خاطرات شما با خرید و فروش بازی ps3

خوب اولیش خودم یادمه تازه u2 اومده بود ...خریده وبدم 60 تومن بد 6 روز .....با gt5 proluge عوض کردم 5 تومنم سر دادم گوفتش بشه اون مغازه داره فقط میخاستم با فامیلمون ریسینگ بازی کنیم :d

برا امثال ما که همش خاطرات خوبه! :d
از کجاش یگم؟ :d
چند روز پیش smack down 2009 به قیمت فضایی 40 تومن در راه خدا دادیم رفت...! :d
بنده خدا برا بوت میخاست! :d

نگفتم ایشون یکی از همون مغازه دارهای .بووووووووووق تشریف دارن :d
چ.خی بود مجتبی جان
یذر هم به فکر بنده های خدا باشی بد نیستا!!!!!!

یه بارم یه بنده خدایی اویل 5 خریده بوده میبره خونه میبینه بازیps2 توشه :d:dیه بنده خدایی!!!!
احیانا خود جنب عالی نبودی ؟ :d/:) عجب مارمولکی بوده اون فروشنده بازی PS2 رو به جای بازی PS3 میفروشه. تازه این که خوبه من یکی رو میشناسم خودش بازی پلمپ می کنه :)) خیلی راحت به جای بازی آک میده به مردم.

یه بارم یه بنده خدایی اویل 5 خریده بوده میبره خونه میبینه بازیps2 توشه :d:dیه بنده خدایی!!!!
این بنده خدا اگه فقط از یکی از چشاش یا حتی اگر کور هم هستن از حس لامسه استفاده می کرد فک نمیکنم چنین حرکتی می خورد.:)):))

حالا رفته پس بده یا نه؟;)

بابا اون بنده خدا میگفتش پلمب بود گفتش شک کردم نایلونش یه جوریه ها :d......آره بابا رفت بد از نیم ساعت حرف زدن پس داد مغازه داره گفت به ما هم انداختن!!

من پارسال براى اولين بار رفتم پاساژ لباف مغازه سيلور (همون كه زير پله ست) پلى استيشن بخرم
طرف وقتى ديد زياد اطلاعاتى ندارم يه پلى استيشن كاركرده ى تعميرى بهم غالب كرد
بعد از حدود دو ماه ديدم دسته هاش وايرلس كار نمى كنن و فقط بايد با كابل وصلشون كنم به كنسول
خلاصه كنسول رو بردم پيش يه تعميركار، يارو كنسولو برگردوند پيچاشو بهم نشون داد گفت كه اين قبلا تعمير شده، پيچ ها رو كه ديدم كاملا معلوم بود پيچ گوشتى خوردن، خلاصه كنسولى رو كه با مخلفاتش ٧٠٠ تومن خريده بودم به قيمت ٢٠٠ تومن فروختم و همون روز ايكس باكس گرفتم.
از اون موقع از پلى استيشن بدم اومد ولى چند روز ديگه دوباره مى خوام پلى استيشن بگيرم فقط به عشق بازى اورژينال و Little Big Planet.
*

من رفته بودم infamous 2 را بگیرم خلاصه حدود نیم ساعت با فروشنده چونه زدم که آخر بهم 50 داد اومدم کارت بکشم دیدم 7 هزار تومان دارم :d

بابا اینا که خاطره نیست...! یه چیزی بگم حال کنید.

رفته بودم یه مغازه ای،وقتی تازه ps3 گرفته بودم جوگیر این متال بودم،یارو گفت داره کاروکاسبی رو جمع میکنه و بازیهارو حراج کرده،منم از خوا خواسته یه متال گرفتم
وقتی رسیدم خونه دیدم هم دیسک متال تو جعبه بود همGT5 Proluge
<:-p

بابا اینا که خاطره نیست...! یه چیزی بگم حال کنید.

رفته بودم یه مغازه ای،وقتی تازه ps3 گرفته بودم جوگیر این متال بودم،یارو گفت داره کاروکاسبی رو جمع میکنه و بازیهارو حراج کرده،منم از خوا خواسته یه متال گرفتم
وقتی رسیدم خونه دیدم هم دیسک متال تو جعبه بود همGT5 Proluge
<:-p
شااانس رو برم/:) ماشالاه :>
حسابی حال کردیا :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or