AVerg
کاربر سایت
Darksiders همون شماره اول بیشتر از هرچیز به زلدا نزدیک بود.bayonetta و dmc پشم بازی darksiders هم نیستن
GTA SA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> GTA V
باشه ولی خب این نوشتن و امضا کردن ضمانت چی هست؟مینویسم امضا میکنم gta 6 به بزرگترین ناامیدیتون تبدیل میشه. راکستار بازیاش خشک ترین و تفلون ترین مکانیسم شوتینگ رو داره که جایی بین نسل 6 و 7 گیر کرده
زدی به هدف تنها نگرانیم در مورد gta 6 همین یه موردهمینویسم امضا میکنم gta 6 به بزرگترین ناامیدیتون تبدیل میشه. راکستار بازیاش خشک ترین و تفلون ترین مکانیسم شوتینگ رو داره که جایی بین نسل 6 و 7 گیر کرده
بهترین گرافیک و اتمسفر و داستان رو میسازن فقط rpg میکنن گند میزنن توش اینا فقط وقت تلف کن هست هر دو قدم میری جلو مبارزه های تکراری و وقت تلف اصن نمیفهمم این سبک بازی ساختن روjrpg ها از حوصله سر بر ترین بازی ها هستند . مخصوصا final fantasy ها. اورریتد محض
سه گانه گیرز بهترین شوتر سوم شخص تاریخ هست. کلیفی هم یه نابغهگیرز آشغالهکلیفی بی هم اسکوله
![]()

کلیه خوبه؟ از دار دنیا همینو دارمباشه ولی خب این نوشتن و امضا کردن ضمانت چی هست؟
یعنی اگه گرند دفت اتو مثل همیشه شاهکار بود، باهاتون چی کار کنیم؟
*رد دد بازتاب دهنده فضای کلاسیک وسترن بود و برای همین خشک بود، جی تی ای 5 هم باز نسل هفتیه، مطمئن باش جی تی ای 6 در حد باورنکردنی متحریت میکنه اینقدر پیشرفت میکنه، و اینکه بازی بر اساس تم گنگستری و مدرن جی تی ای احتمالا چابکی خاص خودش رو خواهد داشت مثل نسخه 5 در حد زمان خودش و ستینگ بازی البته...
شوتینگ gta جدید کاش عوض شده باشهاین دوستمون درست میگه
شوتینگ و گان پلی بازیهای راکستار افتضاحه. هم جی تی ای ۵ و هم رد دد ۲ عذاب بود شوتینگش.
درست میگی، باز منطق و مرام شما که خودت رسما اعلام میکنی بازی باید برای شخص شاهکار باشه، یعنی نهایتا شخص هست که باید خوشش بیاد یا نیاد، نظر شما هم قطعا محترمه و حقتون هست که برداشت خاص خودتون رو داشته باشید...کلیه خوبه؟ از دار دنیا همینو دارم
جدا از شوخی، شاهکار بودن رو چی تعیین میکنه؟ همین الان خیلی ها به TLOU 2 میگن آشغال! من خیلی سررشته ندارم ولی حس میکنم انجین یا موتوری که راکستار داره در نهایت شوتینگ خوبی تحویل نمیده
اینم یادمون باشه اینجور گیم ها که پرچم دارن وقتی ریلیز بشن نصف ملت بازی نکرده هم بهش میگن شاهکار همونطور که یک عده بازی نکرده به TLOU 2 میگن زباله! در نهایت گیم باید برای تو شاهکار باشه حالا میخواد یک میلیارد بگن این بازی مسترپیسه فلانه بهمانه ولی وقتی به تو نچسبه دیگه برای تو اون یه چیز بی ارزشه که فقط حجم دستگاهتو پر کرده اتفاقی که با RDR2 و GTAV برای من افتاد