جعل ویدیو گیمپلی Anthem بر روی Xbox One X توسط یوتیوب پلی‌استیشن

Hamid Payne

کاربر سایت
6863149907992327430_Anthem-Gameay_06-11-17-Init.jpg
کانال رسمی پلی‌استیشن در YouTube امروز در اقدامی عجیب ویدیو اجرای عنوان مورد انتظار Anthem بر روی کنسول Xbox One X که در جریان کنفرانس مایکروسافت در E3 2017 نمایش داده شده بود را با نشانه های کنترلر PS4 که به ویدیو چسبانده شده بودند، منتشر کرد.
با توجه به اینکه ویدیو مورد اشاره تفاوتی با نمایش بازی در کنفرانس مایکروسافت ندارد، ابتدا این تصور بوجود می آید که ممکن است همان دمو اینبار بر روی PlayStation 4 Pro اجرا شده باشد. اما چنین نیست. در تصویری که در ادامه می بینید، نشانه های کنترلر Xbox One به وضوح در پس زمینه قابل مشاهده هستند و مشخص است که دکمه های کنترلر PS4 به شکل ناشیانه بر روی آنها فوتوشاپ شده اند.
دقیقه 3:39 ویدیو
jpg
برای اولین بار نیست که نشانه های دکمه ها در ویدیوهای گیم پلی جایگزین نشان های دیگر می شود اما بحث عنوان Anthem با موارد دیگر فرق می کند. همانطور که می دانید ویدیو نمایش داده شده از این بازی بر روی Xbox One X اجرا شده بود و ممکن است کنسول PlayStation 4 Pro نتواند به چیزی که در این ویدیو به نمایش در آمد، دست یابد.
سونی هنوز در مورد این اقدام عجیب واکنشی نشان نداده است.

آخرین ویرایش:
جدا کسی وجود داره که با خودش فکر کنه: "فلان سخت افزار که من ندارم بهتر اجرا می کنه، پس من این بازی رو نمی خرم"؟ این مورد به نظرم وجود نداره اصلا:D
اینکه یه سخت افزار بهتر اجرا کنه یه حرفه اینکه میگن اختلاف نجومیه یه حرف دیگه:D

خیلی هم یک طرفه نیست بحثها اونطوری که من میبینم. مخالفین سونی هم خدا رو شکر کم نیستن تو همین تاپیک. منتها سونی فن ها یه کم متحدترن، زیر پست های هم رو لایک میکنن، اما اون جبهه بعضی مواقع پست هاشون اصلا لایک نمیخوره! پس مشکل از اتحاد خودتونه :دی

چه خبره اینجا :D

کم مونده ایجادکننده تاپیک رو اعدام کنین :D

این فروم خیلی یک طرفس، عذر میخوام که آف تاپیک میرم ولی باید این موضوع رو بگم، سیستم لایک باید حذف شه تو این فروم، تا ازین حالت فوق یک طرفه ی یک فن بیس دربیاد و بقیه هم بتونن آزادانه نظر بدن و احساس فشار نکنن، یهو میبینی نظر میدی و طرف مقابلت چرت ترین حرف ممکن رو میزنه ولی ی عالمه لایک میگیره چرا؟ چون طرفداری یک فن بیس خاص رو کرده، خب این باعث میشه رغبت نکنی دفه ی بعدی بیایی بحث کنی ....البته برا خود من مهم نیس ولی خب درک میکنم چرا بقیه شاید دقیقا به خاطر همین موضوع پست ندن، فروم های معتبر هم اصلا سیستم لایک ندارن از گف گرفته تا گیم اسپات و بقیه، وقتی لایک و این حرفا نباشه بحثای بهتری شکل میگیره و دوستان بیشتری نظر میدن.
نمیدونم سیاست کاری مدیران این انجمن چیه که این انجمن اینجوری شده (تازه این انجمن پله ها از سایت های مشابه وضعیت بهتری داره) ولی متاسفانه خیلی از کاربرهای سابق که پست های کاربردی ارسال میکردن اصلا دیگه نیستن و کمتر شاهد تاپیک ها و پست های تخصصی تر هستیم خصوصا در ضمینه Xbox که عملا بخش این کنسول داره تبدیل به شهر ارواح میشه،تاپیک خیلی از بازی ها زده نمیشه،آپدیت نمیشه و موضوعاتی که همه بهتر در جریانن.این رویه خوب نیست و به جا های خوبی ختم نمیشه.
متاسفانه خیلی از کاربرا دل سرد شدن از رفتار های باقی کاربرا و اعتراضی نیست فقط این روند نتیجه خوبی نداره.
خیلی هم یک طرفه نیست بحثها اونطوری که من میبینم. مخالفین سونی هم خدا رو شکر کم نیستن تو همین تاپیک. منتها سونی فن ها یه کم متحدترن، زیر پست های هم رو لایک میکنن، اما اون جبهه بعضی مواقع پست هاشون اصلا لایک نمیخوره! پس مشکل از اتحاد خودتونه :D
ربطی به اتحاد نداره،خوش بختانه خیلی ها بات نیستن که هر چرت و پرتی دیدن لایک کنن چرا چون فقط به خاطر طرفداری از یک برند خاص بوده.

اوو بیخیال همین اندرومدا کم داونگرید نداشت تازه باگ ها و انیمیشن های خفنش هم بمانند:
البته اینو عرض کنیم که اندرومدا بسیار کم دانگرید شده یعنی میشه گفت نسبت به بازیا دیگه میشه گفت اصلا دانگرید نشده:D به غیر از اون تریلر مقایسه که خبرشم اومد بقیه تریلرها از یه پی سی هایی اند رندر میشد که اینو میشه گفت دانگرید حساب نمیکنند:D
منم قبل از لانچ بازی میترسیدم باوور بشه یکی لنگه یوبی تو اوایل نسل که خداروشکر نشده:D
اگه قراره تفاوتی تو نسخه های anthem باشه همین بر میگرده به 4k و hdr :D

خیلی هم یک طرفه نیست بحثها اونطوری که من میبینم. مخالفین سونی هم خدا رو شکر کم نیستن تو همین تاپیک. منتها سونی فن ها یه کم متحدترن، زیر پست های هم رو لایک میکنن، اما اون جبهه بعضی مواقع پست هاشون اصلا لایک نمیخوره! پس مشکل از اتحاد خودتونه :D

همین نگاه مافیا-طورتون هست که ایراد داره، اتحاد متحاد چیه؟ :D باور کنید هیچ جا ازین خبرا نیس، شما برین تو گف مثلا ببینین هر کی نظر خودشو میده، همه مستقل هستن و نظر خودشونو دارن و بیان میکنن، نه این ک ی دکمه ی لایکی باشه و برن پشته اون قایم شن.

شما باید دنبال حقیقت و منطق باشین، ببینین کی درست میگه، اگه مخالفتی دارین خودتون بیان کنین تا بحث شکل بگیره، نه این که چون آقای ایکس از گروه متحد ما هستن پس باید اون دکمه ی لایک رو بزنم براش و آقای فلانی از گروه متحدمون نیستن باید حمله کنم بهش. اینجا دقیقا همینه. اینطور نباید باشه، مستقل باید بود.

نمیدونم سیاست کاری مدیران این انجمن چیه که این انجمن اینجوری شده (تازه این انجمن پله ها از سایت های مشابه وضعیت بهتری داره) ولی متاسفانه خیلی از کاربرهای سابق که پست های کاربردی ارسال میکردن اصلا دیگه نیستن و کمتر شاهد تاپیک ها و پست های تخصصی تر هستیم خصوصا در ضمینه Xbox که عملا بخش این کنسول داره تبدیل به شهر ارواح میشه،تاپیک خیلی از بازی ها زده نمیشه،آپدیت نمیشه و موضوعاتی که همه بهتر در جریانن.این رویه خوب نیست و به جا های خوبی ختم نمیشه.
متاسفانه خیلی از کاربرا دل سرد شدن از رفتار های باقی کاربرا و اعتراضی نیست فقط این روند نتیجه خوبی نداره.

ربطی به اتحاد نداره،خوش بختانه خیلی ها بات نیستن که هر چرت و پرتی دیدن لایک کنن چرا چون فقط به خاطر طرفداری از یک برند خاص بوده.
البته دلیلش بیشتر این هست که دیگه همه اکثرا تو خود لایو با هم صحبت میکنن و همین طور گروه هایی که تو شبکه های اجتماعی هست.
مثلا من اگه یه سوالی رو تو یه گروه تو لایو بپرسم زیر ده ثانیه کاملترین جواب رو میگیرم تا بیام اینجا یا جاهای مشابه
قدیم مخصوصا دوستان کمتری انلاین بودن و بیشتر به این فروم ها سر میزدن الان دیگه کسی افلاین بازی نمیکنه و اکثرا بحثا رو داخل همون لایو میکنن یا نهایتن تو گروه ها که خیلی راحت تر و شرین تر از اینجاست

همین نگاه مافیا-طورتون هست که ایراد داره، اتحاد متحاد چیه؟ :D باور کنید هیچ جا ازین خبرا نیس، شما برین تو گف مثلا ببینین هر کی نظر خودشو میده، همه مستقل هستن و نظر خودشونو دارن و بیان میکنن، نه این ک ی دکمه ی لایکی باشه و برن پشته اون قایم شن.

شما باید دنبال حقیقت و منطق باشین، ببینین کی درست میگه، اگه مخالفتی دارین خودتون بیان کنین تا بحث شکل بگیره، نه این که چون آقای ایکس از گروه متحد ما هستن پس باید اون دکمه ی لایک رو بزنم براش و آقای فلانی از گروه متحدمون نیستن باید حمله کنم بهش. اینجا دقیقا همینه. اینطور نباید باشه، مستقل باید بود.
من تو گف و یوتیوب و ردیت و چند جای دیگه هم همین وضعیت رو دیدم. اینقدر خارجی ها رو باهوش و فرهنگ و خودتونو بدبخت و بی فرهنگ نشون ندید. سونی فن همه جای دنیا هست، مایکرو فن هم همه جا هست! تازه اینجا خیلی منطقی تر بحث میکنن نسبت به خیلی از همون communityهای خارجی و باکلاسی که شما ازش خبر داری و بقیه نه.

دوست مستقل و روشن فكر من ، شما خودتون پستي كه تعداد زيادي از كاربراي فروم برچسب فاشيست چسبونده بود لايك نكردي ؟ يا پستاي توهين اميز ديگه ؟ چرا ؟ چون خيلي پستاي غني و پرمعني و پر از اطلاعات بودن ؟ يا پستايي بودن كه تو خط فكري يا جناح شما بود ؟

والا اگه كسي تو اين فروم شاكي باشه سوني فن ها هستن كه نصف كامنتاي ساير كاربرا شده سوني فنا فلان ... سوني فنا بمان !
...........
اين كه كابرا تو فروم هم فعاليت نميكنن ، كسي تعهد نداده تا اخر عمر تو يه فروم فعاليت كنه !
الان مديران خوبي مثل كيوان و نيما رو دو ساله تو فروم حضور ندارن ! بيايم بگيم تقصير ايناست كه نيستن ؟ واقعا بچه بازيه

تاپیک با چی شروع شد و به چی رسید!
تو‌ این خون و خونریزی فقط بحث فروش فک کنم هنوز پاشو باز نکرده که پستارو‌ کامل نخوندم احتمالا اونم بوده وسط این جنگ!
راستی اسپنسر هنوز درباره این اتفاق مصاحبه ای توییتی چیزی نکرده؟بنده خدا نه که درباره همه چی مصاحبه می‌کنه جاش خالیه من باب این خبر:D

فضای فروم جوری شده هیچ جوره نمیشه توش حتی یه خبر منفی درمورد سونی منتشر شه
همه اخبار که قرار نیست مطابق میل من و شما باشه، بذارید اطلاع رسانی انجام شه و به کسایی که احیانا یه خبری میذارن شما خوشتون نمیاد تهمت نزنید. الان این خبر که واقعی هم بود زده شد، چیزی از کسی کم نشد! جنبه اطلاع رسانی داشت و بس!
اینکه تاپیک پاک شه و طرف بن شه واقعا نمیدونم چی اسمشو بذارم. کارای دیگه رو میشه تحمل کرد ولی این حرکتو نه.
طرف سابقه‌اش توی هیت ورزیدن بد جوری خرابه طبیعیه که دید ملت نسبت بهش منفی باشه. یادمه توی تاپیک مورد انتظار ترین بازی های 2017 دیده بود ملت اکثرا هورایزن زیرو داون بالای لیستشونه شاکی شده بود میگفت هورایزن رقیب اصلیش شماره دوم بازی Ride to the Hell (یک بازی با میانگین امتیاز 19/100) هست :))! این یک نمونش بود حالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or