جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

چون بحث woke شد منم نظر ات نامحبوبمو میگم : :D

woke و داشتن شخصیت هایی از اقلیت های جنسی توی بازی ها ( و سایر مدیوم ها ) به خودی خود اصلن چیز بدی نیست و اتفاقن خیلیم خوبه و این همه سر و صدای الکی نسبت بهش بی معنیه .مشکل بیشتر به ضعف توی نویسندگی نویسنده ها و شخصیت پردازی کاراکتر برمیگرده نه الزامن خود این پدیده

فکت ۲ : نمیتونم کسایی که cloud رو با Aerith شیپ میکنن درک کنم تنها کسی که میتونه برای cloud بهترین باشه tifa ست .

فکت ۳ : به همون دلایلی که coud و tifa برای هم مناسبن ٬ sora و riku هم برای هم بهترینن :D:D

۴- دو تا نسخه آخر god of war خیلی از نسخه های یونان بهترن ولی کلن god of war آی پی آنچان خوبی نیست

آخرین ویرایش:
مینویسم امضا میکنم gta 6 به بزرگترین ناامیدیتون تبدیل میشه. راکستار بازیاش خشک ترین و تفلون ترین مکانیسم شوتینگ رو داره که جایی بین نسل 6 و 7 گیر کرده
باشه ولی خب این نوشتن و امضا کردن ضمانت چی هست؟ :دی

یعنی اگه گرند دفت اتو مثل همیشه شاهکار بود، باهاتون چی کار کنیم؟ :D

*رد دد بازتاب دهنده فضای کلاسیک وسترن بود و برای همین خشک بود، جی تی ای 5 هم باز نسل هفتیه، مطمئن باش جی تی ای 6 در حد باورنکردنی متحریت میکنه اینقدر پیشرفت میکنه، و اینکه بازی بر اساس تم گنگستری و مدرن جی تی ای احتمالا چابکی خاص خودش رو خواهد داشت مثل نسخه 5 در حد زمان خودش و ستینگ بازی البته...

مینویسم امضا میکنم gta 6 به بزرگترین ناامیدیتون تبدیل میشه. راکستار بازیاش خشک ترین و تفلون ترین مکانیسم شوتینگ رو داره که جایی بین نسل 6 و 7 گیر کرده
زدی به هدف تنها نگرانیم در مورد gta 6 همین یه مورده
تنها شوتینگ خوبشون مکس پین ۳ بود همین الانم ادم بازیش کنه جیگرش حال میاد که اونم به خاطر dna جذاب گیمپلی خود مکس پین بود

jrpg ها از حوصله سر بر ترین بازی ها هستند . مخصوصا final fantasy ها. اورریتد محض
بهترین گرافیک و اتمسفر و داستان رو میسازن فقط rpg میکنن گند میزنن توش اینا فقط وقت تلف کن هست هر دو قدم میری جلو مبارزه های تکراری و وقت تلف اصن نمیفهمم این سبک بازی ساختن رو

باشه ولی خب این نوشتن و امضا کردن ضمانت چی هست؟ :دی

یعنی اگه گرند دفت اتو مثل همیشه شاهکار بود، باهاتون چی کار کنیم؟ :D

*رد دد بازتاب دهنده فضای کلاسیک وسترن بود و برای همین خشک بود، جی تی ای 5 هم باز نسل هفتیه، مطمئن باش جی تی ای 6 در حد باورنکردنی متحریت میکنه اینقدر پیشرفت میکنه، و اینکه بازی بر اساس تم گنگستری و مدرن جی تی ای احتمالا چابکی خاص خودش رو خواهد داشت مثل نسخه 5 در حد زمان خودش و ستینگ بازی البته...
کلیه خوبه؟ از دار دنیا همینو دارم :D

جدا از شوخی، شاهکار بودن رو چی تعیین میکنه؟ همین الان خیلی ها به TLOU 2 میگن آشغال! من خیلی سررشته ندارم ولی حس میکنم انجین یا موتوری که راکستار داره در نهایت شوتینگ خوبی تحویل نمیده

اینم یادمون باشه اینجور گیم ها که پرچم دارن وقتی ریلیز بشن نصف ملت بازی نکرده هم بهش میگن شاهکار همونطور که یک عده بازی نکرده به TLOU 2 میگن زباله! در نهایت گیم باید برای تو شاهکار باشه حالا میخواد یک میلیارد بگن این بازی مسترپیسه فلانه بهمانه ولی وقتی به تو نچسبه دیگه برای تو اون یه چیز بی ارزشه که فقط حجم دستگاهتو پر کرده اتفاقی که با RDR2 و GTAV برای من افتاد

• Smile
Reactions: MrElectricWizard
کلیه خوبه؟ از دار دنیا همینو دارم :D

جدا از شوخی، شاهکار بودن رو چی تعیین میکنه؟ همین الان خیلی ها به TLOU 2 میگن آشغال! من خیلی سررشته ندارم ولی حس میکنم انجین یا موتوری که راکستار داره در نهایت شوتینگ خوبی تحویل نمیده

اینم یادمون باشه اینجور گیم ها که پرچم دارن وقتی ریلیز بشن نصف ملت بازی نکرده هم بهش میگن شاهکار همونطور که یک عده بازی نکرده به TLOU 2 میگن زباله! در نهایت گیم باید برای تو شاهکار باشه حالا میخواد یک میلیارد بگن این بازی مسترپیسه فلانه بهمانه ولی وقتی به تو نچسبه دیگه برای تو اون یه چیز بی ارزشه که فقط حجم دستگاهتو پر کرده اتفاقی که با RDR2 و GTAV برای من افتاد
درست میگی، باز منطق و مرام شما که خودت رسما اعلام میکنی بازی باید برای شخص شاهکار باشه، یعنی نهایتا شخص هست که باید خوشش بیاد یا نیاد، نظر شما هم قطعا محترمه و حقتون هست که برداشت خاص خودتون رو داشته باشید...

منم شوخی کردم....

در مورد شوتینگ همونطور که گفتم چون 5 نسل هفتی هست و رد دد هم ستینگ و حالت خاص خودش رو داره، پس بهتره برای 6 صبر کنیم تا ببینیم نهایتا چه قضاوتی باید کرد، این نظر منه فکر کنم اکثریت هم همین برداشت رو داشته باشند، اما نظر شما هم 100 درصد محترم...

* به نظر شخصی من همین جی تی ای 5 نسل هفتی از خیلی از شوتر ها بهتره هنوز، والا من اون شوتینگ ماوس واجب رو پی سی یا اتو ایم واجب رو کنسول جی تی ای های کلاسیک هم هنوز منفجر میکنم :دی از پلت کردن وایس سیتی دفینیتیو یا سن اندریاس ارجینال در 5 سال اخیر :دی باقی 3 تا جی تی ای کلاسیک و همچنین دفنتیو کالکشن هم تو مسیر پلت شدن هستند، هم رو PS4 هم رو 5... کلا من ذوب در امثال تیک تو و راک استار و ناتی داگ و فرام سافور و بتزدا و امثال کپکام و دیپ سیلور و قدیم های کونامی هستم، برای همین یکمی هم باهاشون کنار میام اگر کمبودی باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or