جعل ویدیو گیمپلی Anthem بر روی Xbox One X توسط یوتیوب پلی‌استیشن

Hamid Payne

کاربر سایت
6863149907992327430_Anthem-Gameay_06-11-17-Init.jpg
کانال رسمی پلی‌استیشن در YouTube امروز در اقدامی عجیب ویدیو اجرای عنوان مورد انتظار Anthem بر روی کنسول Xbox One X که در جریان کنفرانس مایکروسافت در E3 2017 نمایش داده شده بود را با نشانه های کنترلر PS4 که به ویدیو چسبانده شده بودند، منتشر کرد.
با توجه به اینکه ویدیو مورد اشاره تفاوتی با نمایش بازی در کنفرانس مایکروسافت ندارد، ابتدا این تصور بوجود می آید که ممکن است همان دمو اینبار بر روی PlayStation 4 Pro اجرا شده باشد. اما چنین نیست. در تصویری که در ادامه می بینید، نشانه های کنترلر Xbox One به وضوح در پس زمینه قابل مشاهده هستند و مشخص است که دکمه های کنترلر PS4 به شکل ناشیانه بر روی آنها فوتوشاپ شده اند.
دقیقه 3:39 ویدیو
jpg
برای اولین بار نیست که نشانه های دکمه ها در ویدیوهای گیم پلی جایگزین نشان های دیگر می شود اما بحث عنوان Anthem با موارد دیگر فرق می کند. همانطور که می دانید ویدیو نمایش داده شده از این بازی بر روی Xbox One X اجرا شده بود و ممکن است کنسول PlayStation 4 Pro نتواند به چیزی که در این ویدیو به نمایش در آمد، دست یابد.
سونی هنوز در مورد این اقدام عجیب واکنشی نشان نداده است.

آخرین ویرایش:
هورایزن هم دیدم و بازی هم کردم پر افکت ترین صحنه های هورایزن یک چهارم افکت هایی که دمو e3 anthem نشون دادن نیست
حالا بماند بحث رزولوشن و draw distance و سایر موارد
لول
همین موردا کاملا مشخص کرد که شما بازی رو از نزدیکم ندیدی چه برسه بازی کرده باشی اگه هم کردی میخوایی خودتو گول بزنی.
اگه هم از این جنگولک بازی های خارجی دوس دارید طبق معمول بهتون لینک بدم برید ببینید نقدای بازی رو که چه تعدادی گفتن بهترین گرافیکی که تا به حال خلق شده افکت های گرافیکی و دراو دیستنس هم که جای خود.
کلا شما فن های سینه چاک ایکس باکس همچنان سینه چاک بمونید.همون وان ایکس هم که سنگشو به سینه میزنی بازیو چکر بورد اجرا میکرده.مانستر مانستری که میگفتن همین بود؟

اصولا چنین اتفاقاتی تو صنعت گیم میفته. البته اینجا تو این مورد من حق میدم واکنش نشون داده بشه. چون خیلی احتمال میدن که گرافیک بازی اینقدر بالاست که روی پرو امکان نداره و حتما با جزییات پایینتر اجرا میشه. اگر تفاوت در حد رزولوشن باشه فکر نمیکنم کسی بهش بربخوره

ولی منطقی نگاه کنیم در هیچ زمانی بازیهای مولتی (البته در این نسل) تفاوت عجیبی بین کنسولا نداشتن. بحث فقط رزولوشن بوده. در مورد این بازی هم حدس من همینه
روی اسکورپیو ۴ کی چکر برد
روی پرو ۱۴۴۰
روی ۴ وانیلا ۱۰۸۰ و در نهایت
روی وان ۹۰۰
اجرا میشه و تفاوت عمده ای هم بینشون نیست بعیر از همون بحث رزولوشن.
بعدا که بازی اومد این تاپیکو کسی یادش نمیمونه ولی خوب اینم خاطره میشه:D

قاعدتا، اصولا، شرعا و هر مدلی که حساب کنید، این EA هست که تریلر رو به سونی داده! اشتباهی هم باشه، احتمالا از طرف خود EA بوده. مگر اینکه خود Kaz رفته باشه پشت سیستم، از گیمرساید تریلر رو دانلود کرده و با CS6 شروع کرده به فوتوشاپ کردن! دیگه خارج از این 2 حالت که نداریم!

احسان هم گفت، این خبر از GAF شیوع پیدا کرد و بعد چند صفحه ادمینش از اینکه این همه یه همچین بحث مسخره ای ادامه پیدا کرده تعجب کرد و تاپیک رو بست! اما اینجا استارتر عزیز، تا دید خبر ضد سونی هست سریع دست بکار شد. البته خبری هست که اکثر سایت ها پوشش دادنشا، باید زد، باید نوشت، باید بحث کرد راجبش. اما نه وقتی که کذب بودن خبر تقریبا اثبات شده هست. نه فقط برای اینکه ضدسونی هست، مجبور باشی خبرشو بزنی. شما به اندازه کافی چهره پلید سونی، و شکست‌های پیاپی ش رو تو این فروم برای همه آشکار کردی، دمتم گرم. ولی این سری یکم دیر جنبیدی رفیق. ایشالا سری بعد، سریع‌تر و قاطع‌تر عمل کن.

موفق باشی! :))
نویسنده عزیز مطلب از چهار جا منبع داد! یوروگیمر و پلی استیشن یونیورس و حتی vg247 خبرش رو کار کردند! الان میاید میگید بازم از فن بازیه؟
سه سایت گیمفا(مدافع حقوق بشری در زمینه سونی)پردیس گیم(لااقل مایکرو فن ها اونور کمی راحت ترن) و بازی سنتر(که کلا همه در اینجا سونی رو ناجی اعظم می دونند و مایکرو رو شیطان بزرگ)این مطلب رو رفتند.
هیچ فن بازی ای درکار نبوده عزیز
لینک یوروگیمر

• Like
Reactions: reach usa
هورایزن هم دیدم و بازی هم کردم پر افکت ترین صحنه های هورایزن یک چهارم افکت هایی که دمو e3 anthem نشون دادن نیست
حالا بماند بحث رزولوشن و draw distance و سایر موارد
کلا کاری به سونی و مایکروسافت ندارم اصلا
ولی یکسری دمو هایی که نشون داده شد تو نمایشگاه e3 اصلا گرافیک و جزییات و حجم افکت ها توشون قشنگ جهش داشت به نسبت گیم های موجود
دیگه هرچیزی رو با فن بازی قاطی نکنید
خداوکیلی خودت خندت نمیگیره از کامنت هات ؟ فن بودن خوبه ولی لااقل منطق پشتش باشه خیلی بهتره نه اینکه فقط فن بازی بچگونه باشه ! با توجه به پست هایی که من از شما دیدم و درجه فن بودنت احتمال میدم هورایزن رو بازی کرده باشی ولی احتمالا تو خواب !
پ ن : راجب استارتر تاپیک خیلی جدی نگیرید ایشون میگه وظیفشو انجام داده کاملا هم درست میگه وظیفه ایشون همیشه فقط تاپیک زدن راجب انواع و اقسام خبرهای ضد سونی هست الان هم وظیفشو انجام داده فقط یکم دیر بوده چون کذب بودن خبر اثبات شده (البته میدونید که اصلا و ابدا هیتر نیستن :)))

لول
همین موردا کاملا مشخص کرد که شما بازی رو از نزدیکم ندیدی چه برسه بازی کرده باشی اگه هم کردی میخوایی خودتو گول بزنی.
اگه هم از این جنگولک بازی های خارجی دوس دارید طبق معمول بهتون لینک بدم برید ببینید نقدای بازی رو که چه تعدادی گفتن بهترین گرافیکی که تا به حال خلق شده افکت های گرافیکی و دراو دیستنس هم که جای خود.
کلا شما فن های سینه چاک ایکس باکس همچنان سینه چاک بمونید.همون وان ایکس هم که سنگشو به سینه میزنی بازیو چکر بورد اجرا میکرده.مانستر مانستری که میگفتن همین بود؟
شما مثل اینکه نمیخوای بگیری من چی میگم چرا فرافکنی میکنی
من دارم راجع به دموهایی که تو e3 نشون داده شده صحبت میکنم
تو داری راجع به گرافیک بازیای پارسال حرف میزنی
یا مثل اینکه e3 رو ندیدی؟
نقدای بازی مال شش ماه پیش هست تموم شد رفت anthem قراره 6 ماه دیگه بیاد.
الان در اینکه کنسولای فعلی کارشون تمومه اصلا شک نکن خود سونی هم انرژیش رو از این به بعد رو پرو خواهد گذاشت.
وگرنه یک درصد فک کن metro و anthem و Assassin's با اون کیفیت رو این کنسولا بتونه اجرا شه اصلا.

اقا خدایی این پستمو پاک نکنید
ولی این جناب زننده تاپیک شده غیر از اخبار ضد سونی خبر بزنه؟
هنوز پستای حماسیش راجب تخته شدن در ناتی داگ یادمه:D
خوب عزیز جان لا به لای این اخبارت چهارتا خبر دیگه هم بذار تا انقدر مورد هجوم قرار نگیری!!

• Like
Reactions: Sorcerer 17
خداوکیلی خودت خندت نمیگیره از کامنت هات ؟ فن بودن خوبه ولی لااقل منطق پشتش باشه خیلی بهتره نه اینکه فقط فن بازی بچگونه باشه ! با توجه به پست هایی که من از شما دیدم و درجه فن بودنت احتمال میدم هورایزن رو بازی کرده باشی ولی احتمالا تو خواب !
پ ن : راجب استارتر تاپیک خیلی جدی نگیرید ایشون میگه وظیفشو انجام داده کاملا هم درست میگه وظیفه ایشون همیشه فقط تاپیک زدن راجب انواع و اقسام خبرهای ضد سونی هست الان هم وظیفشو انجام داده فقط یکم دیر بوده چون کذب بودن خبر اثبات شده (البته میدونید که اصلا و ابدا هیتر نیستن :)))
تو میگی گرافیک هورایزن از anthem بالاتره بعد حرف از فن بازیم میزنی:-h

اقا خدایی این پستمو پاک نکنید
ولی این جناب زننده تاپیک شده غیر از اخبار ضد سونی خبر بزنه؟
هنوز پستای حماسیش راجب تخته شدن در ناتی داگ یادمه:D
خوب عزیز جان لا به لای این اخبارت چهارتا خبر دیگه هم بذار تا انقدر مورد هجوم قرار نگیری!!
طرف دوست داره و دنبال این نوع خبرها هست، و چون شخص دیگه ای پوشش نمی ده، ایشون خبر رو می زنه! چون خبر بر خلاف سلیقه شماست نباید کسی بزنه؟ یا شما بیای بزنی بگی مثلا مایکروسافت غلط کرد این ویدیو رو توی کانال سونی آپلود کرد؟!
خبریه که توی خیلی از سایت های بزرگ پخش شده، اینجا هم به صورت ترجمه به همراه منبع انعکاس داده شده!

از این پست به بعد هرکی به زننده تاپیک، به هر نوعی کاری داشته باشه دسترسی از این تاپیک رو از دست می ده، در صورت تکرار در جاهای دیگه هم دسترسی کل رو. پیشاپیش تشکر از همراهی

از این پست به بعد هرکی به زننده تاپیک، به هر نوعی کاری داشته باشه دسترسی از این تاپیک رو از دست می ده، در صورت تکرار در جاهای دیگه هم دسترسی کل رو. پیشاپیش تشکر از همراهی

upload_2017-7-3_20-42-18.jpeg

شاهد سوپر تخصصی ترین کامنت های موجود هستیم با به کاربردن اصطلاحاتی چون "گرافیکی ترین بازی قرن" "پُر دراو دیستنس ترین بازی سال" و از این دست بحث های پر بار که ازش فکت و ریزن میچکه.
توی بازیسنتر چند تا کلمه IQ و Draw Distance و بقیه تنظیمات گرافیکی که توی قسمت Optionsـه PC می ذارن رو بلد باشی و استفاده کنی همه لایکا رو درو می کنی:))
-----
تا حالا تو بازیسنتر بحث از این مزخرف تر ندیده بودم خدایی. وقتی یکی یه اتهامی می زنه جای اینکه به یکی دیگه اتهام بزنید یا به اتهام زننده گیر بدید باید اتهام خودتون رو رفع کنید. مایکروسافت زیاد خنگ زده در این مورد، قبول(اینو جدی قبول دارم:دی). چه ربطی به این قضیه سونی و EA داره حالا؟ حالا اینو بگذریم، چطور به مقایسه هورایزن و انتم رسیدید؟:|

من دارم میگم اون گرافیک anthem با اون جزییات عمرا رو کنسولای فعلی بیاد و دانگرید میشه صد درصد رو pspro هم نسبت به وان ایکس دانگریدش شدیدتره و رو وان ایکس هم به پای pc high end نمیرسه طرف اومده میگه هورایزن رو دیدی و سونی فلان انحصاریو داره
بعدم جالب تر از اون این هست که همه میان لایکش میکنن
یعنی واقعاً اوضاع وخیمه

الان میان میگن گرافیکی ترین بازی تاریخ تومب رایدر رو PC خخخ=))=))=))
خدا این PC گیمرارو از ما نگیره
(الان خدایی حرف بدی نزدم بنم نکنید مرسی=((x_x:-s)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or