Holy Diver
کاربر سایت
کاری که Shadow of Colossus کرد رو هنوز هیچ بازی دیگه ای نتونسته انجام بده.
و همچینین ICO و ECHO NIGHT BEYONDکاری که Shadow of Colossus کرد رو هنوز هیچ بازی دیگه ای نتونسته انجام بده.
مشکلی که تو اکثر بازی های ایندی دیده میشه باگ های زیاد و طراحی مکانیزم ها و مراحلی که باعث بشه گیم پلی طولانی تر بشهدلیل اصلی این که بازی های مستقل این همه محبوب شدن کیفیت و نوآوریشون نیست دلیلش گند زدن و بی کیفیتیه بازی های AAA هست.
یکی از بهترین بازی ها...واقعا حیفه دیگه بازی هایی با این همه خلاقیت ساخته نمیشن.آزی آزبورن دیروز مرد یاد cameoش تو brutal legend افتادم و البته صحنه خفن و متافوریک افلیا که میخواست خودش رو غرق کنه با موزیک فوق خفن Mr Crowley از آزی.
View attachment 387028
RIP Legend![]()
نکته جالب اینع که امروز دقیقا سالگرد ده سالگی لو رفتن صوت نژاد پرستانه هالک هوگن بود.
چه فضای راک/متال درجه یک و آهنگهای محشری داشت این Brutal Legend. از Mr. Crowley و Through the Fire and Flames تا آهنگ خفنی مثل Painkiller توی اواخر بازی، در کنار حضور افراد معروف دنیای متال.آزی آزبورن دیروز مرد یاد cameoش تو brutal legend افتادم و البته صحنه خفن و متافوریک افلیا که میخواست خودش رو غرق کنه با موزیک فوق خفن Mr Crowley از آزی.
View attachment 387028
RIP Legend![]()

یاد Guitar hero بخیر. من واقعا اون زمان خیلی دوست داشتم یکی ازون گیتار کنترلر هاش داشته باشم که بتونم بازی رو روی درجه سختی hard و extreme بازی کنم و بتونم گیتار آزاد کنم منتهی نشد. آخر با هزار ضرب و زور تونستم اون قسمت the one متالیکا رو hard رو با دستهی معمولی برم که کمی از معجزه نداشتچه فضای راک/متال درجه یک و آهنگهای محشری داشت این Brutal Legend. از Mr. Crowley و Through the Fire and Flames تا آهنگ خفنی مثل Painkiller توی اواخر بازی، در کنار حضور افراد معروف دنیای متال.
کاش میشد نسخه جدیدش رو بسازن، با تمرکز بیشتر روی المانهای اکشن ماجرایی و کاهش بخشهای استراتژیطور و دیگه راحت میتونست تبدیل بشه به یکی از بهترین تجربههای عمرم!
----------------
من تا قبل از ۲۰۰۸ هم آهنگهایی از آزی آزبورن شنیده بودم، ولی Guitar Hero World Tour دو تا آهنگ ازش داشت که کلی باهاشون حال کردم. یکی Crazy Train و یکی هم همین Mr. Crowley که عاشقش شدم و وقتی یک سال بعد توی Brutal Legend هم شنیدمش، اون سکانس دیوانهم کرد!
کلاً اون سالها دوران جذابی برای گیمرهای علاقمند به راک/متال بود و از Guitar Hero و Rock Band تا همین Brutal Legend و... کلی بهمون حال میدادن و الآن یه دفعه دلم تنگ شد برای اون روزها.![]()