حمایت از بازی سیاوش و دریافت یک نسخه رایگان در استیم

king of north

کاربر سایت

LOP_GreenLight.jpg

بازی ایرانی سیاووش کاندیدای بهترین بازی مستقل دنیا شد. به بازی سیاووش رای دهید و یک نسخه از این بازی را هدیه دریافت کنید.
بازی رایانه ای سیاووش تولید شده توسط جوانان ایرانی و با اقتباس از شاهنامه فردوسی برای موفقیت در عرصه های بین المللی و رقابتهای بهترین بازی مستقل دنیا، نیاز به حمایت های شما عزیزان دارد. لطفا این بازی را در راه رسیدن به بازارهای جهانی حمایت کنید و برای پیشرفت و موفقیت این بازی به آن رای دهید.
لازم به ذکر است، عزیزانی که در هر دو رای گیری زیر به بازی سیاووش رای دهند و اکانت استیم و ایمیل و موبایل خود را در فرم قرار داده شده در منبع (سایت سورنا) وارد کنند، یک نسخه از بازی نهایی برای آنها به اکانت استیم آنها ارسال خواهد شد.
لینک صفحه رای گیری :
لطفا وارد سایت زیر شده و بر روی گزینه Vote for this game کلیک نمایئد.
کلیک کنید

3.jpg

به این بازی در Green light رأی دهید و یک نسخه استیم از آن را دریافت کنید

4.jpg

کلیک کنید

----------------------------
منبع

عیب نداره همه رو با هم جواب بدم؟ ولی جواب همه دوستان سعی کردم بدم;) یا مثلا به جای این شکلکه میتونین چشمای معصوم گربه شرک بزارید:))

نه بابا چه حس سخنرانی . فکر نکنی مثلا من میخوام بگم چه آدم مهمی هستم رای ندادم الان باعث شد سازنده ضربه بخوره . یا به نظر شما اصلا موضوع اهمیت این همه توضیح و بررسی نداره آقا رای بده برو چون گفتن رای بده ما هم باید حمایت کنیم . فقط دوست دارم حرفی که میزنم دلیل براش بیارم یکی اومد خوند نگه یه چیز پروند رفت که فقط ساز مخالف زده باشه بگه ما هم آره:d خود سازنده هم حتی میدونسته دلیل نداره الکی بریم رای بدیم برا همی یه نسخه رایگانم میده !

تو بازار داخلم قشنگ فروش میکنه به حمایت ما هم ربطی نداره . طرف بازی فروشه برای رد گم کنی بازی های کپیش و خیلی چیزای دیگه 99 درصد فرشنده ها این بازی میارن با یه تبلیغ گنده چند متری جلوی در مغازه میزان خیلی راحت هم میفروشن و فروش میره . الان هفته ای یکی دوتا فیلم سینمایی چرت و پرت میاد تو بازار که حتی وقتی دانلود میکنی نگاه میکنی در طول فیلم که هی حرص میخوری آخرشم میفهمی که وقتت هدر رفت فقط . اونوقت با یه نگاه ساده قشنگ مشخصه که کل هزینه ساخت فیلم چند میلیون هم نشده (چهارتا آدم میشینن با هم حرف میزنن گریه میکنن ....:d) فیلمی که خوب باشه دنیا ازش حمایت میکنه به ما هم کار نداره (جدایی نادر) الان به خاطر حمایت ما بود؟ نه. ساخت برنده شد چون میتونست (اصغر):d

ما هم دوست داریم کشور پیشرفت بکنه اما الکی نمیتونیم حمایت بکنیم که . حمایت کور میشه مثل جریان پیچ فیس..بوک مسی و یا اون بازیکن والیبالیسته ایتالیا . حالا سوال من اینجاست که این رفتار خوبه چرا مثلا ما میریم با مسی اونجوری میکنیم متعصبای وطن پرست آرزانتین نریختن سر ما ایرانی ها و از خجالتمون در بیان ؟ هرچی باشه مسی بهترین بازیکنه و آرژانتینی هم هستش و ما هم رفتیم بهش فحاشی کردیم همه جوره حق با مردم آرژانتینه ولی چرا حس وطن پرستی گل نمیکنه بریزن سرمون؟

والا من مسی رو نفهمیدم چیه قضیش و چه ربطی هم داره به این داستان. خود من دوست دارم این بازی بره توی Steam، همون طور که وقتی GS بازی گرشاسب رو نقد کرد کلی کیف کردم، بازی کاملا متوسط بود ولی در همون حد هم برای اولین بازی جدی ایرانی بدک نبود. این بازی هم عکس هاش و trailer ازش هست، با دیدنش میشه فهمید که با یه بازی مزخرف روبرو نیستیم. حالا شما خیلی دوست داری اوتحان کنی میتونی با 2000 تومان بازی رو بخری، اگر نه که دارن بازی رو مجانی میدن بهت. اگر بازی کردی دیدی مزخرف بود میتونی بری مثلا توی Steam پته سازنده رو بریزی به هم. مطمئن هم باش خارجی های گرامی با کسی تعارف ندارن، بازی رو چنان میترکونن که نفهمن از کجا خوردن، تو فروم Steam هم جار میزنن که با چه بازی مزخرفی روبرو هستن.
الان شما جو تمام پول هایی که برای محصولات مزحرف ایرانی دادی رفته تو وجودت و میخوای سر این بنده خداها پیاده کنی، والا به خدا چیز بدی نیست، رای میدی بازی رو میگیری بعد میتونی قشنگ نقد کنی بازی رو. الان فکر کن این مثل پروژه های Kickstarter هست، کسی بازی رو ندیده، پول میده حمایت میکنه. برای مثال شما برو بازی Monochroma رو ببین که توسط یه عده ترک ساخته میشه، ببین چقدر ترک اومدن و پول دادن، یادمه آخرهاش هنوز یه 20 هزار دلار از 80 هزار دلار مونده بود که دو سه تا شرکت ترکی اومدن و پول رو دادن. وقتی توی کشوری این جور محصول ها تعداد بسیار کمی ساخته میشه مشکلی نیست حمایت کنیم حتی اگر خوب هم از آب درنیاد.

والا من مسی رو نفهمیدم چیه قضیش و چه ربطی هم داره به این داستان. خود من دوست دارم این بازی بره توی Steam، همون طور که وقتی GS بازی گرشاسب رو نقد کرد کلی کیف کردم، بازی کاملا متوسط بود ولی در همون حد هم برای اولین بازی جدی ایرانی بدک نبود. این بازی هم عکس هاش و trailer ازش هست، با دیدنش میشه فهمید که با یه بازی مزخرف روبرو نیستیم. حالا شما خیلی دوست داری اوتحان کنی میتونی با 2000 تومان بازی رو بخری، اگر نه که دارن بازی رو مجانی میدن بهت. اگر بازی کردی دیدی مزخرف بود میتونی بری مثلا توی Steam پته سازنده رو بریزی به هم. مطمئن هم باش خارجی های گرامی با کسی تعارف ندارن، بازی رو چنان میترکونن که نفهمن از کجا خوردن، تو فروم Steam هم جار میزنن که با چه بازی مزخرفی روبرو هستن.
الان شما جو تمام پول هایی که برای محصولات مزحرف ایرانی دادی رفته تو وجودت و میخوای سر این بنده خداها پیاده کنی، والا به خدا چیز بدی نیست، رای میدی بازی رو میگیری بعد میتونی قشنگ نقد کنی بازی رو. الان فکر کن این مثل پروژه های Kickstarter هست، کسی بازی رو ندیده، پول میده حمایت میکنه. برای مثال شما برو بازی Monochroma رو ببین که توسط یه عده ترک ساخته میشه، ببین چقدر ترک اومدن و پول دادن، یادمه آخرهاش هنوز یه 20 هزار دلار از 80 هزار دلار مونده بود که دو سه تا شرکت ترکی اومدن و پول رو دادن. وقتی توی کشوری این جور محصول ها تعداد بسیار کمی ساخته میشه مشکلی نیست حمایت کنیم حتی اگر خوب هم از آب درنیاد.

خب مثال که زیاد زدم . از کنسول ها و گیم از فوتبال از فیلم و ... سعی کردم نشون بدم که تعصب فایده نداره

الان باز بخوام جواب بدم به جایی نمیرسیم 100 درصد . حرفامونم که زدیم هر دو دیگه چیزی نمونده اضافه کنم . تنها یه چیز بگم اینکه نظر شما این بود نظر منم اون بود :d نتیجه گیری حال کردی؟

یک بار 3500 تومان دادم برای حمایت از سازنده و بازی خلیج عدن رو خریدم برای 7 پشتم بسته:-&:|

ببخشید یعنی شما با انجام یک بازی ایرانی فهمیدید بقیه بازیهای ایرانی هم مثل اون بازی هستند ؟

هرچند مبارزه در خلیج عدن هم در نوع خودش اونچنان بد نیست به نظرم و حداقل متوسط به بالا هست

اصلا دوست ندارم پای ایرانی ها به صنعت بازی سازی هم کشیده بشه آخه:
هر جا رفتن یه مسیر قهوه ای از خودشون به جا گذاشتن!

اصلا دوست ندارم پای ایرانی ها به صنعت بازی سازی هم کشیده بشه آخه:
هر جا رفتن یه مسیر قهوه ای از خودشون به جا گذاشتن!

ببخشید اما به نظرتون بد بین نیستید تقریبا به این موضوع ؟

این حرف شما توهین نیست تقریبا ؟

ببخشید اما به نظرتون بد بین نیستید تقریبا به این موضوع ؟

این حرف شما توهین نیست تقریبا ؟

درسته که بد بین هستم ولی خب با توجه به مواردی که دیدم بد بین شدم!
مثلا مدسازی کردن و جای بازی کامل با کلی ادعا اومدن معرفی کردن و حتی اشاره ای به مد بودن بازی هم نکردن!

یا اومدن از سورس بازی های دیگه دزدی کردن و توی بازی خودشون استفاده کردن و حتی موزیک متن رو هم شنیدم که دزدی بوده!

ولی در کل قصدم توهین کردن نیست و به خاطر همین توی اسپویلر گذاشتم!

فقط این مسیری که ما داریم میریم مسیر درستی نیست و فقط واسه اینکه بگیم ایرانی ها بازی ساختن نباید از هر چیزی بگذریم!

درسته که بد بین هستم ولی خب با توجه به مواردی که دیدم بد بین شدم!
مثلا مدسازی کردن و جای بازی کامل با کلی ادعا اومدن معرفی کردن و حتی اشاره ای به مد بودن بازی هم نکردن!

یا اومدن از سورس بازی های دیگه دزدی کردن و توی بازی خودشون استفاده کردن و حتی موزیک متن رو هم شنیدم که دزدی بوده!

ولی در کل قصدم توهین کردن نیست و به خاطر همین توی اسپویلر گذاشتم!

فقط این مسیری که ما داریم میریم مسیر درستی نیست و فقط واسه اینکه بگیم ایرانی ها بازی ساختن نباید از هر چیزی بگذریم!

دوست عزیز وقتی من و شما با کپی کردن بازی های دیگران و بازی ها با قیمت 200 هزار تومن رو 2000 هزار تومن میخریم( قیمت چیپس و پفک ) و به نوعی دزدی میکنیم نباید به دیگران خرده بگیریم !

دوست عزیز وقتی من و شما با کپی کردن بازی های دیگران و بازی ها با قیمت 200 هزار تومن رو 2000 هزار تومن میخریم( قیمت چیپس و پفک ) و به نوعی دزدی میکنیم نباید به دیگران خرده بگیریم !

این 2 تا بحث مجزا هست و نباید با هم قاطی کنیم ولی اینکه ما بازی کپی میکنیم دلیل نمیشه که توی ساخت بازی هم از سورس دزدی استفاده کنیم!

مثل این میمونه که ما بریم مواد اولیه یه محصول بدزدیم و بعد بیایم باهاش رسمی و قانونی تولید کنیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or