حمایت از بازی سیاوش و دریافت یک نسخه رایگان در استیم

king of north

کاربر سایت

LOP_GreenLight.jpg

بازی ایرانی سیاووش کاندیدای بهترین بازی مستقل دنیا شد. به بازی سیاووش رای دهید و یک نسخه از این بازی را هدیه دریافت کنید.
بازی رایانه ای سیاووش تولید شده توسط جوانان ایرانی و با اقتباس از شاهنامه فردوسی برای موفقیت در عرصه های بین المللی و رقابتهای بهترین بازی مستقل دنیا، نیاز به حمایت های شما عزیزان دارد. لطفا این بازی را در راه رسیدن به بازارهای جهانی حمایت کنید و برای پیشرفت و موفقیت این بازی به آن رای دهید.
لازم به ذکر است، عزیزانی که در هر دو رای گیری زیر به بازی سیاووش رای دهند و اکانت استیم و ایمیل و موبایل خود را در فرم قرار داده شده در منبع (سایت سورنا) وارد کنند، یک نسخه از بازی نهایی برای آنها به اکانت استیم آنها ارسال خواهد شد.
لینک صفحه رای گیری :
لطفا وارد سایت زیر شده و بر روی گزینه Vote for this game کلیک نمایئد.
کلیک کنید

3.jpg

به این بازی در Green light رأی دهید و یک نسخه استیم از آن را دریافت کنید

4.jpg

کلیک کنید

----------------------------
منبع

بازیش اصلا خوب نبود .چند بار که می مردی بر میگشتی از اول بازی گیم پلی و گرافیکم که داغون بود.اعصاب منو هم که داغون کرد .محاله که برم به این بازی رای بدم

من که نمیگم حمایت نکنیم، من میگم رأی الکی نباید بدیم
میشه مثلا بازیو خرید ولی رأی نداد، اینطوری سازنده هم حمایت میشه هم اینکه میفهمه بیشتر باید سعی کنه و بازی بهتری بسازه

همه چی هم بودجه نیست، بازی های دو بعدی و کم هزینه ای ساخته شده که در عین حال سرگرم کننده و جذاب هم بودن (مثل Braid)

اگر تو رای ندی من رای ندم بازی اصلا روی استیم نمیره تا بخوای بدون رای بری بخری

اگر تو رای ندی من رای ندم بازی اصلا روی استیم نمیره تا بخوای بدون رای بری بخری
خُب نره، مگه حتما باید بره؟ اگه نمیره حتما جذاب نیست دیگه
در ضمن بازار داخلی که هست، اینجا هم میشه خرید و حمایتشون کرد، اگرم قصدشون اینه که بازی بره رو استیم پس باید از یه جنبه هایی بتونه نظر گیمر رو جذب کنه (که بیشتر همون گیم پلی هست) که اینجور موارد هم لزوما همراه با هزینه نیست

در ضمن بازار داخلی که هست، اینجا هم میشه خرید و حمایتشون کرد، اگرم قصدشون اینه که بازی بره رو استیم پس باید از یه جنبه هایی بتونه نظر گیمر رو جذب کنه (که بیشتر همون گیم پلی هست) که اینجور موارد هم لزوما همراه با هزینه نیست

حمایت که فقط جنبه ی مادی نداره دوست عزیز؛ شما تصور کن اگر بازی تعداد رای کافی رو بیاره و بره روی استیم سازنده چقدر دلگرم میشه! حتی همین کامنت های زیر پیج بازی (Looks Great, Awesome, Looking forward to this, Blaw Blaw) هم حمایت محسوب میشن، که به نظر من خیلی مفید تر از پول و مادیاته و حتی میتونه به بهتر شدن بازی هم کمک کنه.
حالا تصور کن بازیساز میبینه حتی توی کشور خودش هم کسی برای کارش تره خرد نمیکنه. (حداقل عکس العملش اینه که بره سر کوچشون یه کاتانا بخره هاراکیری کنه!)

حمایت که فقط جنبه ی مادی نداره دوست عزیز؛ شما تصور کن اگر بازی تعداد رای کافی رو بیاره و بره روی استیم سازنده چقدر دلگرم میشه! حتی همین کامنت های زیر پیج بازی (Looks Great, Awesome, Looking forward to this, Blaw Blaw) هم حمایت محسوب میشن، که به نظر من خیلی مفید تر از پول و مادیاته و حتی میتونه به بهتر شدن بازی هم کمک کنه.
حالا تصور کن بازیساز میبینه حتی توی کشور خودش هم کسی برای کارش تره خرد نمیکنه. (حداقل عکس العملش اینه که بره سر کوچشون یه کاتانا بخره هاراکیری کنه!)
درسته ولی حرف من اینه که الکی اینکارو نکنیم، اگه واقعا بازیش در این حد هست و جذابه، چرا که نه (مثلا من خودم حتما برای E.T. Armies اگه این قضیه رأی دادن باشه رأی خواهم داد چون مشخص هست که سازندش زحمت کشیده)
من فقط میگم چون سازنده ایرانیه دلیل نمیشه بریم و رأی بدیم (البته قبلا هم گفتم این حرفی که میزنم کلی هست و ربطی به این بازی نداره)

درسته ولی حرف من اینه که الکی اینکارو نکنیم، اگه واقعا بازیش در این حد هست و جذابه، چرا که نه (مثلا من خودم حتما برای E.T. Armies اگه این قضیه رأی دادن باشه رأی خواهم داد چون مشخص هست که سازندش زحمت کشیده)
من فقط میگم چون سازنده ایرانیه دلیل نمیشه بریم و رأی بدیم (البته قبلا هم گفتم این حرفی که میزنم کلی هست و ربطی به این بازی نداره)

لیکن نمیخواستم چیزی بگم حوصله عواقبش ندارم ولی الان که شما دیدم این نظر داری گفتم بد نیست منم روش تاکیید کنم

درسته چون بازی ایرانیه دلیل نمیشه که بریم و رای بدیم و حمایت بکنیم . اصلا جمله داریم بازی که بازی نباشد بازی نیست :d

اینکه کشورمون رو دوست داشته باشیم ازش همه جوره حمایت بکنیم یه چیزه وطن پرستی و حمایت کور هم یه چیزه

یه پلیر تو سافتگذر گذشته میگه ایرانیه منم تستش کردم ضعیفتر از potplayer و .... بودش حالا مثلا تو یه سایتی نظر سنجی بزارن بگن اقا کدوم پلیر خوبه من برم بگم این ایرانیه دارم حمایت کور میکنم.

الان شما نگاه کنید نظرسنجی گذاشته میشه تو امریکا هم ps4 محبوب تر xboxone میشه

وطن پرستی و حمایت کوکورانه اصلا خلصت خوبی نیست که ما ایرانیه روش تعصب داریم(نمیگم کشورتون رو دوست نداشته باشید و حمایت نکنید میگم کورکورانه و تعصب نداشته باشید)

الان هنوز بازی نکرده و هیچ کس نمره بهش نداده ما چی بریم رای بدیم؟ (آره من نمره سایتها قبول دارم و خودم رو بالاتر از اونا نمیبینم معمولا بازی که زیر 80 بگیره اصلا بازی نمیکنم)

حالا اگه من رفتم این بازی خریدم بازی کردم خوشم اومد (اگر) رای میدم وگرنه دلیلی نداره حتی اگه خودم ساخته باشم

آخرین ویرایش:
لیکن نمیخواستم چیزی بگم حوصله عواقبش ندارم ولی الان که شما دیدم این نظر داری گفتم بد نیست منم روش تاکیید کنم

درسته چون بازی ایرانیه دلیل نمیشه که بریم و رای بدیم و حمایت بکنیم . اصلا جمله داریم بازی که بازی نباشد بازی نیست :d

اینکه کشورمون رو دوست داشته باشیم ازش همه جوره حمایت بکنیم یه چیزه وطن پرستی و حمایت کور هم یه چیزه

یه پلیر تو سافتگذر گذشته میگه ایرانیه منم تستش کردم ضعیفتر از potplayer و .... بودش حالا مثلا تو یه سایتی نظر سنجی بزارن بگن اقا کدوم پلیر خوبه من برم بگم این ایرانیه دارم حمایت کور میکنم.

وطن پرستی و حمایت کوکورانه اصلا خلصت خوبی نیست که ما ایرانیه روش تعصب داریم(نمیگم کشورتون رو دوست نداشته باشید و حمایت نکنید میگم کورکورانه و تعصب نداشته باشید)

الان هنوز بازی نکرده و هیچ کس نمره بهش نداده ما چی بریم رای بدیم؟ (آره من نمره سایتها قبول دارم و خودم رو بالاتر از اونا نمیبینم معمولا بازی که زیر 80 بگیره اصلا بازی نمیکنم)

حالا اگه من رفتم این بازی خریدم بازی کردم خوشم اومد (اگر) رای میدم وگرنه دلیلی نداره حتی اگه خودم ساخته باشم

یعنی خوشم میاد میرید تو حس سخنرانی میکنید در حد تیم ملی ها! بابا این بنده خداها حالا یه درخواست رای کردن، دارن بازی رو مجانی هم میدن بهتون، عکس هاش هم که بدک نیست در حد یه Diablo clone هم باشه خوبه. کلا یه روز وقت رای بوده وقتی برای اینکه برید امتحان کنید بازی رو نیست. یعنی ببینید برای یه کلیک ساده و رای دادن چه فلسفه بافی هایی که نکردید اینجا...

آخرین ویرایش:

بحث X1 و PS4 فرق میکنه اونا هر دو تا بازار فروش خودشون رو دارن
اما این بازی فقط فروشش تو داخل بوده . داخل هم که خودتون میدونید عوام واسه یه بازی 5 تومن بیشتر نمیدن
حالا واسه ایجاد فروش خارجی که 4 تا نفر بیان بازی رو بخرن نیاز به حمایت دارن و اصلاََ چیز سختی نیست

من که رای رو دادم ... ولی کسایی که در مورد رای ندادن و این چیزا حرف میزنن توقع نداشته باشین کشوری که تازه وارد صنعت بازی سازی شده یوهویی غول بازی سازی بشه ... از همین جا ها شروع کرده هر شرکتی و کشوری که الان خیلی پیشرفت کرده تو زمینه گیم... حالا شما ها به جای اینکه تیم سازنده رو حمایت کنین و تشویقشون کنین , میزنین تو برجک تیم سازنده و کلا نا امیدشون هم میکنین... خب چه کاریه :|

من که رای رو دادم ... ولی کسایی که در مورد رای ندادن و این چیزا حرف میزنن توقع نداشته باشین کشوری که تازه وارد صنعت بازی سازی شده یوهویی غول بازی سازی بشه ... از همین جا ها شروع کرده هر شرکتی و کشوری که الان خیلی پیشرفت کرده تو زمینه گیم... حالا شما ها به جای اینکه تیم سازنده رو حمایت کنین و تشویقشون کنین , میزنین تو برجک تیم سازنده و کلا نا امیدشون هم میکنین... خب چه کاریه :|
متاسفانه شما اصلا متوجه حرف بنده نشدید
من نه میگم این بازی بده، نه میگم رأی ندید، حرفم اینه که ما باید به خودمون احترام بزاریم مثلا نریم به یه بازی آشغال رأی بدیم چون سازندش ایرانی بوده، باید بازی رو بسنجیم و ببینیم با توجه به امکاناتی که در اختیارشون بوده بازی خوبی ساختن یا نه (کور کورانه رأی ندیم)

یعنی خوشم میاد میرید تو حس سخنرانی میکنید در حد تیم ملی ها! بابا این بنده خداها حالا یه درخواست رای کردن، دارن بازی رو مجانی هم میدن بهتون، عکس هاش هم که بدک نیست در حد یه Diablo clone هم باشه خوبه. کلا یه روز وقت رای بوده وقتی برای اینکه برید امتحان کنید بازی رو نیست. یعنی ببینید برای یه کلیک ساده و رای دادن چه فلسفه بافی هایی که نکردید اینجا...

بحث X1 و PS4 فرق میکنه اونا هر دو تا بازار فروش خودشون رو دارن
اما این بازی فقط فروشش تو داخل بوده . داخل هم که خودتون میدونید عوام واسه یه بازی 5 تومن بیشتر نمیدن
حالا واسه ایجاد فروش خارجی که 4 تا نفر بیان بازی رو بخرن نیاز به حمایت دارن و اصلاََ چیز سختی نیست

عیب نداره همه رو با هم جواب بدم؟ ولی جواب همه دوستان سعی کردم بدم;) یا مثلا به جای این شکلکه میتونین چشمای معصوم گربه شرک بزارید:))

نه بابا چه حس سخنرانی . فکر نکنی مثلا من میخوام بگم چه آدم مهمی هستم رای ندادم الان باعث شد سازنده ضربه بخوره . یا به نظر شما اصلا موضوع اهمیت این همه توضیح و بررسی نداره آقا رای بده برو چون گفتن رای بده ما هم باید حمایت کنیم . فقط دوست دارم حرفی که میزنم دلیل براش بیارم یکی اومد خوند نگه یه چیز پروند رفت که فقط ساز مخالف زده باشه بگه ما هم آره:d خود سازنده هم حتی میدونسته دلیل نداره الکی بریم رای بدیم برا همی یه نسخه رایگانم میده !

تو بازار داخلم قشنگ فروش میکنه به حمایت ما هم ربطی نداره . طرف بازی فروشه برای رد گم کنی بازی های کپیش و خیلی چیزای دیگه 99 درصد فرشنده ها این بازی میارن با یه تبلیغ گنده چند متری جلوی در مغازه میزان خیلی راحت هم میفروشن و فروش میره . الان هفته ای یکی دوتا فیلم سینمایی چرت و پرت میاد تو بازار که حتی وقتی دانلود میکنی نگاه میکنی در طول فیلم که هی حرص میخوری آخرشم میفهمی که وقتت هدر رفت فقط . اونوقت با یه نگاه ساده قشنگ مشخصه که کل هزینه ساخت فیلم چند میلیون هم نشده (چهارتا آدم میشینن با هم حرف میزنن گریه میکنن ....:d) فیلمی که خوب باشه دنیا ازش حمایت میکنه به ما هم کار نداره (جدایی نادر) الان به خاطر حمایت ما بود؟ نه. ساخت برنده شد چون میتونست (اصغر):d

ما هم دوست داریم کشور پیشرفت بکنه اما الکی نمیتونیم حمایت بکنیم که . حمایت کور میشه مثل جریان پیچ فیس..بوک مسی و یا اون بازیکن والیبالیسته ایتالیا . حالا سوال من اینجاست که این رفتار خوبه چرا مثلا ما میریم با مسی اونجوری میکنیم متعصبای وطن پرست آرزانتین نریختن سر ما ایرانی ها و از خجالتمون در بیان ؟ هرچی باشه مسی بهترین بازیکنه و آرژانتینی هم هستش و ما هم رفتیم بهش فحاشی کردیم همه جوره حق با مردم آرژانتینه ولی چرا حس وطن پرستی گل نمیکنه بریزن سرمون؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or