جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

تارانتیونو بی محتوا ساز ترین فیلم سازی هست که به شدت اورریتده:دی
.
.
.
نولان برخلاف ایده هایی که استفاده می کنه... به شدت ریتم فیلم هاش عذاب آوره... یعنی دیدن فیلم های نولان هر چی به سمت جلو اومد... عذاب آوره... برعکس تارانتینو که با تمام انتقادام، آثارش خوش ریتم تر هسپ...

خلاصه بگم دیدن پنج شش قسمت سریال 50-60 دقیقه ای برام خیلی زودتر می گذره تا فیلم های نولان! مخصوصا نیمه دوم فیلماش!

.
.
دیوید فینچر فقط تهیه کننده و مدیر تولید خوبیه... ولی اصلا کارگردان خوبی نیست
یکی به نولان میکس صدا رو یاد بده اول بعد من درباره فیلمهاش نظر میدم چون اصلا یک کلمه دیالوگ نتونستم بشنوم تو فیلماش :دی

تو نسخه های یونان GOW، سطح دوبله و دیالوگ های کریتوس و بقیه اراذل المپ نشین شدیدا ضایع و سطحی بود. در اصل اگه موقع کاتسین صدا و زیرنویس رو حذف میکردی لذت بیشتری از بازی میبردی.
ریبوت GoW هزار پله سطح آی پی رو بالا برد.
اون قسمت های دیت اترئوس یا اون سنجاب گرامی قراره سطح ایپی رو بالا ببرند؟:دی
حالا بی شوخی نمیگم ریبوت بد بود، اما المان های سطحی RPG و ترند های روز درش واقعا خوب نبودند.
از اونور بجز بالدور و ثور بقیه باس ها اصلا به خوبی سه گانه نبودن.
---
حالا که بحث نظرات نامحبوب است:دی:
با اینکه داستان رو میدونستم، تا جای ممکن بی طرفانه تلو ۲ رو بازی کردم. میتونم بگم قسمت های Abby و کرکترش واقعا افتضاح بودن و بشخصه هنوزم داستان بازی بنظرم جزو بدترین ها در تاریخ گیم هست.
خود مرگ جوئل خوبه ولی همون نحوه لو دادنش و آخر بازی کل مسیر بازی رو هنوزم پوچ و احمقانه میکنه.
اگر آخر بازی الی ابی رو میکشت داستان بازی خیلی بهتر میشد.
گیمپلی هم برای من ملال آور و خسته کننده شده بود. بنظرم باید خلاقیت ها و تغییرات بیشتری درش میدادند.
اما واقعا بازی از نظر پروداکشن و گرافیک بی نظیره.:دی

اون قسمت های دیت اترئوس یا اون سنجاب گرامی قراره سطح ایپی رو بالا ببرند؟:دی
حالا بی شوخی نمیگم ریبوت بد بود، اما المان های سطحی RPG و ترند های روز درش واقعا خوب نبودند.
از اونور بجز بالدور و ثور بقیه باس ها اصلا به خوبی سه گانه نبودن.
نه منظورم این نبود سه گانه اصلی GOW آشغال بود که :D میگم اون مواردی که گفتم اگه کلا حذف میشدن تاثیرشون بهتر از بودنش بود. وجدانا سطح مکالمه های رندوم کریتوس با میمیر از رویارویی کریتوس با زئوس بالاتر بود.
ریبوتش یه پرستیژ خاصی به آی پی داد به نظرم. یعنی تو تمام سطوح وضعیت به سامانی داشت.

فقط هم GOW نیست. به نظرم وویس اکتینگ انگلیسی سری MGS هم به جز نسخه پنجشم واقعا درپیت و مصنوعی بود :D من تا متال گیر 4 خب فقط انگلیسی شنیده بودم تو نسخه های مختلفش. تا لحظه ای که فکر کنم تو کنفرانس معرفی ps3 بود که تریلر MGS4 با دوبله ژاپنی پخش شد ترک خوردم رسما :D یهو انگار از سطح محلات رفتم تو سطح بین الملل. یه سر و گردن وویس اکتینگ ژاپنیش سرتر بود.
تو انگلیسی حس میکردم به وویس اکتور گفتن آقا تو کاراکترت بداسه تصویر خاصیم از کاتسین نشونت نمیدیم همینطوری متنو کلا بداس طور بخون برو جلو.

PS4 اسلیم زشت ترین و بدترکیب ترین کنسول تاریخ .....
Ps3 فت زیبا ترین و با ابهت ترین کنسول تاریخ ...
من ولی سادگی پی اس 4 اسلیم رو دوست دارم :D

یاد پی اس 2 اسلیم میفتم، یادش بخیر از این پی اس 2 اسلیم گلد های یک سمت شفاف ایینه ای داشتم بمب :D

پی اس تری اسلیم هم خیلی دوست دارم،

پی اس 5 اسلیم ولی فاجعه است :D هرچی فت عالیه این داغونه، پی اس 5 استاندارد سری 12 درایو دار از همه بهتره...

PS4 خودم فت باندل سفید دستینی 1 هست، بندل اول، که اولین پی اس 4 فت سفید بود...

• Like
Reactions: Love Console
فقط هم GOW نیست. به نظرم وویس اکتینگ انگلیسی سری MGS هم به جز نسخه پنجشم واقعا درپیت و مصنوعی بود :D من تا متال گیر 4 خب فقط انگلیسی شنیده بودم تو نسخه های مختلفش. تا لحظه ای که فکر کنم تو کنفرانس معرفی ps3 بود که تریلر MGS4 با دوبله ژاپنی پخش شد ترک خوردم رسما :D یهو انگار از سطح محلات رفتم تو سطح بین الملل. یه سر و گردن وویس اکتینگ ژاپنیش سرتر بود.
تو انگلیسی حس میکردم به وویس اکتور گفتن آقا تو کاراکترت بداسه تصویر خاصیم از کاتسین نشونت نمیدیم همینطوری متنو کلا بداس طور بخون برو جلو.

اینکه دیالوگ نویسی بهتر که حرفی نیست و داستانی هم در ریبوت روایت شد جدا قشنگه مخصوصا نسخه چهارم. اما بنظرم حداقل رگناروگ به نسبت به نسخه چهارم افت هایی در این زمینه داشت. بنظرم سانتامونیکا نویسنده های جدید برای اون بازی استخدام کرده بود که یکم درپیت بودند. مثلا این جریان گروه مقاومت توی داستان اینقدر تکراری شده بود من واقعا میخواستم سرم رو به دیوار بکوبم.
آقا چطور دلت میاد؟ دیوید هایتر یا صدای The Boss هنوزم فوق العادست‌. بعد آخه بازی پنجم چه از لحاظ داستانی و دیالوگ نویسی یک فاجعه است. اون اجرای مزخرف کیفر ساترلند مگه چه چیز خوبی داشت؟

من نسخه ژاپنی رو دوست داشتم و واقعا وویس اکتور های خفنی داره شاید خیلی هاشون از انگلیسی ها هم بهتر بودن اما دیوید هایتر واقعا کرکتر اسنیک بود، برای من اون این کرکتر رو زنده کرد. دوبلور ژاپنی انگار بازم حس میکردی به اون کرکتر نمیاد.:دی

پ.ن:گفتی MGS واقعا دلم میشکنه خیلی ها بخاطر خر بازی های کونامی و ریمستر نکردن نسخه 4 بعد ۱۷ سال با این سری گیم آشنایی ندارند.

یاد پی اس 2 اسلیم میفتم، یادش بخیر از این پی اس 2 اسلیم گلد های یک سمت شفاف ایینه ای داشتم بمب :D

پی اس 5 اسلیم ولی فاجعه است :D هرچی فت عالیه این داغونه، پی اس 5 استاندارد سری 12 درایو دار از همه بهتره...

Ps4 فت خوشگل هست خدایی
طراحیش هم حرف نداره
br-11134207-7r98o-m1hx8nrcghqp29.jpg
واقعا شیک هست ولی ps4 اسلیم خدایی بی ریخته .... :D

PS4 فت لعنتی طراحی خیییییلی عالی داره، برای همین اینقدر فاجعه اسلیم PS4 به چشم میومد.
PS3 اسلیم بسیار زیبایی داشت. یادش بخیر.

تو نسخه های یونان GOW، سطح دوبله و دیالوگ های کریتوس و بقیه اراذل المپ نشین شدیدا ضایع و سطحی بود. در اصل اگه موقع کاتسین صدا و زیرنویس رو حذف میکردی لذت بیشتری از بازی میبردی.
ریبوت GoW هزار پله سطح آی پی رو بالا برد.
بیخیال حاجی گادهای کلاسیک بهترین ویس اکتورها رو داشت

PS4 فت لعنتی طراحی خیییییلی عالی داره، برای همین اینقدر فاجعه اسلیم PS4 به چشم میومد.
PS3 اسلیم بسیار زیبایی داشت. یادش بخیر.
Ps3 فت ۱۰ هیچ اسلیم رو میزنه...
طراحی ببین اصلا کیف میکنی
i585789_1.jpg
حتی جالبه جعبه ps3 فت سری لانچ با اقتدار زیباترین جعبه بین کنسول ها رو داره
images(1).jpg
نگاهش میکنی کیف میکنی واقعا ....

Ps3 فت ۱۰ هیچ اسلیم رو میزنه...
طراحی ببین اصلا کیف میکنی
View attachment 377483
حتی جالبه جعبه ps3 فت سری لانچ با اقتدار زیباترین جعبه بین کنسول ها رو داره
View attachment 377484
نگاهش میکنی کیف میکنی واقعا ....
طراحی که قشنگ بود اما من بچه بودم خاطره خوبی زیاد ازش ندارم.
هم چراغ زرد شد و هم وزن کنسول دهن من رو صاف کرد.
:دی

• Smile
Reactions: Love Console
همین:دی
اون زمان ملت به مرگ نداشتن ps2 عادت کرده بودن ... وگرنه همین فت های بدبخت رو به موقع سرویس میکردی خمیر سیلیکون عوض میکردی مرگ نداشتن ....
همین الان ps3 فت سری لانچ ۲۰۰۶ داریم که دست ملت هست با سرویس به موقع مثل ساعت کار میکنه ....ولی ماها اون زمان به هوای ps2 بودیم که خرکار بود طفلی آخ نمی‌گفت....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or