جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

من حافظه ام ضعیفه
یه تاپیک دیگه مشابه این تاپیک نداشتیم :-?
یه سیدی اون رو زده بود اون موقع یادمه کاربر فعال بود... الان نمیدونم چیکارس :D
خلاصه ممنون که روحیه اون تاپیک رو در این جا زنده نگه داشتید :دی

================

بگذریم

آقا Fate Grand Order واقعا از دیگر بازی های گاچا بهتره!

من حالا ZZZ رو بازی نکردم ولی اون چند ساعتی که گنشین و هونکای زدم واقعا سردردآور اند این بازی ها. تجاربی هم از Fire Emblem Heroes و Grand Blue Fantasy دارم ولی به سال ها پیش بازمیگرده اون دوتا
اساسا بازی های گاچا و کلا لایو سرویس ساخته شدن تا وقت ملت رو تلف کنن. ولی من حس می کنم بازی های هویوورس (و آثاری مثل WuWa و Infinity Nikki که سوار قطار موفقیتش شدن) دو برابر بیشتر از گاچاهای قدیمی مثل گرندبلو و فیت گرند اوردر وقت بازیکن رو تلف می کنن، با این فرق که روش اکلیل هم میریزن :| و انتظار دارن یه کنترلر هم به گوشی ات وصل کنی. ممنون بابت کیلو کیلو افکت گرافیکی ای که رو گوشی من اجرا می کنید :D

FGO حالا جدا از این که جدا به نظرم بهترین کاراکتر دیزاین بین این گاچاها رو داره (و یخورده زیرش هم گرندبلو و بعدش هم ZZZ)
واقعا داستانی که میگه خیلی جذاب تره. بعد من کلا فرمت ویژوال ناولی رو خیلی می پسندم. حیفه صداگذاری نداره و به خاطر عرضه رو گوشی برخلاف بقیه بازی های تایپ مون فرمت اش ADV ـه
ولی بازم دنبال کردن دیالوگ ها و اینا خیلی کمتر خسته کننده است تا پیگیری یه کوئست تو هونکای :دی

جوک زیبایی بود:دی

میزان فارم فیت خود جهنمه...
و از اون بدتر شما بازی نمیکنی که! داری لایت نول میخونی! میزان فک زدنشون صد برابره گنشینه که خودش میزان فک زدنشون تاریخیه:دی

دیدم به وقت حروم کردن بلزی های هویو اشاره کردن، ایت دیگه جوک زیبایی هم نبود! واقعا شوخی زشتی بود:دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
جوک زیبایی بود:دی

میزان فارم فیت خود جهنمه...
و از اون بدتر شما بازی نمیکنی که! داری لایت نول میخونی! میزان فک زدنشون صد برابره گنشینه که خودش میزان فک زدنشون تاریخیه:دی

دیدم به وقت حروم کردن بلزی های هویو اشاره کردن، ایت دیگه جوک زیبایی هم نبود! واقعا شوخی زشتی بود:دی

برو مرد مومن :دی

یه ایونت بری مفت مفت آیتم بهت میده
بعد یه جوری میگه فارمش جهنمه، انگار طرف شما بهتشه. منو مسخره نکن امیر :دی

جدا از اون فگو (FGO) واقعا کشش داره داستان که فرمت ویژوال ناول جواب میده روش... وگرنه گرافیک مرافیک که خدایی اوته :دی (البته بگم تا ارک کملوت طول می کشه تا موتور نویسنده ها روشن شه :دی)

بعد من دو تا ارک تو بقیه این بازی ها میزنم حس می کنم بازی داره صرفا کمپین گذاشته بهم یونیت ۵ ستاره بفروشه :|

• Like
Reactions: fire emblem
من حافظه ام ضعیفه
یه تاپیک دیگه مشابه این تاپیک نداشتیم :-?
یه سیدی اون رو زده بود اون موقع یادمه کاربر فعال بود... الان نمیدونم چیکارس :D
خلاصه ممنون که روحیه اون تاپیک رو در این جا زنده نگه داشتید :دی

================

بگذریم

آقا Fate Grand Order واقعا از دیگر بازی های گاچا بهتره!

من حالا ZZZ رو بازی نکردم ولی اون چند ساعتی که گنشین و هونکای زدم واقعا سردردآور اند این بازی ها. تجاربی هم از Fire Emblem Heroes و Grand Blue Fantasy دارم ولی به سال ها پیش بازمیگرده اون دوتا
اساسا بازی های گاچا و کلا لایو سرویس ساخته شدن تا وقت ملت رو تلف کنن. ولی من حس می کنم بازی های هویوورس (و آثاری مثل WuWa و Infinity Nikki که سوار قطار موفقیتش شدن) دو برابر بیشتر از گاچاهای قدیمی مثل گرندبلو و فیت گرند اوردر وقت بازیکن رو تلف می کنن، با این فرق که روش اکلیل هم میریزن :| و انتظار دارن یه کنترلر هم به گوشی ات وصل کنی. ممنون بابت کیلو کیلو افکت گرافیکی ای که رو گوشی من اجرا می کنید :D

FGO حالا جدا از این که جدا به نظرم بهترین کاراکتر دیزاین بین این گاچاها رو داره (و یخورده زیرش هم گرندبلو و بعدش هم ZZZ)
واقعا داستانی که میگه خیلی جذاب تره. بعد من کلا فرمت ویژوال ناولی رو خیلی می پسندم. حیفه صداگذاری نداره و به خاطر عرضه رو گوشی برخلاف بقیه بازی های تایپ مون فرمت اش ADV ـه
ولی بازم دنبال کردن دیالوگ ها و اینا خیلی کمتر خسته کننده است تا پیگیری یه کوئست تو هونکای :دی
سیستم گاچای FGO رو نگاه میکنی از حرف خودت خنده ات نمیگیره؟ :)) بقیه هم skill issue خودته، یا رو کنسول و پی سی بازی کن یا git gud :دی

سیستم گاچای FGO رو نگاه میکنی از حرف خودت خنده ات نمیگیره؟ :)) بقیه هم skill issue خودته، یا رو کنسول و پی سی بازی کن یا git gud :دی

عوضش من میتونم با اطمینان بگم FGO حداقل Powercreep نداره. یونیت 5 سال پیش تو بازی هنوز viable ـه و ازش میشه بازی درآورد :>
فاکینگ هل... یه سری از بهترین یونیت های فارمر بازی عملا یونیت های زیر 3 ستاره اند.

و این که گاچای جهنمی FGO نمک بازیه.
یونیت که مثل نقب و نبات نباشه، قشنگ ارزش پیدا می کنه لعنتی :D

هونکای رو من رو گوشی زدم
ولی گنشین رو روی PC زدم و کماکان سرطان بود جریان بازی :-q

==========

الان لشگر گنشین بازهای مقیم بازی سنتر از تاپیک چند هزار صفحه ای شون میریزن این جا :(

عوضش من میتونم با اطمینان بگم FGO حداقل Powercreep نداره. یونیت 5 سال پیش تو بازی هنوز viable ـه و ازش میشه بازی درآورد :>
فاکینگ هل... یه سری از بهترین یونیت های فارمر بازی عملا یونیت های زیر 3 ستاره اند.

و این که گاچای جهنمی FGO نمک بازیه.
یونیت که مثل نقب و نبات نباشه، قشنگ ارزش پیدا می کنه لعنتی :D

هونکای رو من رو گوشی زدم
ولی گنشین رو روی PC زدم و کماکان سرطان بود جریان بازی :-q

==========

الان لشگر گنشین بازهای مقیم بازی سنتر از تاپیک چند هزار صفحه ای شون میریزن این جا :(
برادر عزیزم، گنشین از بس پاورکریپ نداره ملت ۵ ساله دارن التماس میکنن یه کاراکتر بیاد ساپورت و DPS ۴ ستاره موقع ریلیز رو پاورکریپ کنه که مردم بتونن یه تنوعی به تیم های متاشون بدن :))

برادر عزیزم، گنشین از بس پاورکریپ نداره ملت ۵ ساله دارن التماس میکنن یه کاراکتر بیاد ساپورت و DPS ۴ ستاره موقع ریلیز رو پاورکریپ کنه که مردم بتونن یه تنوعی به تیم های متاشون بدن :))

من دارم هونکای رو میگم
از گنشین جدا سه ساله خبر ندارم. سه سال پیش بازی کردم رو PC :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or