جیم رایان از مدیریت پلی‌استیشن کناره‌گیری می‌کند

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
ولی این دراکمن چه جونوریه ها کوروش دقت کردی؟

طرف دو تا بازی کارگردانی کرده آشغال. مخصوصا دوومی. اونوقت تمام دنیا رو گول زده بهش گوتی بدن. بیگ وینر بشن. دو نسخه بازیش 35 میلیون نسخه فروخته یعنی گیمرا رم خر کرده.

حالا اینا رو ولش کن بعد ضرر یک میلیاردی که بسبب توهماتش به سونی غالب کرده نتنها تنبیه نشده رییس استودیو هم شده. بعد حتی جالبتر اون الان رییس استودیو مونده جاش جیمبو رفته. 😂 بخدا اگه تو نبودی ما چجوری این شارلاتانو میشناختیم. بعد نکته قابل تامل این میدونی چیه؟ سران سونی که بالا سرشن نفهمیدن اما تو از تو اتاقت پی بردی. خوبه هستی بخدا
3 تا ...

طرف بازی ساخته تو استاندارد های ناتی داگ ، مامور مخصوص حاکم بزرگ جیمبو اومده گفته این بازی اون طور که باید تو ده سال به سونی سود نمیرسونه ، لنگ بازی و ۳ سال زحمت ناتی داگ و این همه فن که این سه سال منتظر بودن رو کشیدن بردن هوا ...

بعد اومده میگه بانجی اومده جلوی فاجعه رو گرفته ... بعد پیدا کن پرتغال فروش رو که چرا باید استودیو ها از این وضعیت ناراضی باشن ...

بعد به دوستان میگیم سهام دار ناراحت میشن
........

کوری بارلاگ میگفت وقتی میخواستم اترئوس رو به بازی اضافه کنم پاره شدم تا سونی رو راضی کنم و چند جلسه طولانی طول کشیده تا نماینده های سونی قانع بشن ... بعد فکر کن تو تصورات کوروش کبیر ، دراکمن داستان رو مخفیانه نوشته و همه رو سر مرگ جوئل سوپرایز کرده و بنده خدا ها تو عمل انجام شده قرار گرفتن

3 تا ...

طرف بازی ساخته تو استاندارد های ناتی داگ ، مامور مخصوص حاکم بزرگ جیمبو اومده گفته این بازی اون طور که باید تو ده سال به سونی سود نمیرسونه ، لنگ بازی و ۳ سال زحمت ناتی داگ و این همه فن که این سه سال منتظر بودن رو کشیدن بردن هوا ...

بعد اومده میگه بانجی اومده جلوی فاجعه رو گرفته ... بعد پیدا کن پرتغال فروش رو که چرا باید استودیو ها از این وضعیت ناراضی باشن ...

بعد به دوستان میگیم سهام دار ناراحت میشن
........

کوری بارلاگ میگفت وقتی میخواستم اترئوس رو به بازی اضافه کنم پاره شدم تا سونی رو راضی کنم و چند جلسه طولانی طول کشیده تا نماینده های سونی قانع بشن ... بعد فکر کن تو تصورات کوروش کبیر ، دراکمن داستان رو مخفیانه نوشته و همه رو سر مرگ جوئل سوپرایز کرده و بنده خدا ها تو عمل انجام شده قرار گرفتن
والا از برخی سونی فنا من در عجبم. ملولم اصلا. بابا همون مایکروفنا رو برگردونین خواهشا🤣🤣
اونجایی که باید رگشون بزنه بالا ماله می کشن. یه نفرم که تو جای خودش وظیفشو به نحو احسن انجام داده کشیدن زیر اخیه

سونی بر اساس توهمات این ها 100 تا 150 نفر کارمند جدید استخدام کرده ( حقوق 100 کارمند استودیو ناتی داگ بیشتر از 400 کارمند یه استودیوی در ژاپنی / 1000 کارمند در استودیوی چینی و هند یه )
اینو محض خنده گفتید دیگه؟ انتظار داری شما یک استودیو نام آور تو یکی از شهرهای مهم آمریکا ، دستمزد کارمنداش با یک استودیو هندی برابر باشه ؟ بعد شما به این فکر نمیکنی موقعیت مکانی یک استودیو در یک کشوری مثل امریکا ، هزینهارو چند برابر افزایش میده نسبت به یک کشوری مثل هند یا چین؟
کلا متوسط دستمزد تو امریکا چند برابر هند و چینه و این اصلا ربطی با ناتی داگ نداره.

آخرین ویرایش:
حالا داستان تلو 2 ششصد تا جایزه هم بگیره.. مهم فن بیس بازیه تعداد زیادشون از داستان بازی ناراضی بودن...
یه بخشی از طرفدارها ناراضی بودن که عجیب هم نیست با اون داستان و نحوه روایت بازی، ولی میزان نارضایتی اصلاً در حدی نبوده که مطرح می‌شه.
توی همین بازیسنتر، داخل تاپیک بازی نظرسنجی برگزار شد و TLoU2 بیشتر از نسخه اول رأی آورد.
توی تاپیک ۲۵ بازی برتر عمر بازیسنتر هم خیلی‌ها بهش رأی دادن و توی کلی از لیست‌ها هست.
آخر سال ۲۰۲۰، یکی از رکوردهای تاریخ رو در زمینه آرای مردمی به جا گذاشت (مگر اینکه بگیم فن‌بیس بازی بهش رأی ندادن و فن‌های ایکس باکس بودن که برای لج‌بازی رفتن رأی دادن! :D)
توی آمازون که سیستم به مراتب بهتری نسبت به متاکریتیک داره و مشخص می‌شه ملت واقعاً بازی رو خریدن یا نه و تأثیر امتیازشون بر اون اساس مشخص می‌شه، بازی به میانگین ۴.۷ از ۵ رسیده. فقط ۲٪ بهش ۱ دادن و ۸۵٪ هم ۵ دادن.

در نهایت هم توی خود کنسول‌های پلی استیشن، یه بخش امتیازدهی هست که اونجا باید حتماً بازی رو تجربه کرده باشی تا بتونی رأی بدی. TLoU2 در اونجا امتیاز ۴.۳۶ از ۵ رو گرفته، از بین ۱۳۵ هزار رأی.

یعنی هر جایی که رأی و نظر و امتیاز واقعی بوده، TLoU2 خوب کار کرده و وضعیت خیلی با متاکریتیک متفاوت بوده که ملت قبل از تجربه بازی رفتن امتیاز پایین دادن و میانگین ۵.۸ شد.
بله، اگه داستان با سلیقه افراد بیشتری جور بود، امتیازهای بهتری هم می‌گرفت ولی این دلیلی بر «بد بودن» داستان نیست. طبیعیه که وقتی یه بازی به سراغ این مسیر می‌ره که ******* قهرمان نسخه اصلی رو به فجیع‌ترین شکل ممکن بکشه و بعدش هم به مخاطب بگه حالا بشین در نقش قاتلِ قهرمانِ محبوبت بازی کن *******، خیلی‌ها شاکی بشن و نقد و اعتراض داشته باشه. ولی نسبت که بگیریم، تعداد موافق‌ها به شدت بیشتر بوده و این چیزی نیست که بشه انکارش کرد.

یعنی کارمون به جایی رسیده که بجای ایراد گرفتن به ۱۰۰ جور عنوانی که هر روز دارن زرت و زوت منتشر میشن و ادعای game of the generations بودن رو دارن، هنوز و بعد از ۳ سال و اندی باید در حال نقد و اثبات یکی از برترین فرنچایزهای کل تاریخ ویدیو گیم باشیم؟

یعنی کارمون به جایی رسیده که بجای ایراد گرفتن به ۱۰۰ جور عنوانی که هر روز دارن زرت و زوت منتشر میشن و ادعای game of the generations بودن رو دارن، هنوز و بعد از ۳ سال و اندی باید در حال نقد و اثبات یکی از برترین فرنچایزهای کل تاریخ ویدیو گیم باشیم؟

کلا همینه!
یادمه تو هند خبر اومد که وقتی قهرمان محبوب یکی از فیلم هاشون اخرش کشته شده، ملت سینما رو اتیش میزنن و تهدید میکنن که هر بار قهرمان ما بمیره همین بساطه😁
مخالف های این بازی یا جز همین تفکر هستن که دوست دارن تا ابد قهرمانشون رو نوک قله ببینن یا میرن جز دسته کسایی که رو الی تعصب داشتن و نمیتونن هضم کنن الی عاشق یه هم جنس خودش شده.
در هر صورت تکلیف هر دو گروه روشنه و مخاطب باید بدونه با چه تیپ فکری قراره بحث کنه.

مسلمه اگه جول زنده میموند و همون رابطه قسمت اول رو هندی طور تر 😁 ادامه میدادن عده بیشتری راضی بودن و قطعا به ذهن هیچکدوم از ما هم نمیرسید نوشتن همچین سناریوی غافل گیر کننده ای.
ولی این جسارت و یه جورایی کوبوندن واقعیت تو صورت مخاطب راجب دنیای اخر زمانی(چه بسا فعلی) همون قدر که برای اون عده بد و برخلاف تصورشون بوده برای من بشدت قابل باور و احترامه و بارها و بارها ناتی داگ رو ستایش کردم بابت این جسارت.
نمیگم مرگ جول باعث خوشحالی شد ،به طبع منم تو اون لحظه شوک شدم ولی در ادامه با یه مقدار تفکر و اینکه در هر اتفاق باید تموم جنبه ها رو در نظر گرفت و از بالا دید و قضاوت کرد، لذت بردم.

کلا همینه!
یادمه تو هند خبر اومد که وقتی قهرمان محبوب یکی از فیلم هاشون اخرش کشته شده، ملت سینما رو اتیش میزنن و تهدید میکنن که هر بار قهرمان ما بمیره همین بساطه😁
مخالف های این بازی یا جز همین تفکر هستن که دوست دارن تا ابد قهرمانشون رو نوک قله ببینن یا میرن جز دسته کسایی که رو الی تعصب داشتن و نمیتونن هضم کنن الی عاشق یه هم جنس خودش شده.
در هر صورت تکلیف هر دو گروه روشنه و مخاطب باید بدونه با چه تیپ فکری قراره بحث کنه.

مسلمه اگه جول زنده میموند و همون رابطه قسمت اول رو هندی طور تر 😁 ادامه میدادن عده بیشتری راضی بودن و قطعا به ذهن هیچکدوم از ما هم نمیرسید نوشتن همچین سناریوی غافل گیر کننده ای.
ولی این جسارت و یه جورایی کوبوندن واقعیت تو صورت مخاطب راجب دنیای اخر زمانی(چه بسا فعلی) همون قدر که برای اون عده بد و برخلاف تصورشون بوده برای من بشدت قابل باور و احترامه و بارها و بارها ناتی داگ رو ستایش کردم بابت این جسارت.
نمیگم مرگ جول باعث خوشحالی شد ،به طبع منم تو اون لحظه شوک شدم ولی در ادامه با یه مقدار تفکر و اینکه در هر اتفاق باید تموم جنبه ها رو در نظر گرفت و از بالا دید و قضاوت کرد، لذت بردم.
البته شاید یک گروه دیگه هم وجود داشته باشن :دی من به طور کلی از مردن شخصیت ها حتی اصلی هم باشن استقبال میکنم. ولی چیزی که توی تلو ۲ به شدت تو ذوقم میزد این بود که خیلی روایتش سعی داشت ما با ابی همزاد پنداری کنیم. و این نمیشد واسه من واقعا :دی اگه کل گیم با الی بود من خیلی بیشتر استقبال میکردم، یا حتی تیکه هایی که با ابی بود سعی نمیکرد کاری کنه که دلمون به حالش بسوزه، مثلا اون تیکه ای که فلش بک میزد که پیش باباشه و توی دنیای آخرالزمانی خیلی خوش و خرم بودن، من به جای اینکه بگم آخیییی الهی بگردم ببین بچه رو... اینطوری بودم :-&%-(
خلاصه اینکه مرگ جوئل مشکل ساز نیود برای من، شخصیت ابی و همزاد پنداری باهاش مشکل ساز بود :دی

اینو به کبیر بوگو :)]
یا میرن جز دسته کسایی که رو الی تعصب داشتن و نمیتونن هضم کنن الی عاشق یه هم جنس خودش شده.
همین مورد رو تو جامعه تلگرامی و اینستاگرامی ایران در مورد الوی هم دیدیم البته. بابا یه کرکتر ویدیوگیمیه رضا گلزار نیست که بره پیش یکی دیگه و تو یه ستاره هم تو آسمون نداشته باشی.
قسمت اول لست با یه مرگ شروع شد و شوک بزرگی به ما وارد کرد تا بتونیم با قهرمان داستان جوئل همزاد پنداری کنیم. از نظر من این یه الگو بود که تو لست 2 هم پیاده شد منتها برای الی و بنظر خودم کاملا منطبق بر اون خط فکری داستان گویی های لست بود. تکا ن دهنده بود. ولی لازم بود تا داستان خوب شکل بگیره بقول معروف برای املت درست کردن مچبوری 4 تا تخم مرغ بشکونی :D

دلمون به حالش بسوزه، مثلا اون تیکه ای که فلش بک میزد که پیش باباشه و توی دنیای آخرالزمانی خیلی خوش و خرم بودن، من به جای اینکه بگم آخیییی الهی بگردم ببین بچه رو... اینطوری بودم :-&%-(
لعنتی دلت اون موقع که رفقا و نزدیکا ابی تک تک میمردن و ابی میرفت سر جسدشون مخصوصا اون دوست باردارش نسوخت؟ ابی معرفت بخرج داد آدم باردار نکشت اما الی : هی یو.. کامان مارک د مپ.. اوه ویت... زارت طرف بمرد :D

• Smile
Reactions: Parsa13
لعنتی دلت اون موقع که رفقا و نزدیکا ابی تک تک میمردن و ابی میرفت سر جسدشون مخصوصا اون دوست باردارش نسوخت؟ ابی معرفت بخرج داد آدم باردار نکشت اما الی : هی یو.. کامان مارک د مپ.. اوه ویت... زارت طرف بمرد :D
Nooope... I want my fucking revenge :D
ولی جدا از اون اگه درست یادم باشه، الی اصلا نمیدونست اون طرف بارداره، مثل بقیه زد شتکش کرد فقط :D

• Smile
Reactions: {mobile-GAMER-117}
Nooope... I want my fucking revenge :D
ولی جدا از اون اگه درست یادم باشه، الی اصلا نمیدونست اون طرف بارداره، مثل بقیه زد شتکش کرد فقط :D
حالا درسته که گیمه... ولی الی مگه اون چشای ناز و درشتش (وای دلم غش رفت :D ) شکم حامله برآمده اون بدبخت رو نمیدید که تهش فهمید بارداره گفت اوه فاک و بعد در رفت

• Smile
Reactions: Parsa13
حالا درسته که گیمه... ولی الی مگه اون چشای ناز و درشتش (وای دلم غش رفت :D ) شکم حامله برآمده اون بدبخت رو نمیدید که تهش فهمید بارداره گفت اوه فاک و بعد در رفت
کم تو این دنیا ملت گرد و تپل نداریم :دی شاید یکی دوتاشون توی دنیای آخرالزمانی باقی مونده باشن :))
خون جلوی چشمای بچه رو گرفته بود دیگه سخت نگیر بهش :دی

کلا همینه!

من با اینکه اسپویل بودم، ولی باز شکه شدم و عجیب عصبانی بودم صد برابر مصمم تر از الی به دنبال انتقام .... بعد اون اتفاقات انفی تئاتر میفته این عصبانیت و نفرت هزار برای میشه ... و یهو سوئیچ میشه روی نفرت انگیز ترین کارکتر تاریخ گیم ... اولش فکر میکردم مثل اول بازی یه بخش کوتاهه ، ولی هر چی میرفتم جلو این بخش کوتاه و به شدت روی اعصاب تموم نمیشد حتی تو شب اول که ابی رو میگیرن من هی داد میزدم ، ببر ، دببر دیگه ، ببر شکم این بچ رو ...تا روز دوم که مطمئن شدم سه روز هم باید با ابی بازی کنیم ... دقیقا جذابیت نکته بازی همین بود که تو این چند ساعت با اون همه نفرت نمیگم همزاد پنداری ولی ادم همراهی با ابی براش عادی میشه ... پیگیر کار ها و هدف هاش میشه ... شخص خودم در آخر علاقه ای به کشتنش نداشتم ....
البته شاید یک گروه دیگه هم وجود داشته باشن :D من به طور کلی از مردن شخصیت ها حتی اصلی هم باشن استقبال میکنم. ولی چیزی که توی تلو ۲ به شدت تو ذوقم میزد این بود که خیلی روایتش سعی داشت ما با ابی همزاد پنداری کنیم. و این نمیشد واسه من واقعا :D اگه کل گیم با الی بود من خیلی بیشتر استقبال میکردم، یا حتی تیکه هایی که با ابی بود سعی نمیکرد کاری کنه که دلمون به حالش بسوزه، مثلا اون تیکه ای که فلش بک میزد که پیش باباشه و توی دنیای آخرالزمانی خیلی خوش و خرم بودن، من به جای اینکه بگم آخیییی الهی بگردم ببین بچه رو... اینطوری بودم :-&%-(
خلاصه اینکه مرگ جوئل مشکل ساز نیود برای من، شخصیت ابی و همزاد پنداری باهاش مشکل ساز بود :D
تا اونجا که یادمه هیچ بخشی تو بازی نبود حالا به اوج اون بخش مرگ دوستانش تو آکواریوم که سعی داشته باشه با ابی همزاد پنداری کنیم ... بیشتر داشتیم اون دنیا رو از نگاه یه شخصیت دیگه به غیر از جوئل و الی می دیدم... و اینکه خودمون رو جای اون کارکتر بزاریم و قضاوتش کنیم ....
نفرت من تا اخر از ابی فروکش نکرده بود تا نقطه عطف داستان و کارکتر ابی ... تو ذهنت یاد اوری میشه که موقع کشتن جوئل هم ابی مردد بود ولی هیچ کدوم از دوستانش نه تنها سعی نکردن جلوش رو بگیرن که تشویقش کردن جوئل رو بکشه ...
اما تو اوج خشم و نفرت و انگیزه انتقام لو تونست جلوی ابی رو بگیره که دینا رو نکشه ...
خوب وقتی ابی جون الی و دینا رو بهشون بخشیده بود ، دیگه منم دیگه اون حس انتقام رو نداشتم آخر کار به ابی

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or