خبر رسمی جیم رایان: پیشنهاد مایکروسافت برای نگه داشتن بازی Call of Duty بر روی پلی استیشن کافی نیست

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن اعلام کرده که پیشنهاد مایکروسافت جهت عرضه بازی‌های آینده مجموعه Call of Duty بر روی پلی استیشن، تنها تا مدت زمان 3 سال آینده پس از توافقات فعلی را پوشش می‌دهد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

تصویر جیم رایان

سونی و جیم رایان این بیانیه را از طرف رسانه GamesIndustry منتشر کرده‌اند. جیم رایان در واکنش به صحبت‌های اخیر فیل اسپنسر که از توافق مایکروسافت و سونی در خصوص عرضه نسخه‌های آینده Call of Duty بر روی کنسول‌های پلی استیشن خبر داده بود، گفته:

«من قصد نداشتم تا در مورد آنچه که به تعبیر من یک گفتگوی تجاری خصوصی بود، صحبت کنم. اما احساس میکنم نیاز است تا موضوع را شفاف سازم، چرا که فیل اسپنسر به‌طور عمومی در مورد آن صحبت کرده است.

مایکروسافت پیشنهاد داده تا مجموعه Call of Duty را تنها تا سه سال پس از توافقات فعلی اکتیویژن و سونی بر روی پلی استیشن نگه دارد. بعد از 20 سال عرضه شدن بازی‌های Call of Duty بر روی پلی استیشن، پیشنهاد آن‌ها از چندین جهات کافی نیست و تأثیر آن بر روی گیمرهای ما را در نظر نمی‌گیرد. ما به دنبال این هستیم تا تضمین کنیم که گیمرهای پلی استیشن همچنان بهترین تجربه کیفی از Call of Duty را خواهند داشت و پیشنهاد مایکروسافت، این اصل را تحت الشعاع قرار می‌دهد.»

این در حالی است که سازمان رقابت و بازارها (CMA) در بریتانیا، تصمیم گرفته تا تحقیقات مربوط به قرارداد خرید شرکت Activision Blizzard را گسترش دهد. به گفته این سازمان، خرید مایکروسافت می‌تواند بر روی توانایی سونی جهت رقابت و در نتیجه زیان دیدن مشتریان، اثرگذار باشد. در هر صورت، باید دید که آیا واکنش غیرمنتظره سونی بر روی روند پذیرفته شدن خرید اکتیویژن بلیزارد توسط نهادهای نظارتی تأثیری خواهد داشت یا خیر.

بحث Win-win Situation با کارایی که مایکرو می کنه جوردرنمیاد
کسی که دنبال Win-win Situation باشه اجازه میده تو همه پلتفرم ها همه با شرایط یکسان به بازیها دسترسی داشته باشن نه اینکه تو حرف یه چیز دیگه بگی ولی تو عمل بیای بگی تا 3 سال انحصاریه یا تو یه پلتفرمی یه بازی رو 70 دلار بفروشی تو یه پلتفرمی رایگان

کلا وقتی کسی صادق باشه نیازی نیس صبح تا شب مصاحبه کنه و هی دم از مولتی پتلفرم و انحصاری بد است بزنه - خودش میدونه تهش چه میکنه که صبح تا شب مصاحبه های کول میکنه

.
البته گیم پس رایگان نیست! :D ولی deal بهتری هست واسه گیمرها. بالاخره اگه همه چی خوب پیش بره و خرید Activiaion تایید بشه، مایکروسافت سعی میکنه که از COD و بازی های دیگه به عنوان اهرم استفاده کنه تا گیمر های بیشتری سمت‌ تیم سبز بیان!

حالا بعد از خرید Bungie اگه سونی بخواد Destiny 3 رو انحصاری PS کنه بازم این بحث ها پیش میاد؟

• Like
Reactions: dark souls
الان چندین سال محتواای انحصاری داره میده برای ps مثل زامبی مپ و ... من جای اسپنسر باشم بازی انحصاری نمیکنم بازی 70 دلار باشه چون تعداد پلیر های ps خیلی بیشتره کلی پول در میاره
sony هم صد درصد این همه هزینه نکرده bungie خریده بازی مولتی پلتفرم بده
انحصاری هم کنه خیلی خوبه
@Bellic
یه سرچی میکردی ببینی سونی پارسال چندتا بازی انحصاری زمانی کرده
مایکرو هم cod هارو انحصاری زمانی کنه خیلی خوب میشه هر cod با یکسال تاخیر بده بهتون 70 دلار :))

دروغ چرا... دوس ندارم این دیل دیل بشه واقعا. باید حتی سر قضیه بتسدا و کمپانی مادرش هم یه آتویی از اینا میگرفتن که استارفیلد و... رو نتونه انحصاری کنه. هرچند ژانر دوتا کمپانی که خریداری کرده به درد من نمیخوره ولی رفقام چرا. چون بلاخره ما نفهمیدم انحصاری بده یا خوبه! آقای اسپنسر اینقدر دو پهلو و با سیاست حرف میزنه که هیچکس متوجه نمیشه منظور واقعی این آدم چیه. البته همین مدل صحبت کردنش یک نسل آشفتگی و ضعف سخت افزاری و عدم ساخت بازی های درست و درمون رو به همراه داشت، این نسل هم دو سال به همین منوال و بدون گیم گذشت ولی ماستمالی (ماسمالی؟) شد. در حدی که دیگه طرفداراش سونی رو رقیب این شرکت بزرگ نمیدونن و مستقیم پای اپل و آمازون رو میکشن وسط! طرف بدون کنسول از روی تلویزیون میتونه بیاد بازی کنه، بعد پلتفرم گنده ای مثل پلی استیشن اَخِ و بده؟ یکی از دلایل نفرتم از مایکروسافت همین عدم تعهد درست و حسابی به مشتری و مدیریت ناکافی منابعی هست که در اختیار داره. سر قضیه نوکیا هم بلند شد شرکتو خرید به حساب خودش رقیبش اپل بود ولی با ویندوز فون رفت سراغشون و با کله خورد زمین! دو ساله ویندوز 11 زده اینقدر باگ و مشکل داره که سالی دو بار آپدیت کلی میده باز جرعت میخواد سمتش رفتن! این شرکت از نظر من نه در حوزه سخت افزاری و نه در حوزه نرم افزاری، اون چیزی نیست که یه زمانی بهش نگاه میکردم و دنبالش میکردم یا حتی فکر میکنم اون شرکتی نیست که بیل گیتس روزی تاسیسش کرد!

حالا بعد از خرید Bungie اگه سونی بخواد Destiny 3 رو انحصاری PS کنه بازم این بحث ها پیش میاد؟
خیر چون سونی و جیمبو مثه اسپنسر نیومدن بگن انحصار بد است و بیایید همه دوس باشیم و گستشرش بدیم بازی رو و .....که همش ضد کارایی که میکنه باشه.
بحث دروغ گفتن اسپنسر و خودشونو معصوم و باحال نشون دادنه

.

میشه بپرسم این CMA کدوم گوریه وقتی که EA با انحصار لایسنس تیم ها و لیگ های فوتبال، اجازه ورود هیچ شرکتی به ساخت بازیهای فوتبالی رو نمیده؟؟؟ :))
ارتباطی به cma و ... نداره. طرف دوم هم میتونه وارد بشه و بخره و به نوعی انحصار زمانیه. کی به انحصار زمانی وارد شدن که این دفعه دومشون باشه.

Xbox Exec Doesn't Like Platform Exclusive DLC, Also Recognizes The Irony In Saying That

اینه سال 2017
یادت میاد بحث مصاحبه چی بود و همون موقع
The company is also working with Activision on a timed-exclusivity deal for Destiny 2, while Rockstar's Red Dead Redemption 2 will have some content that's exclusive to PS4, at least for a time.

But on Microsoft's side, it sounds like you shouldn't expect these kinds of deals to happen on Xbox. "People always knock me on this; I've been on record... I don't love the idea or practice of us paying so other platforms can't play or use a certain gun in a game or do a certain level," he said. "I know I say that and, Xbox history--DLC exclusivity windows with Call of Duty--I understand the fingers are pointing right back to Xbox. I can only be who I am. It's not the best PR answer. But I don't like that."
واژه هاش آشنا نیست، دوست ندارم محتوا انحصار بشه، فکر کنیم، یه مرحله از هاگوارتز، فکر کنیم مود انحصاری کالاف و ....... و گر نه تو همون برهه قرارداد انحصاری با دستینی داشتن

Another recent example of a exclusivity deal Microsoft made is with StudioMHR for the well-received and very difficult platformer/run-and-gunner Cuphead. The game is exclusive on console to Xbox One forever (though it is also available on PC). It is never coming to PlayStation 4. Spencer said Microsoft invested in Cuphead because it saw potential in the title and wanted to help make it all that it could be.
دروغش این بود تو این مصاحبه که کاپ هد انحصار دائمه که نبود
"When we look at things that are really large in gaming today, we look at Twitch, Steam, PUBG, Minecraft. People on Minecraft on Switch are playing with people on an iPhone. They don't own a Windows machine or an Xbox. But they own our game or are using Xbox Live across multiple devices, that's what gaming in the future is about. Getting caught in a definition of gaming that's about me trying to do everything I can to get you to buy one specific device to play one specific variant of games, is not really about growing the business."
این جمله آخر که بعدها تبدیل شد اسمش به گیم پس و کلود.

دوستانی که با مراحل،دی ال سی،اسکین،مولتی رایگان انحصاری و گیمهای انحصار زمانی فخر میفروشن معتقدن ماکروسافت نباید کالاف رو رو گیم پس بیاره وقتی رو کنسول رقیب ۷۰ دلار فروخته میشه
اینکه این داستان اوکی شه یا نه این دوستان باید ۷۰ دلار بابت بازی رو پلتفرمهای سونی پرداخت کنن در نتیجه تنها مشکل این دوستان کمتر شدن درامد سونیه که مستقیما رو سهام اینها تاثیر منفی داره

تقریبا اکثر کاربرای سایت در جریانن و کم و بیش مقدار سهامتون هم میدونن پس خیلی راحت ماسک گیمر نگران رو در بیارید و نقش سهامداران و صاحبان پلتفرم رو با قدرت ادامه بدید

طرف شرکت رو با تمام زیرمجموعه هاش و هست و نیستش خریده ولی حق نداره بازی هاش رو انحصاری کنه! ولی از اون ور یکی چند میلیون به یه شرکت داده که فلان مرحله غیر از کنسول من هیچ جایی نباشه و کاملاً منطقیه دیگه! پولش رو داده براش ساختن.
انحصار در هر صورت جالب نیست ولی مایکروسافت حداقل از طریق کلود و پی سی امکان بازی برای قشر بیشتری رو فراهم میکنه.

دروغ چرا... دوس ندارم این دیل دیل بشه واقعا. باید حتی سر قضیه بتسدا و کمپانی مادرش هم یه آتویی از اینا میگرفتن که استارفیلد و... رو نتونه انحصاری کنه. هرچند ژانر دوتا کمپانی که خریداری کرده به درد من نمیخوره ولی رفقام چرا. چون بلاخره ما نفهمیدم انحصاری بده یا خوبه! آقای اسپنسر اینقدر دو پهلو و با سیاست حرف میزنه که هیچکس متوجه نمیشه منظور واقعی این آدم چیه. البته همین مدل صحبت کردنش یک نسل آشفتگی و ضعف سخت افزاری و عدم ساخت بازی های درست و درمون رو به همراه داشت، این نسل هم دو سال به همین منوال و بدون گیم گذشت ولی ماستمالی (ماسمالی؟) شد. در حدی که دیگه طرفداراش سونی رو رقیب این شرکت بزرگ نمیدونن و مستقیم پای اپل و آمازون رو میکشن وسط! طرف بدون کنسول از روی تلویزیون میتونه بیاد بازی کنه، بعد پلتفرم گنده ای مثل پلی استیشن اَخِ و بده؟ یکی از دلایل نفرتم از مایکروسافت همین عدم تعهد درست و حسابی به مشتری و مدیریت ناکافی منابعی هست که در اختیار داره. سر قضیه نوکیا هم بلند شد شرکتو خرید به حساب خودش رقیبش اپل بود ولی با ویندوز فون رفت سراغشون و با کله خورد زمین! دو ساله ویندوز 11 زده اینقدر باگ و مشکل داره که سالی دو بار آپدیت کلی میده باز جرعت میخواد سمتش رفتن! این شرکت از نظر من نه در حوزه سخت افزاری و نه در حوزه نرم افزاری، اون چیزی نیست که یه زمانی بهش نگاه میکردم و دنبالش میکردم یا حتی فکر میکنم اون شرکتی نیست که بیل گیتس روزی تاسیسش کرد!
ماکروسافت موقعی نوکیا رو خرید که رقیب اپل بود؟

این استدلال رو با طلا رو برج تجارت جهانی حک کنید:
طرف بدون کنسول از رو تی وی میتونه بیاد بازی کنه،بعد پلتفرم گنده ای مثل پلی استیشن اخ و بده

فقط حس میکنم قافیه مصرع اول همخونی نداره

• Like
  • Smile
Reactions: danygh68 and REROOZ
دو ساله ویندوز 11 زده اینقدر باگ و مشکل داره که سالی دو بار آپدیت کلی میده باز جرعت میخواد سمتش رفتن! این شرکت از نظر من نه در حوزه سخت افزاری و نه در حوزه نرم افزاری، اون چیزی نیست که یه زمانی بهش نگاه میکردم
ویندوز 11 اکتبر پارسال ریلیز عمومی شده و هنوز یکسال نشده و اولین آپدیت بزرگش هم قراره، مثل اینکه 20 سپتامبر بیاد
و ویندوز دائما در حال آپدبته و تو ویندوز 10 هم همینطور بودده و هر سال دو تا آپدیت بزرگ میدادن و مشخصه ویندوز نیاز به آپدیت مداوم هم برا افزودن ویژگیهای جدید و هم مشکلات امنیتی داره و نمیشه ویندوز عرضه کرد و دیگه آپدیت نکرد.
اینم یه لیست از آپدیتهای شش ماهه ویندوز 10
2022-09-09_16-56-30.jpg

حالا اینکه ماکرو سافت سطحش پایینه، میتونه باشه. ولی هیچ شرکتی تو این بیش از سه دهه، نتونسته یچیزی برا رقایت با همین ویندوز باگ دار، مشکل دار که هر سال دو بار آپدیت میده رو نداره. ببین اوضاع بقیه چقدر داغونه و در آخر این آپدیتها فقط برا باگ نیست، اونا آپدیتها ممکنه در هر برهه ای انجام بشه برا بحث امنیت و رفع باگ، این آپدیتهای بزرگ همراهشون کلی ویژگی جدید میاد، که تو همین آپدیتم که اینسایدرا گفتن، یکسری ویژگی گیمینگ و تغییرات تو استور ویندوز همراهشه

آخرین ویرایش:
سونی دو بازی از بتزدا رو انحصاری زمانی کرد و به دنبال انحصاری کردن Starfield هم بود.چطور این حرکت برای مایکروسافت خوب نیست ولی برای سونی ایرادی نداره؟

طرف شرکت رو با تمام زیرمجموعه هاش و هست و نیستش خریده ولی حق نداره بازی هاش رو انحصاری کنه! ولی از اون ور یکی چند میلیون به یه شرکت داده که فلان مرحله غیر از کنسول من هیچ جایی نباشه و کاملاً منطقیه دیگه! پولش رو داده براش ساختن.
انحصار در هر صورت جالب نیست ولی مایکروسافت حداقل از طریق کلود و پی سی امکان بازی برای قشر بیشتری رو فراهم میکنه.
شما بگو ببینم چندتا بازی رو کلود تموم کردید ؟

شما بگو ببینم چندتا بازی رو کلود تموم کردید ؟
من همین الان ده تا بازی تو سیستم نصب هست ولی دیگه حسش نیست. RD2 رو حوصلش رو ندارم باقی بماند.
چند ماه پیش کلود رو امتحان کردم، با ایده آل هنوز فاصله داره و وقتی میتونم با پی سی پرفرمنس بهتری بگیرم خیلی اون تجربه برام لذت بخش نیست. اما اگه سیستم نداشتم شاید خیلی آزار دهنده نمیشد. هرچند قرارداد مایکروسافت و اکتیویژن هم هنوز نهایی نشده. تا اون موقع قطعا وضعیت بهتر میشه.
حالا اون ۶ سالی که مایکروسافت به سونی وقت داده بماند. تا اون زمان اگه اتفاق خاصی نیوفته قطعاً شما هم خیلی از بازی هاتون رو حداقل چند تا از مراحلش رو از طریق کلود ادامه‌ میدین.
خودم ایکس باکس ندارم ولی با گیم پس به آرشیو خیلی از بازی ها دسترسی پیدا کردم و تقریباً یه سی چهل تا بازی رو تموم کردم.
همین گیم پس کمبود کنسول رو برای من برطرف کرده و چه بخواید چه نخواید در آینده سونی هم همین راه رو میره.

ولی هیچ شرکتی تو این بیش از سه دهه، نتونسته یچیزی برا رقایت با همین ویندوز باگ دار، مشکل دار که هر سال دو بار آپدیت میده رو نداره. ببین اوضاع بقیه چقدر داغونه
این دیگه از اون حرفا بود.
موضوع ساخت سیستم عامل نیست که. موضوع در دسترس بودن چندین میلیون اپلیکیشن برای این سیستم عامله. طرف سیستم عامل بهتر هم درست کنه نمیتونه رقابت کنه با ویندوز با این همه برنامه و بازی
همونطور که وارد شدن به بازار کنسول های بازی خیلی سخته دیگه
یه سری موفقیت ها بخش عظیمی ش صرفا شانسیه. مایکروسافت اگر وجود نداشت یکی دیگه مشابه این کارو میکرد. همونطور که گوگل اومد تو بخش موبایل کلا بازار رو از مایکروسافت گرفت. دیرتر اگر این کارو میکرد خیلی نشدنی تر بود
مایکروسافت نسبت به سرمایه ای که داره چندین پله از بقیه عقب تره به لحاظ نوآوری و پیشرفت

موضوع ساخت سیستم عامل نیست که. موضوع در دسترس بودن چندین میلیون اپلیکیشن برای این سیستم عامله. طرف سیستم عامل بهتر هم درست کنه نمیتونه رقابت کنه با ویندوز با این همه برنامه و بازی
زمانی که Android و iOS اومدن Symbian رو با خاک یکی کردن هم تعداد بسیار زیادی اپلیکیشن برای Symbian بودن و اکثریت بازار هم در اختیارش بود.

یه سری موفقیت ها بخش عظیمی ش صرفا شانسیه. مایکروسافت اگر وجود نداشت یکی دیگه مشابه این کارو میکرد. همونطور که گوگل اومد تو بخش موبایل کلا بازار رو از مایکروسافت گرفت. دیرتر اگر این کارو میکرد خیلی نشدنی تر بود
بازار موبایل هیچ وقت دست مایکروسافت نبود که گوگل بیاد ازش بگیره. این دروغ ها رو از کجا در میارید؟
مایکروسافت همیشه سهم حداقلی رو در بازار های موبایل داشته. چه زمان Windows Mobile و چه بعدش Windows Phone.

مایکروسافت نسبت به سرمایه ای که داره چندین پله از بقیه عقب تره به لحاظ نوآوری و پیشرفت
یک ممبر به تو بدن دست مایکروسافت رو رو کنی برای دنیا. از همون ممبر دوزاری ها که دست امثال رائفی پور می دن دست استکبار جهانی رو رو کنه.
هیچ کسی به این نکته در دنیا پی نبرده به جز یه کاربر بازیسنتر که از قضا فن سونی هم هست.
طرف یه برنامه Hello World نمی تونه بنویسه اومده در مورد دومین شرکت بزرگ Tech دنیا اظهار فضل می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or