خاطرات شما با خرید و فروش بازی ps3

بابا اینا که خاطره نیست...! یه چیزی بگم حال کنید.

رفته بودم یه مغازه ای،وقتی تازه ps3 گرفته بودم جوگیر این متال بودم،یارو گفت داره کاروکاسبی رو جمع میکنه و بازیهارو حراج کرده،منم از خوا خواسته یه متال گرفتم
وقتی رسیدم خونه دیدم هم دیسک متال تو جعبه بود همGT5 Proluge
<:-p
ایولللل حالا رفتی پس بدی یا نه ؟!؟!:>

• Like
Reactions: CriRo7
بابا اینا که خاطره نیست...! یه چیزی بگم حال کنید.

رفته بودم یه مغازه ای،وقتی تازه ps3 گرفته بودم جوگیر این متال بودم،یارو گفت داره کاروکاسبی رو جمع میکنه و بازیهارو حراج کرده،منم از خوا خواسته یه متال گرفتم
وقتی رسیدم خونه دیدم هم دیسک متال تو جعبه بود همGT5 Proluge
<:-p
این یعنی نهایت خوش شانسی ;)

من فقط 2تا چيز يادمه
يه Sports Champions دست 2 گرفتم 50 خيلي زورم گرفت !
يه بار هم خاستم GOW III بگيرم دست 2 گفت 50 تومن !!
( جفت اتفاقا واسه 2 ماه پيش هستن )

من فقط 2تا چيز يادمه
يه Sports Champions دست 2 گرفتم 50 خيلي زورم گرفت !
يه بار هم خاستم GOW III بگيرم دست 2 گفت 50 تومن !!
( جفت اتفاقا واسه 2 ماه پيش هستن )

بابا انصافشو!!!
به خودم امیدوار شدم! :d

بهتر که چیزی نگیم فرهود جان! :d

• Like
Reactions: CriRo7
این یعنی نهایت خوش شانسی ;)
دیگه ما اینیم دیگه....!

ایولللل حالا رفتی پس بدی یا نه ؟!؟!:>
نوکرم،نه بابا اتفاقا اینقدر باهاش حال کردم،آخرشم یه روز رفیقم اومد خونمون یواشکی دیسکو برداشت و فلنگو بست!!!!!

شااانس رو برم/:) ماشالاه :>
حسابی حال کردیا :-s
چشم نخوری ایشالا...

اینجاست که میگن باد آورده را باد میبره:d
تازه هفته بعد تو اون پاساژه کار داشتم،مغازه ای اتفاقی منو دید و شروع کرد به این که بازیمو مفتی بردی و از این جور چیزا...خلاصه مجبور شدم پول یه بازی اکبند رو بدم تازه کلی هم فحش خوردم

تازه هفته بعد تو اون پاساژه کار داشتم،مغازه ای اتفاقی منو دید و شروع کرد به این که بازیمو مفتی بردی و از این جور چیزا...خلاصه مجبور شدم پول یه بازی اکبند رو بدم تازه کلی هم فحش خوردم

همون اول میبردیش پس سنگین تر بود :d

ما هم یه خاطره داریم اولین بازیی که خریدم کیلزون همیجا بازی سنتر بچه ها میدادن 10تومن من رفتم اهواز پلات 40 تومن چپوند بم:d

• Like
Reactions: baris manco
خب منم چند تا خاطره يادم اومد يادمه اولين بازي اي كه براي PS3 گرفتم ايول 5 بود اونم 70 تومن آك اون زمان اطلاعاتي نداشتم در مورد انحصاريها ولي كلي از مغازه دارا تحقيق كرده بودم فهميده بودم PS3 بهتر از ايكس باكسه:d خب بريم سر اصل مطلب:d گفتم بازيه ايول 5 رو گرفتم 70 جالبه اين مغازه كناريش بازشو ميداد 50:d ماهم اغفال شديم 70 خريديم:d
اون زمان هنوز تو كار آنلاين هم نرفته بودم بعد از يه هفته بازيو دادم به همون مغازه داره 25 تومن:d جالبه به هركي ميگفتم ميگفت ايول 5 دارم بدردم نميخوره :d بعد 25 تومن رو دادم كيلزون 2 خريدم
اما از وقتي اومدم توي اين انجمنها ديگه زياد ضرر نميكنم
كاش يه ذره اين مغازه دارها وجدان داشتن يادمه يه استاد داشتيم ميگفت بچه ها اگه مغازه زديد گرون نفروشيد ممكنه پول دار بشيد اما محاله خوشبخت بشيد:d
اينم از داستانه اون مغازه داره فقط آخرش بگم كه اين بنده خدا برادرش همسايه ماست و من از زندگيش خبر دارم از اون ور ميكنه تو پاچه ملت از اون ور بچه هاش همش مريضن پولارو ميده به دوا ودكتر:d
برادرشم بچپونه يه زن داشت بعد طلاق داد بعد دوباره يكي ديگه گرفت بازم طلاق داد خلاصه الان ديگه بهش زن نميدن رفته يكي صيغه كرده:d
اينم از عاقبته چپوندن تا دسته:d

• Like
Reactions: baris manco
كاش يه ذره اين مغازه دارها وجدان داشتن يادمه يه استاد داشتيم ميگفت بچه ها اگه مغازه زديد گرون نفروشيد ممكنه پول دار بشيد اما محاله خوشبخت بشيد
اينم از داستانه اون مغازه داره فقط آخرش بگم كه اين بنده خدا برادرش همسايه ماست و من از زندگيش خبر دارم از اون ور ميكنه تو پاچه ملت از اون ور بچه هاش همش مريضن پولارو ميده به دوا ودكتر
برادرشم بچپونه يه زن داشت بعد طلاق داد بعد دوباره يكي ديگه گرفت بازم طلاق داد خلاصه الان ديگه بهش زن نميدن رفته يكي صيغه كرده
اينم از عاقبته چپوندن تا دسته
>:d<>:d<>:d<
مجتبی بخون تو به کن:d:d

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or