جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

کاری که Shadow of Colossus کرد رو هنوز هیچ بازی دیگه ای نتونسته انجام بده.
و همچینین ICO و ECHO NIGHT BEYOND

دلیل اصلی این که بازی های مستقل این همه محبوب شدن کیفیت و نوآوریشون نیست دلیلش گند زدن و بی کیفیتیه بازی های AAA هست.
مشکلی که تو اکثر بازی های ایندی دیده میشه باگ های زیاد و طراحی مکانیزم ها و مراحلی که باعث بشه گیم پلی طولانی تر بشه

سلام
حداقل اینجا آدم میتونه نظرش رو بگه.:دی ماشاالله همه سنتر ها رو بستن.

بعد تجربه RE8 خیلی دلم برای RE7 لک زده.
لعنتی خیلی بازی منحصر به فرد و یونیکی بود. بزرگترین مشکل ۸ اینکه کامل اون تجربه RE رو انتقال میده و نه اینکه مثل ۷ واقعا ترسناک و خاص هست. بین دو تا دنیا گیر کرده.
یک حس نوستالژی عجیبی نسبت به RE7 گرفتم.

آزی آزبورن دیروز مرد یاد cameoش تو brutal legend افتادم و البته صحنه خفن و متافوریک افلیا که میخواست خودش رو غرق کنه با موزیک فوق خفن Mr Crowley از آزی.

View attachment 387028

RIP Legend🤘
یکی از بهترین بازی ها...واقعا حیفه دیگه بازی هایی با این همه خلاقیت ساخته نمیشن.

آزی آزبورن دیروز مرد یاد cameoش تو brutal legend افتادم و البته صحنه خفن و متافوریک افلیا که میخواست خودش رو غرق کنه با موزیک فوق خفن Mr Crowley از آزی.

View attachment 387028

RIP Legend🤘
چه فضای راک/متال درجه یک و آهنگ‌های محشری داشت این Brutal Legend. از Mr. Crowley و Through the Fire and Flames تا آهنگ خفنی مثل Painkiller توی اواخر بازی، در کنار حضور افراد معروف دنیای متال.
کاش می‌شد نسخه جدیدش رو بسازن، با تمرکز بیشتر روی المان‌های اکشن ماجرایی و کاهش بخش‌های استراتژی‌طور و دیگه راحت می‌تونست تبدیل بشه به یکی از بهترین تجربه‌های عمرم!
----------------
من تا قبل از ۲۰۰۸ هم آهنگ‌هایی از آزی آزبورن شنیده بودم، ولی Guitar Hero World Tour دو تا آهنگ ازش داشت که کلی باهاشون حال کردم. یکی Crazy Train و یکی هم همین Mr. Crowley که عاشقش شدم و وقتی یک سال بعد توی Brutal Legend هم شنیدمش، اون سکانس دیوانه‌م کرد!
کلاً اون سال‌ها دوران جذابی برای گیمرهای علاقمند به راک/متال بود و از Guitar Hero و Rock Band تا همین Brutal Legend و... کلی بهمون حال می‌دادن و الآن یه دفعه دلم تنگ شد برای اون روزها. :(

چه فضای راک/متال درجه یک و آهنگ‌های محشری داشت این Brutal Legend. از Mr. Crowley و Through the Fire and Flames تا آهنگ خفنی مثل Painkiller توی اواخر بازی، در کنار حضور افراد معروف دنیای متال.
کاش می‌شد نسخه جدیدش رو بسازن، با تمرکز بیشتر روی المان‌های اکشن ماجرایی و کاهش بخش‌های استراتژی‌طور و دیگه راحت می‌تونست تبدیل بشه به یکی از بهترین تجربه‌های عمرم!
----------------
من تا قبل از ۲۰۰۸ هم آهنگ‌هایی از آزی آزبورن شنیده بودم، ولی Guitar Hero World Tour دو تا آهنگ ازش داشت که کلی باهاشون حال کردم. یکی Crazy Train و یکی هم همین Mr. Crowley که عاشقش شدم و وقتی یک سال بعد توی Brutal Legend هم شنیدمش، اون سکانس دیوانه‌م کرد!
کلاً اون سال‌ها دوران جذابی برای گیمرهای علاقمند به راک/متال بود و از Guitar Hero و Rock Band تا همین Brutal Legend و... کلی بهمون حال می‌دادن و الآن یه دفعه دلم تنگ شد برای اون روزها. :(
یاد Guitar hero بخیر. من واقعا اون زمان خیلی دوست داشتم یکی ازون گیتار کنترلر هاش داشته باشم که بتونم بازی رو روی درجه سختی hard و extreme بازی کنم و بتونم گیتار آزاد کنم منتهی نشد. آخر با هزار ضرب و زور تونستم اون قسمت the one متالیکا رو hard رو با دسته‌ی معمولی برم که کمی از معجزه نداشت :D و یکی از خاطرات خیلی خوب من از ویدیو گیم بود اون لحظه.
حتی یادمه یه guitar hero مخصوص متالیکا اومد که اونم چون گیتارش رو نداشتم هدفونم رو وصل میکردم و نقش وکالش رو بازی میکردم و خوب انگلیسیم خوب نبود زیاد همینجوری الکی صدام رو بالا پایین میکردم که فقط بره جلو ببینم مراحلش رو :D
من هنوزم پلی لیست guitar hero ها رو میذارم رو اسپاتیفای گوش میدم گاهی.

کمپین Stop Killing Games تماما از سر ادا و ریاکاری هست...

ما تو چه مدیوم و صنعتی هستیم؟ اصلا تحت چه زیرشاخه ای هستیم؟

اینترتیمنت؟ باشه تو همین بخش چند نفر، خودشون رو آرتیست خطاب می کنند؟

کاش واقعا این جرئت رو ، کسانی که چه تو ویدیو گیم سالها زحمت کشیدن یا دهه ها تو سینما و تلویزیون بودن داشتند...

کمپین Stop Killing Art رو می زدن...
برای تمام زورچپونی های که از لگبت و دایورسیتی و کلی مسائل سیاست زده چپ و شعار زدگی وارد هنر شده...

تمام این موارد ضد هنر هست...
اصلا یه اصطلاحی هست... می گن هر مکانی هویتشو در ذهن افراد با مردمی که می شناخته به یاد داره... به طور مثال شهر خودتون رو تصور کنید، سوار یک ماشین زمان بشید و برید دویست سال آینده، وقتی هیچ کدوم از آشنا هاتون نیستن، هویت اون شهر و خاک مادری از بین می ره... در نتیجه هر مکان و هر تمی باید متعلق به خودش بمونه...

مثلا داستان 5 تا کاراکتر رو می خواید توی لندن روایت کنید، حداکثر یک کاراکتر غیر از بریتانیایی بزارید...
وقتی که از این 5 تا
یکیش می شه پاکستانی، آفریقایی، شرق آسیایی و یک خاورمیانه ای و بزور یدونه بریتانیایی می زارید و همین نسبت رو تو کل لندن اجرا می کنید، در اصل اون لندن،دیگه لندنی جز یک اسم نیست! روح هر مکانی با نژاد های اون معنا پیدا می کنه

شما این کانسپت رو ببر سمت مناطق اسکاندیناوی... ببر شرق اروپا... ببر شرق آسیا...

ما راحت می شینیم فیلم کره ای، هندی، آمریکای جنوبی و حتی آفریقایی می بینیم، لذت می بریم، چرا؟ اون کثرت جمعیت روح مکان رو حفظ کردن...

همین تناسب رو شما ببرید تو اقلیت های جنسی، تهش نسبت یک به صد باید باشه، نه این وضعیتی که انگار هرکی استریت و نرمال هست جزو اقلیت هاست...!!!!!!

یا حتی خواهر من تو یک مدرسه مذهبی درس می خوند، اینا یک معلم انشا جدا داشتند که جدا از عقیده اش می گفت

یک انشا و داستان خوب اینه که شما تهش نخوایید پیام اخلاقی بدید،و انشاهایی که حاوی شعار و پیام اخلاقی بود رو قبول نمی کرد... حالا من می گم وقتی تو همچین فضایی یک معلمی که جزو همین بدنه هست،(اتفاقا باید موافق پیام اخلاقی و شعار باشه به نفع خودشون، همچین چیزی براش از نظر فنی غیر قابل قبول بود)، یعنی اون افرادی که تو غرب خودشون رو آرتیست به حساب میارن! نمی دونن؟! قطعا می دونن...!

خیلی مسائل هست...
ولی گفتنش فقط برا ماها اعصاب خردی به همراه داره...
افسوس............

والا من بودم یه کمپینی راه مینداختم به اسم Stop Milking Games... هدفمم این بود که یه نقطه پایان بذارن جلوی یه سری فرنچایز مث Assassins Creed و Far Cry و حتی یه سری بازیهای گنده که اسم نمیبرم و برن سراغ IP های جدید با ایده های جدیدتر.:D:D:D

از اونجایی که بعد مرحوم تیپ سنتر این تاپیک جزو محدود جاهایی هست که هستید:
پلوپز چی پیشنهاد میدید؟ رنج قسمت حدودای 6 یا 7 و تومن، ۴ نفره، اگرم قابلمه داخلش تفلون نباشه چه بهتر اگرم هست باهاش کنار میام.
خودم نزدیکه پارس خزر بخرم، اما خیلی مطمئن نیستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or