جعل ویدیو گیمپلی Anthem بر روی Xbox One X توسط یوتیوب پلی‌استیشن

Hamid Payne

کاربر سایت
6863149907992327430_Anthem-Gameay_06-11-17-Init.jpg
کانال رسمی پلی‌استیشن در YouTube امروز در اقدامی عجیب ویدیو اجرای عنوان مورد انتظار Anthem بر روی کنسول Xbox One X که در جریان کنفرانس مایکروسافت در E3 2017 نمایش داده شده بود را با نشانه های کنترلر PS4 که به ویدیو چسبانده شده بودند، منتشر کرد.
با توجه به اینکه ویدیو مورد اشاره تفاوتی با نمایش بازی در کنفرانس مایکروسافت ندارد، ابتدا این تصور بوجود می آید که ممکن است همان دمو اینبار بر روی PlayStation 4 Pro اجرا شده باشد. اما چنین نیست. در تصویری که در ادامه می بینید، نشانه های کنترلر Xbox One به وضوح در پس زمینه قابل مشاهده هستند و مشخص است که دکمه های کنترلر PS4 به شکل ناشیانه بر روی آنها فوتوشاپ شده اند.
دقیقه 3:39 ویدیو
jpg
برای اولین بار نیست که نشانه های دکمه ها در ویدیوهای گیم پلی جایگزین نشان های دیگر می شود اما بحث عنوان Anthem با موارد دیگر فرق می کند. همانطور که می دانید ویدیو نمایش داده شده از این بازی بر روی Xbox One X اجرا شده بود و ممکن است کنسول PlayStation 4 Pro نتواند به چیزی که در این ویدیو به نمایش در آمد، دست یابد.
سونی هنوز در مورد این اقدام عجیب واکنشی نشان نداده است.

آخرین ویرایش:
اگر سونی اینکارو کرده باشه خب قطعا کار اشتباهی بوده.
اما چیزی که مشخصه اینه که سونی حکمران بلامنازع نسل هشتمه و هیچ عقل سلیم و حتی نیمه سلیمی باور نمیکنه که سونی با وجود این همه موفقیت بیاد این جعل رو انجام بده اونم به صورتی کاملا ناشیانه.
مطمئن باشید مثل ماجرای دخالت سونی در fps دستینی رو x1x تکذیب میشه و شده البته.
این بحث ها هم راه به جایی نخواهد برد و اگه فقط 6 ماه منتظر باشید همه چیز مثل روز مشخص خواهد شد هر کنسول برای اجرای Anthem چه در چنته داره.
به همه دوستان هم پیشنهاد میکنم تریلر GOW که روی پلی4 معمولی اجرا شده بود رو یکبار دیگه دقیق ببینن

من دارم میگم اون گرافیک anthem با اون جزییات عمرا رو کنسولای فعلی بیاد و دانگرید میشه صد درصد رو pspro هم نسبت به وان ایکس دانگریدش شدیدتره و رو وان ایکس هم به پای pc high end نمیرسه طرف اومده میگه هورایزن رو دیدی و سونی فلان انحصاریو داره
بعدم جالب تر از اون این هست که همه میان لایکش میکنن
یعنی واقعاً اوضاع وخیمه
اوضاع وخیمه ، دانگرید شدیده :tearsofjoy: ، با توصیه های پزشکی ای که شما کردی احتمالا بعد لانچ ، کنسول باید بره زیرِ سِرُم :D

• Like
Reactions: only sony
من دارم میگم اون گرافیک anthem با اون جزییات عمرا رو کنسولای فعلی بیاد و دانگرید میشه صد درصد رو pspro هم نسبت به وان ایکس دانگریدش شدیدتره و رو وان ایکس هم به پای pc high end نمیرسه
یه همچین چیزی که میگی هیچ وقت اتفاق نیافتاده و نخواهد افتاد اگه قراره دانگریدی رخ بده برایه همه کنسول ها و همچنین pc اتفاق میوفته نمونه بارز می خوایی؟ دیویژن و واچ داگز 1 که تفاوت بین اینا بر میگرده به رزولوشن و سطح کیفیه 4k یا 1080p
اینطوری که تو میگی انگار قراره رو وان ایکس یا یه پی سی هایی اند, دیویژن همون گرافیک دموش رو داشته باشه و رو پرو یا کنسول های معمولی گرافیک دانگرید شدش که الان شاهدش هستیم:| منظوره حرفه منو فهمیدی؟
الان اگه دیویژن رو رویه خداترین پی سیه ممکن بالا بیاری باز 10 درصد گرافیک و بافت های دمویه 2013 دیویژن رو نشون نمیده چون اصلا بازی اونی که تو 2013 نشون دادن نیست کلا نوع بافت ها و حالا هر چی که شما متخصصان کامپیوتر میدونید از اساس تغییر کرده

آخرین ویرایش:
فضای فروم جوری شده هیچ جوره نمیشه توش حتی یه خبر منفی درمورد سونی منتشر شه
همه اخبار که قرار نیست مطابق میل من و شما باشه، بذارید اطلاع رسانی انجام شه و به کسایی که احیانا یه خبری میذارن شما خوشتون نمیاد تهمت نزنید. الان این خبر که واقعی هم بود زده شد، چیزی از کسی کم نشد! جنبه اطلاع رسانی داشت و بس!
اینکه تاپیک پاک شه و طرف بن شه واقعا نمیدونم چی اسمشو بذارم. کارای دیگه رو میشه تحمل کرد ولی این حرکتو نه.

چه خبره اینجا :D

کم مونده ایجادکننده تاپیک رو اعدام کنین :D

این فروم خیلی یک طرفس، عذر میخوام که آف تاپیک میرم ولی باید این موضوع رو بگم، سیستم لایک باید حذف شه تو این فروم، تا ازین حالت فوق یک طرفه ی یک فن بیس دربیاد و بقیه هم بتونن آزادانه نظر بدن و احساس فشار نکنن، یهو میبینی نظر میدی و طرف مقابلت چرت ترین حرف ممکن رو میزنه ولی ی عالمه لایک میگیره چرا؟ چون طرفداری یک فن بیس خاص رو کرده، خب این باعث میشه رغبت نکنی دفه ی بعدی بیایی بحث کنی ....البته برا خود من مهم نیس ولی خب درک میکنم چرا بقیه شاید دقیقا به خاطر همین موضوع پست ندن، فروم های معتبر هم اصلا سیستم لایک ندارن از گف گرفته تا گیم اسپات و بقیه، وقتی لایک و این حرفا نباشه بحثای بهتری شکل میگیره و دوستان بیشتری نظر میدن.

کاری ندارم زننده ی تاپیک کیه و اصلا هدفش چیه... به هرحال این خبر پخش شده و ایشون رو خبر کار نمیکرد یکی دیگه زحمتش رو میکشید به هرحال کله ی خودمون رو که نمیشه شیره بمالیم:D
اگه کانال یوتیوب سونی همچین غلطی کرده که خاک بر سرش... البته یه عده از دوستان زیادی گنده ش میکنن ما از بدترهاش رو هم تا حالا دیدیم ولی خب کار زشت در هرصورت زشته حالا میخواد کل دنیا هم انجامش بدن:D
ولی خب اگه واقعا همچین خبری نباشه و فقط شایعه باشه طبق پست این دوستمون پس بیخودی بقیه نگران شدن و شایعه درست کردن:-"
درضمن همه یه جور میگن بعیده Anthem داونگرید بشه انگار تا الان همه ی بازی ها با تریلرشون مو نمیزنن... باوو بیخیال همین اندرومدا کم داونگرید نداشت تازه باگ ها و انیمیشن های خفنش هم بمانند:>
در کنار این ما داریم راجب یه بازی مولتی پلتفرم صحبت میکنیم اگه قرار باشه که تفاوت گرافیک بازی میان این دو کنسول اینقدر زیاد باشه که EA عملا کلی از مشتری هاش رو که کنسولی غیر XoneX داره از دست میده... حالا اون کنسول چه میخواد وان معمولی یا وان اس باشه چه میخواد پلی 4 و پرو باشه... در هر صورت تعداد زیادی از گیمرها کنسول پلی 4 رو دارن و بعید میدونم EA بیاد با دست خودش لگد به فروش بازیش بزنه... پس من معتقدم یا بازی با اختلاف کمی روی پلی 4 اجرا میشه یا اینکه کلا آنتم هم به لیست بازی های داونگرید شده میپونده:-"

در کنار این ما داریم راجب یه بازی مولتی پلتفرم صحبت میکنیم اگه قرار باشه که تفاوت گرافیک بازی میان این دو کنسول اینقدر زیاد باشه که EA عملا کلی از مشتری هاش رو که کنسولی غیر XoneX داره از دست میده... حالا اون کنسول چه میخواد وان معمولی یا وان اس باشه چه میخواد پلی 4 و پرو باشه... در هر صورت تعداد زیادی از گیمرها کنسول پلی 4 رو دارن و بعید میدونم EA بیاد با دست خودش لگد به فروش بازیش بزنه... پس من معتقدم یا بازی با اختلاف کمی روی پلی 4 اجرا میشه یا اینکه کلا آنتم هم به لیست بازی های داونگرید شده میپونده:-"
جدا کسی وجود داره که با خودش فکر کنه: "فلان سخت افزار که من ندارم بهتر اجرا می کنه، پس من این بازی رو نمی خرم"؟ این مورد به نظرم وجود نداره اصلا:دی

الان یکی بیاد بهت بگه «هورایزن رو Pro بهتر از PS4 معمولی اجرا میشه» برمیگردی بهش میگی «شما صبر كنيد خداي جنگ و اخرين ما نسخه شماره ٢ بياد تا بفهميد گرافيك يعني چي :))»؟!
خب کنسولی که سخت افزار قویتری داره طبیعیه که بازیا رو بهتر اجرا میکنه. جل الخالق:|
تو اين چند سال هر سال بهترين گرافيك ها مربوط به انحصارياي سوني بوده
از الان به بعدم همينه . :D

حالا خودمونیم ، عکس رو فتوشاپ میکنن ویدیو رو معمولا با افترافکت و ادیوس و پریمیر ویرایش میکنن :p
ولی خب احتمالا از طرف EA ویدیو ارسال شده و زورشون اومده بیان دوباره همون گیم پلی رو روی کنسول PS4 اجرا کنن ، گفتن یه ویرایش بدیم Overlay کنیم خلاص :-w

به زننده تایپک چیکار دارین بدبخت رو هی طعنه و کنایه بهش میزنید بلاخره یک خبر جنجالی بوده کار کرده دیگه مرگ بر ضد ولایت سونی شده انگار اینجا ! ما همه سرباز توایم یوشیدا=))

حالا خودمونیم ، عکس رو فتوشاپ میکنن ویدیو رو معمولا با افترافکت و ادیوس و پریمیر ویرایش میکنن :p
ولی خب احتمالا از طرف EA ویدیو ارسال شده و زورشون اومده بیان دوباره همون گیم پلی رو روی کنسول PS4 اجرا کنن ، گفتن یه ویرایش بدیم Overlay کنیم خلاص :-w
فتوشاپ فعل شده تو انگلیسی متن خبر انگلیسی هم نوشته photoshopped

• Like
Reactions: aliatlas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or