حمایت از بازی سیاوش و دریافت یک نسخه رایگان در استیم

king of north

کاربر سایت

LOP_GreenLight.jpg

بازی ایرانی سیاووش کاندیدای بهترین بازی مستقل دنیا شد. به بازی سیاووش رای دهید و یک نسخه از این بازی را هدیه دریافت کنید.
بازی رایانه ای سیاووش تولید شده توسط جوانان ایرانی و با اقتباس از شاهنامه فردوسی برای موفقیت در عرصه های بین المللی و رقابتهای بهترین بازی مستقل دنیا، نیاز به حمایت های شما عزیزان دارد. لطفا این بازی را در راه رسیدن به بازارهای جهانی حمایت کنید و برای پیشرفت و موفقیت این بازی به آن رای دهید.
لازم به ذکر است، عزیزانی که در هر دو رای گیری زیر به بازی سیاووش رای دهند و اکانت استیم و ایمیل و موبایل خود را در فرم قرار داده شده در منبع (سایت سورنا) وارد کنند، یک نسخه از بازی نهایی برای آنها به اکانت استیم آنها ارسال خواهد شد.
لینک صفحه رای گیری :
لطفا وارد سایت زیر شده و بر روی گزینه Vote for this game کلیک نمایئد.
کلیک کنید

3.jpg

به این بازی در Green light رأی دهید و یک نسخه استیم از آن را دریافت کنید

4.jpg

کلیک کنید

----------------------------
منبع

عزیز من نگفتم که . تو منبع گفته . من فقط یه سری توضیحات رو کم و زیاد کردم
منم نه جزء سازندگان بازی هستم نه پولی به من میرسه . گفتم فقط اطلاع رسانی کنم:|

من هم منظورم به شما نبود. با نویسنده متن بود. :)
اگر به نظرت اومد با شما بودم معظرت میخوام.

حالا شما رای نده داداش، یکی هم کاری کرده هی بریزین مسخره بازی حالا
مگه من بازیشونو مسخره کردم که سریع جو طرفداری میگیری؟ گفتم خبرشون دروغه. به نظر شما نیست؟ رفتن بازیو اونجا ثبت نام کردن بعد میگن کاندید بهترین بازی شده.

آقا اون بابا بن شد رفت، پستت رو edit کن لطفا.

سلام عزیز پست چه ایرادی داره چه تخلفی شده که میگین edit کنم اخه درست حرف زدن هم جورم داره مگه...محض اطلاع شما بازی 1.5 سال پیش به بازار امده

میتونین از بازار امار بگیرین....ممنون...:bighug:

سلام عزیز پست چه ایرادی داره چه تخلفی شده که میگین edit کنم اخه درست حرف زدن هم جورم داره مگه...محض اطلاع شما بازی 1.5 سال پیش به بازار امده

میتونین از بازار امار بگیرین....ممنون...:bighug:

نه برادر، فقط چون پست ایشون رو quote کردی میگم. پست ایشون پاک شد رفت شما هم نباید دیگه quote اش کنی و بهش جواب بدی.

- - -ویرایش - - -

مگه من بازیشونو مسخره کردم که سریع جو طرفداری میگیری؟ گفتم خبرشون دروغه. به نظر شما نیست؟ رفتن بازیو اونجا ثبت نام کردن بعد میگن کاندید بهترین بازی شده.

حالا ایشون اومد گفت که خودش خود جوش این پست رو زده. بعد هم بابا اونا دارن میگن مفتی بازی رو میدن به هر کی رای بده این گیرها دیگه یه کم زیادیه به خدا.

حالا ایشون اومد گفت که خودش خود جوش این پست رو زده. بعد هم بابا اونا دارن میگن مفتی بازی رو میدن به هر کی رای بده این گیرها دیگه یه کم زیادیه به خدا.

شما اگر منبع خبرو ببینی دقبقا سازنده این حرفو زده:
بازی ایرانی سیاووش کاندیدای بهترین بازی مستقل دنیا شد

شما اگر منبع خبرو ببینی دقبقا سازنده این حرفو زده:

یا علی! شروع کن بازیتو بساز و بذار بین همون 11000 هزارتا بازی ببینم میاد تو لیست یا نه! یاالا! اصلا یه سورس آماده بذار:|
اسم خودشون رو هم گذاشتند گیمر! کار بچه های ایرانی که بدون چشمداشتی دارند کاری که براش میلیون ها تومن خرج کردند رو رایگان میدند رو هم زیرسوال نبرید

یا علی! شروع کن بازیتو بساز و بذار بین همون 11000 هزارتا بازی ببینم میاد تو لیست یا نه! یاالا! اصلا یه سورس آماده بذار:|
اسم خودشون رو هم گذاشتند گیمر! کار بچه های ایرانی که بدون چشمداشتی دارند کاری که براش میلیون ها تومن خرج کردند رو رایگان میدند رو هم زیرسوال نبرید

متاسفانه منطقتون در همین حد اگه میتونی بهتر بساز و بریم حمایت کنیم و این حرفاست.
اگر خیلی لازم میدونستی که ابراز وجود کنی اول چیزی که من نوشتمو میخوندی بعد بهم جواب میدادی. نه اینکه تا دیدی یه نفر حرفشو با به به و چه چه شروع نکرده بنویسی اگه میتونی بهتر بساز. اون جواب مال وقتی هست که یکی میگه بازی بده که همون موقع هم کوته فکرانه ترین جواب ممکن هست (کاملا هم واضح چرا. لازم نیست توضیح بدم)

متاسفانه منطقتون در همین حد اگه میتونی بهتر بساز و بریم حمایت کنیم و این حرفاست.
اگر خیلی لازم میدونستی که ابراز وجود کنی اول چیزی که من نوشتمو میخوندی بعد بهم جواب میدادی. نه اینکه تا دیدی یه نفر حرفشو با به به و چه چه شروع نکرده بنویسی اگه میتونی بهتر بساز. اون جواب مال وقتی هست که یکی میگه بازی بده که همون موقع هم کوته فکرانه ترین جواب ممکن هست (کاملا هم واضح چرا. لازم نیست توضیح بدم)

کی گفت بهتر بساز؟؟؟؟؟ نه واقعا کی گفت؟؟؟؟
من کفتم شما که میگی با یه ثبت نام میشه بازیو کرد "بهتری بازی مستقل " گفتم برو خودت یه بازی رو ثبت نام کن ببین چنین چیزی میش یا نه! آقای خود فیلسوف پندار!
حررف میذارید تو دهن مردن دست بذارید! اصلا واژه بهتر رو من تو پستم بکار نبردم:|

آه حمایت از سازنده ایرانی خب یه بحثیه ولی نمیشه دیگه....
به هر حال واقعاً تجربه باحالی بود سیاوش!!!گیم پلی اش نقطه قوّت و پتانسیل زیادی داشت ولی تو صدا گذاری به معنای واقعی گند زده بودن کاش جای دوبله و اینا مثل بازی های ژاپنی فقط Text میذاشتن

حرفی که میزنم کلی هست و اصلا کاری با این بازی ندارم (چون اصلا بازیش نکردم)

ببینید این منطقی که میگید چون سازندش ایرانی بوده باید رأی بدیم و حمایت کنیم به نظرم اشتباه هست، رأی دادن باید بر اساس منطق درستی باشه طوری که سازنده بفهمه چون رو بازیش کار کرده و زحمت کشیده انتخاب شده نه چون ایرانی بوده و ... والا اگه بدونه هر بازی ای بسازه فروش میره اونوقته که موجی از بازی های بی ارزش و بدرد نخور سرازیر میشه (که البته همین الانشم کم نیست)
البته باید خوب بودن و نبودنش رو بر اساس امکاناتی که داشتن بسنجیم نه اینکه با این امکانات انتظار بازی ای در حد بازی های ND داشته باشیم :d

حرفی که میزنم کلی هست و اصلا کاری با این بازی ندارم (چون اصلا بازیش نکردم)

ببینید این منطقی که میگید چون سازندش ایرانی بوده باید رأی بدیم و حمایت کنیم به نظرم اشتباه هست، رأی دادن باید بر اساس منطق درستی باشه طوری که سازنده بفهمه چون رو بازیش کار کرده و زحمت کشیده انتخاب شده نه چون ایرانی بوده و ... والا اگه بدونه هر بازی ای بسازه فروش میره اونوقته که موجی از بازی های بی ارزش و بدرد نخور سرازیر میشه (که البته همین الانشم کم نیست)
البته باید خوب بودن و نبودنش رو بر اساس امکاناتی که داشتن بسنجیم نه اینکه با این امکانات انتظار بازی ای در حد بازی های ND داشته باشیم :d
مخالفم!:دی

مشکل هیچ وقت از سازنده ها نبوده! من خودم خیلی هنرمند دیدم که توی این زمینه وارد هستن! ولی کیه که تحویلشون بگیره؟؟؟ واقعا؟
مثلا بنیاد ملی بازی های رایانه ای میاد 50 میلیون بهشون پول میده میگه یک چیز خوف بسازید برای 8 سال دفاع مقدس ( :دی )
اون سازنده بدبخت میگه خوب کلی روش زحمت بکشیم بعد از آخر چقدر گیرمون میاد؟؟؟ یک چرتی میزنه میده بیرون بعد دوستان میان گیر میدن بازی های ایرانی همشون آشغالن!
اگه ما هم حمایت نکنیم کی حمایت کنه؟؟
صنعت بازی سازی تو ایران خیلی جای کار داره! میتونه پیشرفت داشته باشه ولی تا موقعی که یکی بیاد واسش خرج کنه!

ما هنوز چند سالی بیشتر نمیشه که رفتیم تو کار بازیسازی و انتظارات رو باید پایین آورد! الان عناوینی مثل E.T. Armies واقعا خوب ساخته شدن و کم کم میتونن به عناوین قدرتمندی هم تبدیل بشن!

مخالفم!:دی

مشکل هیچ وقت از سازنده ها نبوده! من خودم خیلی هنرمند دیدم که توی این زمینه وارد هستن! ولی کیه که تحویلشون بگیره؟؟؟ واقعا؟
مثلا بنیاد ملی بازی های رایانه ای میاد 50 میلیون بهشون پول میده میگه یک چیز خوف بسازید برای 8 سال دفاع مقدس ( :دی )
اون سازنده بدبخت میگه خوب کلی روش زحمت بکشیم بعد از آخر چقدر گیرمون میاد؟؟؟ یک چرتی میزنه میده بیرون بعد دوستان میان گیر میدن بازی های ایرانی همشون آشغالن!
اگه ما هم حمایت نکنیم کی حمایت کنه؟؟
صنعت بازی سازی تو ایران خیلی جای کار داره! میتونه پیشرفت داشته باشه ولی تا موقعی که یکی بیاد واسش خرج کنه!

ما هنوز چند سالی بیشتر نمیشه که رفتیم تو کار بازیسازی و انتظارات رو باید پایین آورد! الان عناوینی مثل E.T. Armies واقعا خوب ساخته شدن و کم کم میتونن به عناوین قدرتمندی هم تبدیل بشن!
من که نمیگم حمایت نکنیم، من میگم رأی الکی نباید بدیم
میشه مثلا بازیو خرید ولی رأی نداد، اینطوری سازنده هم حمایت میشه هم اینکه میفهمه بیشتر باید سعی کنه و بازی بهتری بسازه

همه چی هم بودجه نیست، بازی های دو بعدی و کم هزینه ای ساخته شده که در عین حال سرگرم کننده و جذاب هم بودن (مثل Braid)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or