جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

woke و داشتن شخصیت هایی از اقلیت های جنسی توی بازی ها ( و سایر مدیوم ها ) به خودی خود اصلن چیز بدی نیست و اتفاقن خیلیم خوبه و این همه سر و صدای الکی نسبت بهش بی معنیه .مشکل بیشتر به ضعف توی نویسندگی نویسنده ها و شخصیت پردازی کاراکتر برمیگرده نه الزامن خود این پدیده
بنظرم سروصدا ها بیشتر از اینکه بخاطر ضعف نویسندگی و شخصیت پردازی باشه بخاطر نحوه غلط ادغامشه.
برای مثال الان تو KCD2 هم سیاه پوست داریم هم یهودی داریم هم شخصیت گـی داریم هم انتخاب اینو داری که گـی باشی و ... چرا کسی رو ندیدی بهش گیر بده؟ چون موقع بازی کردن حس اینو نمیده که نویسنده ها میخوان این پیامو بزور فرو کنن تو سرت!

حالا اگه اینا مثل بقیه احمق میبودن میتونستن خودشونو منفور کنن! چطوری؟
میومدن همون شخصیت سیاه پوست که آدم خاصی نیست رو تبدیل میکردن به یک فرمانده یا King یک ریجن! اون شخصیت گـی رو میاوردن وسط دیالوگ واست روضه بخونه که چطور به ما ظلم میشه و ... اونم تو قرون وسطی.

این چیزاس که کفر گیمر رو درمیاره بنظرم :دی وگرنه تا دلت بخواد شخصیت مقوا تو این صنعت ریخته و مردم ازش عبور میکنن.

نظرنامحبوب:
من با محتوای اینطور تاپیک ها مشکل دارم، همیشه هم به دعوا و دلخوری ختم میشه.
این مدل تاپیک ها Irony جالبی دارند.:))
مخصوصا وقتی از فاز اولیه تاپیک رد میشیم، حرف های اصلی تو دل ملت خالی میشه،

و میرسیم به فازی که حرف ها تکراری هستند، و اونجا دیگه ملت رو میارند به "تولید" نظر نامحبوب :D تولید نظر جنجالی :D و خلاقیت هایی که در این راستا دیده میشه تا طرف مخالف بیشتر تحریک شه :D

راکستار به خاطر تمرکز زیاد رو شوآف کردن سیستم انیمیشن و فیزیک گند میزنه به گیم پلی و روون بودن بازیاش. حالا انیمیشن لوت و نحوه حرکت کاراکتر تو RDR2 و GTA رو میشه به خاطر رئالیسم قبول کرد، ولی کند کردن گیم پلی مکس پین رو کجای دلم بذارم آخه؟ :))

سبک Battle Royale، بدون شک بدترین، کریه‌ترین و مزخرف‌ترین پدیده‌ایست که ویدیوگیم تا به امروز به خودش دیده! اینطوری بگم براتون که اگر صنعت ویدیوگیم رو یک ارگانیسم در نظر بگیرید، بتل رویال حکم تومور بدخیم سرطانی رو داره که به جونش افتاده! وضعیت اسف‌بارِ کنونی بعضی از شرکت‌ها و استودیوهای بازی‌سازی که اکثراً تمایل بیمارگون به ساخت بازی‌های آنلاین و GaaS پیدا کردن و به رغم ماهیت سینگل‌پلیر ساز بودنشون، می‌خوان پا تو کفش آنلاین‌سازها بکنن، در نتیجهِ پر رونق و سودآور بودنِ غیرعادیِ بازارِ بازی‌های بتل رویال در چند سال ابتداییِ پیدایش این سبک بوده!

حالا سوال اینجاست که آیا بتل رویال، جای سبک دیگه‌ای رو تنگ کرده؟! البته که نه! ولی معضل اصلی، بی‌جنبه بودن و کم‌ظرفیتی شمار کثیری از دِوِلوپرهای حال حاضر این صنعته که دنبال راه آسون و میان‌بر واسه بیلیونر شدن هستن و نتیجتاً، روح ویدیوگیم به عنوان یک مدیوم هنری رو دارن نابود می‌کنن.

Xenoblade Chronicles 2 بهترین JRPG ده سال اخیره .
Final Fantasy 10 هم بهترین فاینال فانتزیه .
با اینکه عاشق XC2 و بخش پایانی هستم بنظرم XC3 با اون DLC گولاخ بهتره.

پدرو پاسکال یک بازیگر اورریتد درب و داغونه، اصلا هم برای نقش جوئل خوب نیست.

RE4 صرفا فقط بازی خوبیه... بشدت اورریتد هست...و اصلا اون القابی که بهش می بندن...شایسته اش نیست:دی

پدرو پاسکال یک بازیگر اورریتد درب و داغونه، اصلا هم برای نقش جوئل خوب نیست
همینم برای عقایدش انتخابش کردن نه توانایی هاش
1000003904.jpg
ظاهرا یکی از خواهراشم T بوده...حالا نفهمیدم پسر شده یا دختر الان:دی
.
.
در مورد خودش هم شایعاتی هست ولی رد کردن می گن استریت هست...ولی خوب ظاهرا چند تا مرد بازیگر لگبت توی Oاف رو فالو داشته و ظاهرا لذت هم می بره... متاسفانه علایقش mفعoل بودن هست:دی
1000003906.jpg

آخرین ویرایش:
RE4 صرفا فقط بازی خوبیه... بشدت اورریتد هست...و اصلا اون القابی که بهش می بندن...شایسته اش نیست:دی

همینم برای عقایدش انتخابش کردن نه توانایی هاش
View attachment 376956
.
.
در مورد خودش هم شایعاتی هست ولی رد کردن می گن استریت هست...ولی خوب ظاهرا چند تا مرد بازیگر لگبت توی Oاف رو فالو داشته و ظاهرا لذت هم می بره... متاسفانه علایقش mفعoل بودن هست:دی
View attachment 376958
بابا یکی از لذت های آقا پدرام اینه ناخن هاشو لاک میزنه :D
با ونسا کربی رل نبود؟

• Like
Reactions: noctis-sm3
بابا یکی از لذت های آقا پدرام اینه ناخن هاشو لاک میزنه :D
با ونسا کربی رل نبود؟
واقعا من اصلا ترند شدن این جریان لاک زدن برای مردان رو متوجه نمیشم. یکی هم توی بالدورز گیت بود با اینکه زن و بچه داشت از این حرکت ها میزد.
والا توی هالیوود واقعا معلوم نیست کی به کیه! از اون الیت هاشون باشی با همه هستی.

اما واقعا اون انرژی مردونه ایی که جوئل داشت رو نداره. بنظرم بازیگر های خیلی بهتری هم برای این نقش وجود داشتند.

.
دختر دیگه...:دی
درواقع برادرش هست.:دی

آخرین ویرایش:
واقعا من اصلا ترند شدن این جریان لاک زدن برای مردان رو متوجه نمیشم. یکی هم توی بالدورز گیت بود با اینکه زن و بچه داشت از این حرکت ها میزد.
والا توی هالیوود واقعا معلوم نیست کی به کیه! از اون الیت اشون باشی با همه هستی.
ای کاش قضیه فقط تا همین لاک زدن کش داشت وگرنه مرض های جنسی تو غرب بدتر از این حرفاست. تو فکر کن مثلا عده کثیری با vore گون میکنن :D و این عده کثیر رل هم دارن :D حالا دیگه بقیه اش رو نمیگم خودت تا تهش برو. تا تهش منظورم بدتر از voreـه عجیب ترین و حال به هم زن ترین فتیش‌ها رو دارن. خیلی هم زیادن.
این پیرسینگ‌ها و موهای صورتی و ابی و لاک زدن و بقیه این عقده‌ای بازیا هم تو همین کتگوری مریضی‌ها جا داره

• Like
Reactions: Arima Kishou
ای کاش قضیه فقط تا همین لاک زدن کش داشت وگرنه مرض های جنسی تو غرب بدتر از این حرفاست. تو فکر کن مثلا عده کثیری با vore گون میکنن :D و این عده کثیر رل هم دارن :D حالا دیگه بقیه اش رو نمیگم خودت تا تهش برو. تا تهش منظورم بدتر از voreـه عجیب ترین و حال به هم زن ترین فتیش‌ها رو دارن. خیلی هم زیادن.
این پیرسینگ‌ها و موهای صورتی و ابی و لاک زدن و بقیه این عقده‌ای بازیا هم تو همین کتگوری مریضی‌ها جا داره
اصلا نمیدونم Vore چیه و بهتر ندونم.:))
والا من یکبار توی بیسی گفتم این مو آبی ها توی امریکا خل و چل ها هستند، دوستان گیر دادن که ربطی به رنگ مو نداره.
اما خدایی حداقل اکثریت با توجه به آوازه ایی که دارند خل هستند. حتی خود غربی ها این باور رو دارند:دی

• Like
Reactions: Eazy-E
اصلا نمیدونم Vore چیه و بهتر ندونم.:))
والا من یکبار توی بیسی گفتم این مو آبی ها توی امریکا خل و چل ها هستند، دوستان گیر دادن که ربطی به رنگ مو نداره.
اما خدایی حداقل اکثریت با توجه به آوازه ایی که دارند خل هستند. حتی خود غربی ها این باور رو دارند:دی
جالبه بدونی یبار از این خلا رو تو ردیت گیر اوردم ادعا میکرد بالاترین مدرک اکادمیک رو داشت =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or