خاطرات شما با خرید و فروش بازی ps3

منم يه خاطره دارم از زمانيكه تازه ميخواستم PS3 بخرم.اول بگم من بچه شيرازم!يه رفيق دارم اون موقع اون دوماه قبل از من PS3 خريده بود.كلي ازش تعريف كرد تا منم تحريك شدم كه يكي بخرم!خلاصه رفتيم براي خريد!توي پاساژ مهدي توي شيراز!شيرازيا بلدن!
يكي دوتا دمو از Haze ديده بودم ولي زياد ازش اطلاعاتي نداشتم؛خيلي ازش خوشم ميومد.و دوستم بهم گفت كه انحصاري PS3 شده منم ديگه كف اين بازي شده بودم!:d
آقا اين رفيقمون يه آشنا اونجا داشت رفتيم ازش خريديم بعد گفتم يه بازي هم ميخوام از شانس من Haze تازه اومده بود!بعد اين فروشنده يه دونه داشت كه دسته 2 بود معلوم بود تازه فروختتش و باز براش پس آوردنش!نوي نو بود بازي.ولي اين رفيق ما چون ديگه خودش كلي مارمولك بود گفت به فروشندهه گفت 15 ميخوامش!!!!من خودم خندم گرفته بود!به جان خودم هزار تومن هزارتومن چونه ميزد!:dخلاصه 19 خريدش!جالبيش اينجاست كه بازي تازه 3 روز بود منتشر شده بود!:dآقا بعد كه برديمش خونه ديديم بازيه فاجعه اي هست براي خودش!:dحالم بد شد فرداش رفتم عوضش كردم به جاش يه GTA Iv(يادم نيست دقيق اين بود يا متالگر4) گرفتم!:d
ولي خلاصه براي بار اول زياد بهم ننداختن!به لطف اين دوستم PS3 رو هم خريدم 385!:dدقيقا همونروز همه جا قيمتش توي پاساژ 410 بود!:d
ولي همون مغازه دار نامرد سر اويل 5 خيلي بدجوري بهمون انداخت كه هر وقت يادم مياد جاش ميسوزه!:dولي باور كنين اينقدر پول پاي اوريج دادم كه ديگه زدم تو كار CFW!:d

U2 تازه اومده بود ... منم که تو کف تریلراش مونده بودم... سریع رفتم بخرم:
رفیقم که تازه PS3 گرفته بود اومد با هم رفتیم توپخونه ، من چون دنباله یه COD 4 هم بودم بهش گفتم تو برو بگیر U2... من COD رو گرفتم اومدم دیدم این ابله رفته U1 خریده ... خیلی هم ذوق کرده...
خلاصه پلمش رو هم باز کرده بود... بازی رو 40 خریده بود فروختیم 30... تا دلتون بخواد بهش فحش دادم.

• Like
Reactions: baris manco
resistance 1

ای بابا اخه اینا هم شد خاطره ... اینو داشته باش .... یکی بود یکی نبود هر کی بود مهم نیست مهم این بود که سال ساله 87 بود و رسیستنس 1 تازه ریلیز شده بود
و بنده با یه حسه خیلی خفن 80 تومن ریختم به پایش ....:-o بعد از این خریده خفن خوشحال رفتم تو مترو ناراحت اومدم بیرون ....:d چون جا گذاشتم :(( سپس غضب الود رفتم حراست مترو >:)
گفتم یه چی گم کردم تو مترو گفت چی . گفتم یه cd بازی .. قیافه یارو حراستی این جوری شد :)) گفت این جا یارو بچش رو گم می کنه این جوری ناراحت نمیشه بعد تو 2 تومن دادی بازی خریدی ............ در اینجا بود که باید به این گلابی خان تفاوت بلوری دیسک و سی دی رو توضیح می دادم :-s بعد از نیم ساعت یارو گفت تو فرم گم شده ها بنویس یه سی دیه گرون قیمتb-)
چند هفته گذشت ولی پیدا شدن تو کارش نبود و ما هم قید زدیم... خیلی مشتاقم که بدونم کسی که پیداش کرده باش چی کار کرده احتمالا رفته خونه تو چند تا دستگاه گذاشته دیده بالا نمیاد بعد با خودش گفته سی دی رو با سرعت بالا رایت کردن8-} و سپس شوت شده زیره تخت ;)

• Like
Reactions: 400kg.
ای بمیری با این خاطرت ترکیدیم:دی*
من نمیدونم چجوری جا گذاشتی مگه دستت نبود:دی
همه کسایی که تو رو می خندونن می کشی یا ففط منو ...............l-)
تو مترو کرج این چیزا عادیه تا حالا یه جهیزه کامل توش گم شده .......... ما هم بازی رو رو صندلی جا گذاشتیم :-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or