playstation1
کاربر سایت
من که عاشق contra بودم، همین که تموم میکردی باید دوباره بازی میکردی خیلی خوب بود
وای یادش بخیر چقدر رو میکرو بازی میکردم
یه فیلم میکرو داشتم همین بازی بو اما 30 جونه بازم با اون همش میمردم
من که عاشق contra بودم، همین که تموم میکردی باید دوباره بازی میکردی خیلی خوب بود
نه اینا نبودبا این مشخصات double dragon و jackie chan به ذهنم میاد.
https://r.mprd.se/Nintendo Entertainment System/Snaps/Double Dragon (U).png
https://r.mprd.se/Nintendo Entertainment System/Snaps/Jackie Chan's Action Kung Fu (U).png
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
دوستان یه بازی رو میکرو بود یارو به پشت لقد میزد
داستانش این بود زنش رو گرفته بودن این میره نجاتش بده سبکشم beat'em up بود
یه رکابی سفید با شلوار جین ابی هم پوشیده بود موهاشم بلند بود
300 بار تا اخرش رفتم همین الانم مو به مو بازی یادمه با این که دور و بر 17 سال میگذره
کسی اسمشو میدونه ؟
این خاطره انگیر ترین بازی کنسولی من بود !
بازی زیبای manhant1 سال 2004 برای xbox ps2 اومد .کمپانی راکستار .. جزع بهترین عنوانهای اون زمان بود.قسمت سلول زندانش بیاد موندنی بود.باید تو زندان جلوی وبکم فیلمبرداری .حریفاشو با ساتور تیکه تیکه میکردی تا مسیر خروجی باز میشد....قسمت قطارش خیلی جالب بود...تو بازی همه جور صلاحی گیرش میومد.از آجر بگیر تا ساتور .اسلحه. وغیره..
یادش بخیر..
View attachment 74857 View attachment 74882
بازی که به طور واضحی tlou رو از روش ساختن فقط کافیه manhunt رو بازی کنید تا متوجه کپی مو به مو گیم پلیش توسط ناتی داگ بشیدبازی زیبای manhant1 سال 2004 برای xbox ps2 اومد .کمپانی راکستار .. جزع بهترین عنوانهای اون زمان بود.قسمت سلول زندانش بیاد موندنی بود.باید تو زندان جلوی وبکم فیلمبرداری .حریفاشو با ساتور تیکه تیکه میکردی تا مسیر خروجی باز میشد....قسمت قطارش خیلی جالب بود...تو بازی همه جور صلاحی گیرش میومد.از آجر بگیر تا ساتور .اسلحه. وغیره..
یادش بخیر..
View attachment 74857 View attachment 74882
داداش حالا کاری به خوب یا بد بودن بازی ندارم ولی خدایی داری من هانت رو با lou مقایسه میکنی؟بعدم میگی کاپی کرده از رو این بازی ناتی داگ؟بازی که به طور واضحی tlou رو از روش ساختن فقط کافیه manhunt رو بازی کنید تا متوجه کپی مو به مو گیم پلیش توسط ناتی داگ بشید