جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

یکی از بزرگترین مشکلاتی که گریبان صنعت گیم رو گرفته گرافیک کریه فوتو ریلستیکه. بازی کردن با فیلم دیدن تفاوت داره. فیلمو نهایت 2-3 ساعت تماشا میکنی تموم میشه و قرار نیست هیچ پلانی طولانی مدت جلوی چشمت باشه ولی بازی ممکنه ساعت ها تو یه محیط بچرخی و هم چشمتو خسته میکنه هم روانت.

Resident evil اول شخص بهتر از سوم شخص جواب میده :> البته متاسفانه ازونجا که احتمالا پروتاگونیست شماره 9 لیانه زیادی امیدی به اول شخص بودنش ندارم دیگه.

یکی از بزرگترین مشکلاتی که گریبان صنعت گیم رو گرفته گرافیک کریه فوتو ریلستیکه. بازی کردن با فیلم دیدن تفاوت داره. فیلمو نهایت 2-3 ساعت تماشا میکنی تموم میشه و قرار نیست هیچ پلانی طولانی مدت جلوی چشمت باشه ولی بازی ممکنه ساعت ها تو یه محیط بچرخی و هم چشمتو خسته میکنه هم روانت.

Resident evil اول شخص بهتر از سوم شخص جواب میده :> البته متاسفانه ازونجا که احتمالا پروتاگونیست شماره 9 لیانه زیادی امیدی به اول شخص بودنش ندارم دیگه.
من ریمیک 4 رو با مود اول شخص میرم:-"

20241121170136_1.jpg 20241121121249_1.jpg 20241121115509_1.jpg

من ریمیک 4 رو با مود اول شخص میرم:-"

View attachment 376902View attachment 376903View attachment 376904
بهترین کار :D اصلا نمیتونم قبول کنم کسی نسخه هفتم و هشتم رو بازی کرده باشه و هنوز طالب سوم شخص باشه. هم تو شرایط اکشن کیفیت بالاتری که ارائه میدادن هم حس تعلیق و ترس بیشتری میتونست القا کنه.

در کل یه بخش مهمی از فرنچایز هم مربوط به لول آپ کردن سلاح هاس پس بهتره اسلحه جلو چشمشون باشه حال کنیم لاقل :D

• Like
Reactions: Natural Killer
واقعا باید بیکار ( به معنای واقعی کلمه کسی که کار و زندگی ندارد ) باشی که بشینی بازی های میازاکی رو بازی کنی
بازی هاش واقعا ن داستان درست درمونی دارن ن حتی گیم پلی لذت بخشی
این تاپیک برای نظرات جنجالی درباره بازی ها و فیلم و انیمه ... است. نه زیر سوال بردن گیمرا

شما یا هر کسی دیگه نتونستید دلیل نمیشه بقیه هم توان کار کردن و در کنارش انجام اون بازیو نداشته باشن.

واقعا باید بیکار ( به معنای واقعی کلمه کسی که کار و زندگی ندارد ) باشی که بشینی بازی های میازاکی رو بازی کنی
بازی هاش واقعا ن داستان درست درمونی دارن ن حتی گیم پلی لذت بخشی
حقیقتا گیم ها هم مثل غذاها و خیلی چیزهای دیگه سلیقه ای هستن در مورد بازیهای سولزلایک هم همینطور .این مکانیزم parry یا dodge و بعد اتک زدن لذت بخشه .البته خب حوصله زیادی میخواد تموم کردنشون

آقا به نظرم یه قانون تو پست اول اضافه بشه و نقل قول ممنوع بشه . هر کی نظر نامحبوبی داره فقط بیاد بگه و تمام . قرار باشه هی نقل قول کنن آخرش کار به فحش و کتک کاری میرسه من که میدونم 😆

فکر کنم بهتر از نقل قول کردن و درگیریه .

Last edited by a moderator:
آقا به نظرم یه قانون تو پست اول اضافه بشه و نقل قول ممنوع بشه . هر کی نظر نامحبوبی داره فقط بیاد بگه و تمام . قرار باشه هی نقل قول کنن آخرش کار به فحش و کتک کاری میرسه من که میدونم 😆
فکر کنم بهتر از نقل قول کردن و درگیریه .
ممنون از نظر شما
ولی گفتگو کردن و شنیدن نظرات مخالف ، اساس فرومه ، فقط احترام کاربرها و قوانین فروم باید حفظ بشه

گالری مافیا ۲ سسکی ترین گالری تمامه ادواره .... :D
خدا پدرت رو بیامرزه به این اشاره کردی :D

یعنی همیشه مونده بودم ایشون چرا با وجود اون حجم از زیبایی و هنر و فرهیختگی اینقدر اندرریتد هست و کسی ازش حرف نمیزنه :D

البته به عنوان یک فن کلیفورنیکیشن عجیب هم نیست که به این زوایای پنهان در هنر دقت میکنی :D

*حالا نه در این حد ولی فال اوت 4 هم جالبه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or