جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

عوضش من میتونم با اطمینان بگم FGO حداقل Powercreep نداره.
استارریل به گفته خودشون قراره مشکل پاورکریپ رو حل کنن و کارکتر های قدیمی رو نوبت به نوبت باف کنن

حالا که اینجام منم یه نظر بدم:D هیچوقت نتونستم با بازی های مثل فوتبال و ریسینگ ماشین سواری و ... که حالت واقعی دارن ارتباط بگیرم و لذت ببرم
ولی بازی هایی مثل CTR و هم سبکش خوبن و سرگرم کننده

بهترین دوران بازیسنتر دورانی بود که هم لایک هم اموجی ها پاک شده بود :>
(بازیسنتر سرگرمی محسوب میشه دیگه نه؟ :دی)

دلیلشم اینه که خیلی محیط سالم تری شده بود، نه یک گروه با اموجی خنده حمله میکردن به اون یکی، نه Ratio ـی در کار بود که بگی این پست 30 تا لایک خورده پس نظر مهم تری داده تا اون یکی که لایک نداره و ...
باورم نمیشه یه عده آدم بالغ این حرف هارو میزنن. چقدر لوسید شما که با ایموجی بهتون بر میخوره 😑😑

باورم نمیشه یه عده آدم بالغ این حرف هارو میزنن. چقدر لوسید شما که با ایموجی بهتون بر میخوره 😑😑
وات؟ از کجای پستم همچین برداشتی کردی؟ من که اصلا تو کل کل های بازیسنتری هیچوقت شرکت نمیکنم که گروهی بریزن سرم تریگر شم، خودمم کم استفاده نمیکنم از اموجی :دی

واسه این میگم که حداقل مدل فروم گردی من اینطوریه که وقتی میام تو یه تاپیکی میبینم 3 صفحه رفته جلو خود به خود چشمم میرسه سمت پستایی که لایک/اموجی بیشتری داره و بقیه کم اهمیت تر میشه برام.
اتفاقی که تو اون تایم افتاده بود این بود که نظرت فقط به سمت یک پست نمیرفت و میشد کل تاپیک رو خوند، خودتم وقتی پست میذاشتی حس میکردی به اندازه بقیه دیده میشه و دیگه Like farming هم معنایی نداشت.

حداقل برا من این شکلی بود بقیه رو نمیدونم :دی

آخرین ویرایش:
در راستای پست بالایی باید بگم از نظر بنده (استاد) میازاکی از اورریتد ترین بازیسازان تاریخ و حتی با اختلاف خیلی زیاد اورریتد تر از (استاد) کوجیما هست :-":D

پ.ن.1: اورریتد ≠ بد
پ.ن.2: بنده مجموعا بالای هزار ساعت فقط سولز ها رو بازی کردم:-"

به نظرم نارنجی باید روی بازیهای ووک تعرفه بزاره
مثلا
کارکتر زشت 50 درصد
کارکتر خیلی زشت 100 درصد

کارکتر 🌈 50 درصد
کارکتر 🏳️‍⚧️ و نان باینری 200 درصد

مثلا یه بازی که کارکتر زشت و نان باینری و 🌈 داره میشه 300 درصد تعرفه

بهترین دوران بازیسنتر دورانی بود که هم لایک هم اموجی ها پاک شده بود :>
(بازیسنتر سرگرمی محسوب میشه دیگه نه؟ :دی)

دلیلشم اینه که خیلی محیط سالم تری شده بود، نه یک گروه با اموجی خنده حمله میکردن به اون یکی، نه Ratio ـی در کار بود که بگی این پست 30 تا لایک خورده پس نظر مهم تری داده تا اون یکی که لایک نداره و ...
همین لایک باعث شده یک سریا همیشه دنبال راضی کردن اون گروه غالب باشن و نظراتی میدن نظران واقعی خودشون نباشه و با خود سانسوری همراه باشه .ریز که میشی حتی توی بازی و انتخاب کنسول هم همین مسئله دقیقا حکم فرماست .حالا نمیدونم این لایک ارزش داره ماها خودمون رو از بازیها محروم کنیم و سهام دار فلان کمپانی نشون بدیم ؟

God of War 3 بدترین سیکوئل ساخته شده به دست بشره
اتفاقا من مخالف تو نظرم هست.:دی
که خود اون نظر تا حدی نامحبوب هست:
GOW3 بهترین بازی در مورد مبحث انتقام هست.:دی بالاخره یک بازی دیدیم طرف طعم شیرین انتقام رو بچشه و مبارزات حماسی که قول داده بودند به سرانجام برسونه.
برعکس رنگاروک که رنگاروک داستان اصلا رگناروک نبود.:|

در راستای پست بالایی باید بگم از نظر بنده (استاد) میازاکی از اورریتد ترین بازیسازان تاریخ و حتی با اختلاف خیلی زیاد اورریتد تر از (استاد) کوجیما هست :-":D

پ.ن.1: اورریتد ≠ بد
پ.ن.2: بنده مجموعا بالای هزار ساعت فقط سولز ها رو بازی کردم:-"
گیمپلی بازی های میازاکی بجز سکیرو بشدت کلنگی و تاریخ مصرف گذشته هست.
نصف سختی های بازی های میازاکی بخاطر همین تاریخ مصرف گذشتگی میاد.:دی

تارانتیونو بی محتوا ساز ترین فیلم سازی هست که به شدت اورریتده:دی
.
.
.
نولان برخلاف ایده هایی که استفاده می کنه... به شدت ریتم فیلم هاش عذاب آوره... یعنی دیدن فیلم های نولان هر چی به سمت جلو اومد... عذاب آوره... برعکس تارانتینو که با تمام انتقادام، آثارش خوش ریتم تر هسپ...

خلاصه بگم دیدن پنج شش قسمت سریال 50-60 دقیقه ای برام خیلی زودتر می گذره تا فیلم های نولان! مخصوصا نیمه دوم فیلماش!

.
.
دیوید فینچر فقط تهیه کننده و مدیر تولید خوبیه... ولی اصلا کارگردان خوبی نیست

آخرین ویرایش:
اتفاقا من مخالف تو نظرم هست.:دی
که خود اون نظر تا حدی نامحبوب هست:
GOW3 بهترین بازی در مورد مبحث انتقام هست.:دی بالاخره یک بازی دیدیم طرف طعم شیرین انتقام رو بچشه و مبارزات حماسی که قول داده بودند به سرانجام برسونه.
برعکس رنگاروک که رنگاروک داستان اصلا رگناروک نبود.:|
تو همین مبحث انتقام gow2 ده هیچ میزنه gow3 رو :D یعنی هنر میخواست همچین بیس قوی داستانی رو تحویل بگیری و اینجوری بر**ی توش:D تو هر نقطه ایش دست میذاری پسرفته بازی. محض رضای ساختن ست پیس ها، کل کرکتر پردازی و دیالوگ و موتیو رو به چخ دادن. اون پایانش هم که دیگه میشه گفت داغون ترین پایان تاریخ بازی های ویدیویی بود.

تو همین مبحث انتقام gow2 ده هیچ میزنه gow3 رو :D یعنی هنر میخواست همچین بیس قوی داستانی رو تحویل بگیری و اینجوری بر**ی توش:D تو هر نقطه ایش دست میذاری پسرفته بازی. محض رضای ساختن ست پیس ها، کل کرکتر پردازی و دیالوگ و موتیو رو به چخ دادن. اون پایانش هم که دیگه میشه گفت داغون ترین پایان تاریخ بازی های ویدیویی بود.
Agree to Disagree
:D

تنها نقطه بد برای من همون پلات پاندورا بود.

وگرنه سلکشن باس ها بی نظیر و بشدت حماسی بود، ست پیس ها هم همین‌طور.
بازی دوم مسیرش خوبی های خودش رو داشت اما من بازم سومی رو ترجیح میدم و حتی بنظرم تا به الان از نظر گرافیکی بسیار عالی مونده.

• Like
Reactions: Love Console
تو نسخه های یونان GOW، سطح دوبله و دیالوگ های کریتوس و بقیه اراذل المپ نشین شدیدا ضایع و سطحی بود. در اصل اگه موقع کاتسین صدا و زیرنویس رو حذف میکردی لذت بیشتری از بازی میبردی.
ریبوت GoW هزار پله سطح آی پی رو بالا برد.

GTA IV بدترین بازی از سری GTAهای سه‌ بعدیه.
GTA V و GTA SA هزاربار بهتر از نسخه چهارن.
نمی‌دونم چرا متای بازی اینقدر بالا شده.

----

God of War 3 بهترین و حماسی‌ترین بازی تو کل سری GOWـه.
سه‌گانه یونان بهتر از دو نسخه اسکاندیناوی بود.

----

GoTY سال 2016 حق آنچارتد4 بود.
GoTY سال 2018 حق رد دد2 بود.

----

TLoU2 واقعا بازی شاهکاریه که نمونه نداره. داستانش تا سال‌ها تو ذهن آدم می‌مونه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or