سلول زندانش بیاد موندنی بود.باید تو زندان جلوی وبکم فیلمبرداری .حریفاشو با ساتور تیکه تیکه میکردی تا مسیر خروجی باز میشد....قسمت قطارش خیلی جالب بود...تو بازی همه جور صلاحی گیرش میومد.از آجر بگیر تا ساتور .اسلحه. وغیره..
View attachment 74857 View attachment 74882

جزو بازی هایی بود که با روحیه من اصلا سازگار نبود خوشمم نیومد
یادمه نسخه 1 بخصوص نسخه 2 ممنوع پخش تو خیلی از کشورا شد و غیر قانونی شناخته میشد , چنتا جوانم تحت تاثیر همین بازی با ساتور کله مردم تو خیابون ترکونده بودن
فکر کنم فقط تو ایران راحت کپی بازی پخش شده بود دست همه بود

• Like
Reactions: silent ops
نسخه دوم بازی خیلی به بازی اصلی ربطی نداشت فقط خشونتش
بیشتر بود.تیم اصلی سازنده بازی از کمپانی جدا شده بودن.manuant 2 سازنده بازی یک تیم 2 نفر بود.. .اولین شماره ترس وحشتش بیشتر بود ..تا خشونتش..جزع سخت ترین عنوانهای اون موقع بود manuant 1

View attachment 74857 View attachment 74882
بازی که به طور واضحی tlou رو از روش ساختن فقط کافیه manhunt رو بازی کنید تا متوجه کپی مو به مو گیم پلیش توسط ناتی داگ بشید

طرفدارن دستگاه های arcade mame شاید بازی زیبا three kingdoms یادشون باش..
ساخت capcum سال 1992 .سبک بازی شبیع دیگر بازیهای آرکید capcum ...مثل .cadelac and daenasor..وpunisher..وغیره بود..تو بازی 5 تا کاراکتر برای انتخاب داشت ..که همزمان میشد 3 نفر بازی کنند.قسمت غذا خوردنشون تو بازی بیاد موندنی بود...اسمش اون موقع تو ایران افسانه سه برادر بود ....جزع بهترین عنوان های سبک شورش arcade بود..:x
Warriors_of_Fate_sales_flyer.png Romance of the Three Kingdoms - Chinese Fighter-1.png unnamed.png images(21)_1494430996941.jpg

آخرین ویرایش:
بازی که به طور واضحی tlou رو از روش ساختن فقط کافیه manhunt رو بازی کنید تا متوجه کپی مو به مو گیم پلیش توسط ناتی داگ بشید
داداش حالا کاری به خوب یا بد بودن بازی ندارم ولی خدایی داری من هانت رو با lou مقایسه میکنی؟بعدم میگی کاپی کرده از رو این بازی ناتی داگ؟

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or