این داستان که صنعت گیم در اوج خودش قرار داره از این دروغ های زامبی هست مگه نه این همه اخراج از شرکت ها پارسال و امسال نداشتیم.
البته متاسفانه ازونجا که احتمالا پروتاگونیست شماره 9 لیانه زیادی امیدی به اول شخص بودنش ندارم دیگه.من ریمیک 4 رو با مود اول شخص میرمیکی از بزرگترین مشکلاتی که گریبان صنعت گیم رو گرفته گرافیک کریه فوتو ریلستیکه. بازی کردن با فیلم دیدن تفاوت داره. فیلمو نهایت 2-3 ساعت تماشا میکنی تموم میشه و قرار نیست هیچ پلانی طولانی مدت جلوی چشمت باشه ولی بازی ممکنه ساعت ها تو یه محیط بچرخی و هم چشمتو خسته میکنه هم روانت.
Resident evil اول شخص بهتر از سوم شخص جواب میدهالبته متاسفانه ازونجا که احتمالا پروتاگونیست شماره 9 لیانه زیادی امیدی به اول شخص بودنش ندارم دیگه.

بهترین کارمن ریمیک 4 رو با مود اول شخص میرم
View attachment 376902View attachment 376903View attachment 376904
این تاپیک برای نظرات جنجالی درباره بازی ها و فیلم و انیمه ... است. نه زیر سوال بردن گیمراواقعا باید بیکار ( به معنای واقعی کلمه کسی که کار و زندگی ندارد ) باشی که بشینی بازی های میازاکی رو بازی کنی
بازی هاش واقعا ن داستان درست درمونی دارن ن حتی گیم پلی لذت بخشی
حقیقتا گیم ها هم مثل غذاها و خیلی چیزهای دیگه سلیقه ای هستن در مورد بازیهای سولزلایک هم همینطور .این مکانیزم parry یا dodge و بعد اتک زدن لذت بخشه .البته خب حوصله زیادی میخواد تموم کردنشونواقعا باید بیکار ( به معنای واقعی کلمه کسی که کار و زندگی ندارد ) باشی که بشینی بازی های میازاکی رو بازی کنی
بازی هاش واقعا ن داستان درست درمونی دارن ن حتی گیم پلی لذت بخشی
ممنون از نظر شماآقا به نظرم یه قانون تو پست اول اضافه بشه و نقل قول ممنوع بشه . هر کی نظر نامحبوبی داره فقط بیاد بگه و تمام . قرار باشه هی نقل قول کنن آخرش کار به فحش و کتک کاری میرسه من که میدونم
فکر کنم بهتر از نقل قول کردن و درگیریه .
نسخه اول خیلی زود تکراری میشهگیرز آشغالهکلیفی بی هم اسکوله
![]()

خدا پدرت رو بیامرزه به این اشاره کردیگالری مافیا ۲ سسکی ترین گالری تمامه ادواره ....![]()