حواشی بازی ها

آقا ولی من جای این سایتهای زیرنویس و دوبله فارسی بودم قشنگ از نعمت بازیهای این شکلی استفاده میکردم:دی
فکر کنید چه زیرنویس یا دوبله خنده داری بشه از اینا زد کمدی ترین چیزا ازشون درمیاد مثل بنز اون فارسی ساز میفروشه!:دی
کافیه فقط مدام از جملات قصاری مثل یه ل..واطمون نشه و امثالهم تو همین انتخاب دیالوگهای زیبای این بازیا استفاده کنن! :دی هم اصل مطلبو میرسونه هم خنده داره!:دی

آقا ولی من جای این سایتهای زیرنویس و دوبله فارسی بودم قشنگ از نعمت بازیهای این شکلی استفاده میکردم:دی
فکر کنید چه زیرنویس یا دوبله خنده داری بشه از اینا زد کمدی ترین چیزا ازشون درمیاد مثل بنز اون فارسی ساز میفروشه!:دی
کافیه فقط مدام از جملات قصاری مثل یه ل..واطمون نشه و امثالهم تو همین انتخاب دیالوگهای زیبای این بازیا استفاده کنن! :دی هم اصل مطلبو میرسونه هم خنده داره!:دی
میدونم داری شوخی میکنی ولی اینقدر بدم میاد اینهایی که فیلم زیرنویس میکنن از این کارها میکنن.
یه مدت رایج شده بود که وسط ترجمه ها میزاشتن یا امام زاده بیژن و...
اینجا هم یکی دیگه از همون زمانهای بود که همیشه میگم با سر میخوام برم تو مانیتور :))

حالا ما برای زیرنویس پول نمیدیم و هر آدمی میتونه هرجوری و با هر ادبیاتی دلش خواست زیرنویس کنه ولی واقعا برای همچین زیرنویسی پول دادن خیلی زور داره:دی

• Smile
Reactions: Cait Sith
میدونم داری شوخی میکنی ولی اینقدر بدم میاد اینهایی که فیلم زیرنویس میکنن از این کارها میکنن.
یه مدت رایج شده بود که وسط ترجمه ها میزاشتن یا امام زاده بیژن و...
اینجا هم یکی دیگه از همون زمانهای بود که همیشه میگم با سر میخوام برم تو مانیتور :))

حالا ما برای زیرنویس پول نمیدیم و هر آدمی میتونه هرجوری و با هر ادبیاتی دلش خواست زیرنویس کنه ولی واقعا برای همچین زیرنویسی پول دادن خیلی زور داره:دی
نه این اصلا اثر خاصیه میتونه یه کمدی عجیب غریبی شه:دی
این اصلا خوراک ایناست آخه کدوم فیلم یا سریالی کلا هست در این حد این صحنه هاش تخیلی باشه طرف تو دنیای جدی و سیاه سامورایی و نینجایی در به در دنبال لگبت باشه جز چنین پارودی ای🤣

• Smile
Reactions: m.d.makan
چند وقت که چه عرض کنم،چند سال می خواستم این حرفو در مورد MM بزنم، تهش گفتم شاید به خاطر سیاست کلی سونی باشه،ولی حالا که دنیا تغییر کرده،برای MM بیش از 4 سال هست که تمام 365 روز سال ماه P:-&، و این پرچمارو از لوگوش بر نداشته،چیزی که تو کل صنعت بی سابقه هست... یحتمل اعضای ارشد استدیو مبتلا به این ویروس شدن
View attachment 367815
MM یکی از دوست داشتی ترین استدیو ها و عملا لقب نینتندو کیلر رو می شد بهشون داد،ولی متاسفانه خیلی سال هست عوض شدن،به شدت کم کار، و عملا تو استدیو یک مشت لگبت ول می چرخن،شما تو استدیو های ژاپنی می تونید ببینید اعضای استدیو هرکی روی میزش یک یا چند تا اکشن فیگور از فرنچایز محبوبشو قرار داده،ولی روی میز اینجور استدیو ها،جای اکشن فیگور، به احتمال خیلی زیاد،یک سری ادواتی هست که نمیشه نام برد:دی

امیدوارم سریع بازی بعدیشون رو،رونمایی کنند،وگرنه اینا هم متاسفانه تخته میشن
کنار مدیا مولکول و راکستدی
انگار یه انگلیسی دیگه هم به ویروس لگبت دچار شده...
1000001727.jpg 1000001728.jpg

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or