شایعه جزییاتی از PS4 به نقل از Edge

Dinosaur

Loyal Member
سلام

z1ycafosufxwtv84e62.jpg

سونی قصد دارد در روز 20 فوریه در جریان مراسمی تحت عنوان See the Future (آینده را ببینید)، PlayStation بعدی را معرفی کند و به همین مناسب سایت Edge به ارائه اطلاعاتی که از طریق منابع خود در مورد این کنسول بدست آورده، پرداخته است.
منابع نزدیک به Edge گفته اند که کنترلر PS4 تغییراتی نسبت به کنترلر PS3 داشته است. در عین حال که اندازه این کنترلر مانند DualShock می باشد، صفحه لمسی کوچکی در آن وجود دارد که در محل فعلی دکمه های Start, Select و دکمه PS قرار می گیرد. تکنولوژی این صفحه مانند صفحه لمسی پشتی کنسول Vita بوده و عملکردی مشابه آن دارد.
دکمه جدیدی تحت عنوان Share Button در این کنترلر دیده می شود که بعد از فشار داده شدن توسط بازیکن، صفحه ای باز شده و امکان تهیه عکس و ویدئو از بازی ها و ارسال آنلاین آن ها فعال می شود. PS4 قادر به ضبط 15 دقیقه ویدئوی متوالی از بازی ها بوده و در این حالت وقفه و مشکلی در بازی ایجاد نخواهد شد. ویدئوهای ضبط شده قابلیت ادیت شدن و ارسال به فضای اینترنت را خواهند داشت.
گفته می شود PS4 در کریسمس وارد آمریکا و ژاپن شده و عرضه آن در اروپا به اوایل سال 2014 می رسد. دلیل این تأخیر نیز پیچیدگی های بازار پخش اروپا ذکر شده است. در کنار کنسول، نسخه جدیدی از PS Eye نیز عرضه خواهد شد که با کنترلرهای Move سازگاری دارد. کنترلرهای Move در زمان عرضه PS4 فروخته می شوند، ولی هنوز مشخص نیست که در داخل تمام پکیج های PS4 قرار می گیرند یا خیر.
سونی در حال حاضر بازخورد خیلی خوبی از طرف بازیسازان در هنگام کار با PS4 دریافت کرده است. نماینده سونی در صحبت های محرمانه خود عنوان کرده که آن ها در ساخت PS3 اشتباهاتی داشته اند و سخت افزار پیچیده آن کنسول مشکلاتی را ایجاد کرده بود. ولی PS4 شرایط دیگری داشته و این بار به دلیل نزدیک بودن ساختار آن به PC، بازیسازان کار بسیار راحت تری برای ساخت بازی ها بر عهده خواهند داشت.
منابع آگاه به ما گفته اند که ویژگی های سخت افزار PS4 که اخیراً فاش شده، واقعی بوده اند. Devkit های Durango (اسم رمز کنسول بعدی مایکروسافت) دارای 8GB RAM از نوع DDR3 هستند، ولی Devkit های Orbis (اسم رمز کنسول بعدی سونی) دارای 4GB RAM بوده و برای جبران این موضوع، از RAM های GDDR5 استفاده شده است که امکان انتقال اطلاعات با سرعت 176 گیگابایت بر ثانیه را می دهد، موضوعی که باعث می شود PS4 در این زمینه با مشکلاتی که PS3 داشت روبرو نشود. همچنین سونی به بازیسازان اعلام کرده که سخت افزار نهایی PS4 از نظر RAM به 8GB RAM کنسول مایکروسافت خواهد رسید.
هر دو کنسول سونی و مایکروسافت از CPU های 8 هسته ای و 1.6GHz کمپانی AMD استفاده می کنند. مایکروسافت از GPU ای بر پایه D3D11.X بهره برده و سونی از GPU های ساخت AMD با معماری R10XX در کنار Liverpool SoC استفاده خواهد کرد.
طبق گفته ها به نظر می رسد که کنسول سونی، حداقل روی کاغذ از کنسول مایکروسافت قدرتمندتر خواهد بود. یکی از منابعی که با هر دو سخت افزار آشنایی دارد، کنسول سونی را اندکی قوی تر از کنسول مایکروسافت دانسته و کار کردن با آن را بسیار ساده اعلام کرده است.
در نهایت به نظر می رسد تفاوت سخت افزار دو کنسول به میزانی خواهد بود که در بازی های مولتی پلتفورم، شاهد تفاوت بسیار کمی در حد این نسل و کنسول های PS3 و Xbox 360 باشیم. ولی انتظار می رود سونی با استفاده از عناوین First Party پر هزینه خود مانند نسخه بعدی Uncharted، برتری سخت افزاری کنسول خود را نشان دهد.

موفق باشین

از قیمت قطعات کامپیوتری خبر داری؟ اگه یه PCمعادل با کنسول بخوای بگیری گرونتر درنیاد اندازه خود کنسولی که تازه اومده تو بازار درمیاد! پس بازگشت همه به سوی اوست (PS3 ,X360):d

بازیاش چی ؟
میخوای اون همه هزینه کنی کنسول بخری بزاریش گوشه خونه یا داخل دکور.
البته اونایی که دارن میدن پول بازی اورجینال رو ولی الان با این وضعیت اکثرا...

یه نکته هم راجب سخت افزار کنسول بود:
هر دو کنسول سونی و مایکروسافت از CPU های 8 هسته ای و 1.6GHz کمپانی AMD استفاده می کنند. مایکروسافت از GPU ای بر پایه D3D11.X بهره برده و سونی از GPU های ساخت AMD با معماری R10XX در کنار Liverpool SoC استفاده خواهد کرد.
این نشون میده برای پردازش گرافیک gpu تنها نیست حالا باید دید خود soc از چه اجزا و قسمتهایی تشکیل شده.

واقعا دوست دارم ببینم سونی در نسل بعد بترکونه
این نسل و بد شروع کرد اما داره با پایان خوش نسل رو تموم میکنه
خود من اون اویل خیلی دوست داشتم یک ps3 بخرم اما قیمت 60 تومنی بازی من دیونه میکرد الانم که قیمت بازی ها در اوبل ورود 230 تومنه وای به حال ps4
مطمئناً باید 400 چوب براش بزاری کنار خلاصه که من از الان فقط و فقط دو کنسول رو بازی میکنم تا یک هکی چیزی برای نسل بعد هم بیاد
3DS و wii U
البته الان با ps3 هم بازی می کنم اما نه انقدری که بشه بهش گفت بازی کردن :d

آقا عجیب حال کردم با کلیت خبر . ایول داره . ایشالا که همشون درست باشه که به نظر درسته چون تموم منابعی دارن این اطلاعات رو فاش میکنن همشون حرفشون یکیه

اون جریانات ضبط کردن و ... فوق العادست . DDR5 176 GB/s >:d<

نماینده سونی در صحبت های محرمانه خود عنوان کرده که آن ها در ساخت PS3 اشتباهاتی داشته اند و سخت افزار پیچیده آن کنسول مشکلاتی را ایجاد کرده بود. ولی PS4 شرایط دیگری داشته و این بار به دلیل نزدیک بودن ساختار آن به PC، بازیسازان کار بسیار راحت تری برای ساخت بازی ها بر عهده خواهند داشت.

تنها ایراد PS3 این بود به نظرم که خوب خدا رو شکر حل شد .

===
Startup واسه PS4 اگه غیر از این باشه شکایت میکنم . خیلی ساده و زیبا :دی بهروز تو تاپیک بغلی گذاشته بود .

ps4boot.gif

آخرین ویرایش:
کلا این اطلاعات قبلا هم به صورت شایعه بودن . اما مثل اینکه شایعات دارن به حقیقت تبدیل میشن . X360 تو نسل فعلی برنده شد چون برای ساخت کنسولش با بازیساز ها مشورت کرد . تو این نسل هم به حرفهای سازنده ها گوش داده و همون طوری که کرایتک گفته عمل کرده . کرایتک گفته بود ما از مایکرو میخوایم 8 گیگ رم برای کنسول نسل بعدش در نظر بگیره تا بتونیم از از قدرت موتورمون به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم .

سونی نسل قبل برای ساخت کنسولش اصلا با بازیسازها هماهنگ نکرد . این نسل هم همینطور . برای همین میترسه زودتر کنسولش رو بده بیرون . همون اولم 4 گیگ داشت که حالا قصد افزایش رم کنسول رو دارن !!! حالا یا DDR5 و یا 8 گیگ !

البته فکر نمیکنم این حرف شما درست باشه . برنده واقعی این نسل که بدون تردید Nintendo Wii بود با اون فروش رویائیش.
اگر منظورتون در مقایسه با PS3 بوده ، که با وجود اینکه PS3 یکسال دیرتر به بازار عرضه شد الان فروششون تقریبا با هم برابره.

در هر حالتی که حساب کنید ، Xbox برنده این نسل نبود دوست عزیز ;)

احتمالا نسل بعد فن بازی ها رو بین اندک طرفدارن کنسول در مقابل خیل عظیم PC بازا می بینیم.:d
نسل بعد اگه قيمتها همينجوري باشن يا همه پي سي بازن يه عده كمي هم ps فن اگه نينتندو كنسولش هك بشه همه نينتندو فن vs سوني فن:d
غير اين دوتا كه راهي نيست هست؟:d

اریا چه جوری 2 تا پست پشت سر هم میدی ! قاطی نمیشه !

======================================

کلا این اطلاعات قبلا هم به صورت شایعه بودن . اما مثل اینکه شایعات دارن به حقیقت تبدیل میشن . X360 تو نسل فعلی برنده شد چون برای ساخت کنسولش با بازیساز ها مشورت کرد . تو این نسل هم به حرفهای سازنده ها گوش داده و همون طوری که کرایتک گفته عمل کرده . کرایتک گفته بود ما از مایکرو میخوایم 8 گیگ رم برای کنسول نسل بعدش در نظر بگیره تا بتونیم از از قدرت موتورمون به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم .

سونی نسل قبل برای ساخت کنسولش اصلا با بازیسازها هماهنگ نکرد . این نسل هم همینطور . برای همین میترسه زودتر کنسولش رو بده بیرون . همون اولم 4 گیگ داشت که حالا قصد افزایش رم کنسول رو دارن !!! حالا یا DDR5 و یا 8 گیگ !

---------- نوشته در 10:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:37 PM ارسال شده بود ----------

SHARE عکسهای حجیم با شاتل اونم نصف شب = بن شدن 20 شب !:d هر کی واسه نسل بعد شاتل داره باید قیدSHARE کردن رو بزنه ! اپلود ماپلود تعطیل !!! بازی چیه ! برید درس بخونید مملکت بهتون نیاز داره :))

برنده نسل هم توسط تحلیلگران فوق حرفه ای BC مشخص شد >:d<
ما شا الله بچه های همه جور اطلاعاتی دارن در مورد مشورت - سخت افزار - همه چی >:d< ;;)

فقط کافیه Microsoft بیاد خبر از رونمایی کنسول بعدیش رو بده و جنگ درباره اینکه کدوم بهتره و موفق میشه شروع بشه!

هنوز PS4 معرفی نشده دارید PS3 و X360 رو میزنین تو سر هم و وای به حال وقتی که 2 تا شرکت کنسول هاشونو معرفی کنن!

البته فکر نمیکنم این حرف شما درست باشه . برنده واقعی این نسل که بدون تردید Nintendo Wii بود با اون فروش رویائیش.
اگر منظورتون در مقایسه با PS3 بوده ، که با وجود اینکه PS3 یکسال دیرتر به بازار عرضه شد الان فروششون تقریبا با هم برابره.

در هر حالتی که حساب کنید ، Xbox برنده این نسل نبود دوست عزیز ;)

منظور من اصلا برنده اماری نبود !! اصلا من اسمی از امار فروش کنسولها نیاوردم !!! منظور من از برنده بودن ( همونطور که نوشتم ) راحتی بازی سازی و کیفیت بهتر بازیهای مولتی پلتفرم رو X360 هست ! البته تو برخی از بازیهای مولتی ( مخصوصا ) این اخر نسی ، تفاوتی دیده نمیشه ، اما 2 یا 3 سال پیش که اینطور نبود !!!!

برنده نسل هم توسط تحلیلگران فوق حرفه ای BC مشخص شد >:d<
ما شا الله بچه های همه جور اطلاعاتی دارن در مورد مشورت - سخت افزار - همه چی >:d< ;;)

ماشاالله شما اگه یه کم بادقت و بیشتری متن رو بخونی شاید ، شاید بتونی مفهوم متن رو بهتر درک کنی ! البته یه سرچ کوچیک تو همین بازی سنتر یا تو گوگل هم میتونه چشمهای شما رو به روی حرفهای سازنده ها در رابطه با کنسولهای نسل قبل باز کنه !

از هرچی آنلاین و Share و مالتی پلیر و این چیزاست بدم میاد . من نمیدونم چطوری ملتی که تو این مملکت زندگی میکنن از پیشرفت تکنولوژی تو زمینه آنلاین خوشحال میشن . این ویدئو هایی که ضبط میکنید رو فقط خودتون میتونید ببینید :دی آپلود و فلان و بهمانُ خوابش رو ببینید ...
دیگی که واسه تو نجوشه میخوای سره سگ توش بجوشه؟ :دی. بزار داشته باشه و ما نتونیم استفاده کنیم!.

از هرچی آنلاین و Share و مالتی پلیر و این چیزاست بدم میاد . من نمیدونم چطوری ملتی که تو این مملکت زندگی میکنن از پیشرفت تکنولوژی تو زمینه آنلاین خوشحال میشن . این ویدئو هایی که ضبط میکنید رو فقط خودتون میتونید ببینید :دی آپلود و فلان و بهمانُ خوابش رو ببینید ...
اگه این قابلیت وجود داشته باشه و توی خود کنسول هم ذخیره بشه ، استفاده های زیادی داره ! :دی
حالا اون آنلاینش برای از ما بهترون هست ، ولی به صورت آفلاین : مثلاً یه Cutscene توی بازی هست که خیلی باهاش حال کردی. جایی از بازی هم هست که برای دوباره دیدنش باید 3 ساعت بازی کنی تا بهش برسی ! :دی راحت ضبطش میکنی و با بیشترین کیفیت منتقل میکنی توی کامپیوتر و هر وقت بخوای دوباره می بینیش ! یا هر قسمتی از بازی که به نظرت زیبا و جالب بوده ، راحت ازش یه عکس تهیه میکنی و آرشیوی از عکس های زیبای اون نسل رو به انتخاب خودت (نه به زور سایت ها) جمع میکنی. حتی به درد نویسنده های سایت ها و مجلات ایرانی هم میخوره ! یعنی برای نوشتن نقد و مقاله و ... ، دیگه نیازی نیست طرف کلی بگرده و عکس پیدا کنه ، بعد مثلاً عکسه لوگوی خارجی هم داشته باشه و مجبور باشه اون لوگو رو هم حذف کنه. دیگه تهیه عکس های مقالات به صورت خودکفا (!) انجام میشه.
تازه به درد بحث های VS هم میخوره ! lol ملت به جای اینکه 5 ساعت وقت بذارن و توی سایت های خارجی بگردن که از فلان قسمت بازی مورد نظرشون عکس تهیه کنن ، خودشون راحت از هر جایی که میخوان عکس میگیرن و میذارن توی تاپیک ! :دی
البته همه اینا در حالتی هست که اصلاً همچین دکمه ای وجود داشته باشه و مهم تر از اون اینکه فقط آنلاین نباشه ! :| یعنی راحت بشه وارد خود کنسول کرد و راحت هم از کنسول وارد کامپیوتر.

اگه این قابلیت وجود داشته باشه و توی خود کنسول هم ذخیره بشه ، استفاده های زیادی داره ! :دی
حالا اون آنلاینش برای از ما بهترون هست ، ولی به صورت آفلاین : مثلاً یه Cutscene توی بازی هست که خیلی باهاش حال کردی. جایی از بازی هم هست که برای دوباره دیدنش باید 3 ساعت بازی کنی تا بهش برسی ! :دی راحت ضبطش میکنی و با بیشترین کیفیت منتقل میکنی توی کامپیوتر و هر وقت بخوای دوباره می بینیش ! یا هر قسمتی از بازی که به نظرت زیبا و جالب بوده ، راحت ازش یه عکس تهیه میکنی و آرشیوی از عکس های زیبای اون نسل رو به انتخاب خودت (نه به زور سایت ها) جمع میکنی. حتی به درد نویسنده های سایت ها و مجلات ایرانی هم میخوره ! یعنی برای نوشتن نقد و مقاله و ... ، دیگه نیازی نیست طرف کلی بگرده و عکس پیدا کنه ، بعد مثلاً عکسه لوگوی خارجی هم داشته باشه و مجبور باشه اون لوگو رو هم حذف کنه. دیگه تهیه عکس های مقالات به صورت خودکفا (!) انجام میشه.
تازه به درد بحث های VS هم میخوره ! lol ملت به جای اینکه 5 ساعت وقت بذارن و توی سایت های خارجی بگردن که از فلان قسمت بازی مورد نظرشون عکس تهیه کنن ، خودشون راحت از هر جایی که میخوان عکس میگیرن و میذارن توی تاپیک ! :دی
البته همه اینا در حالتی هست که اصلاً همچین دکمه ای وجود داشته باشه و مهم تر از اون اینکه فقط آنلاین نباشه ! :| یعنی راحت بشه وارد خود کنسول کرد و راحت هم از کنسول وارد کامپیوتر.

یه شایعه پخش شده ها ! تا کجاش رفتی اریا ! دنیایی واسه خودت ساختی ! افلاین و انلاین و .... :d من فعلا تو اینکه کنترلرش چه شکلیه موندم !!! :d

---------- نوشته در 09:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 AM ارسال شده بود ----------

یه شایعه پخش شده ها ! تا کجاش رفتی اریا ! دنیایی واسه خودت ساختی ! افلاین و انلاین و .... :d من فعلا تو اینکه کنترلرش چه شکلیه موندم !!! :d

قبل از همه چیز : اینا همش فعلا شایعست و نباید 100% حساب باز کرد , ولی خوب منابع خیلی معتبری این حرفا رو زدن که خوبه :)

حالا اون آنلاینش برای از ما بهترون هست ، ولی به صورت آفلاین : مثلاً یه Cutscene توی بازی هست که خیلی باهاش حال کردی. جایی از بازی هم هست که برای دوباره دیدنش باید 3 ساعت بازی کنی تا بهش برسی ! :دی راحت ضبطش میکنی و با بیشترین کیفیت منتقل میکنی توی کامپیوتر و هر وقت بخوای دوباره می بینیش !
یا تو بازیای HnS ژاپونی یه کمبو میزنی 15 دقیقه طول میکشه , ضبطش کن بیا اینجا پُز بده :دی

تازه به درد بحث های VS هم میخوره ! lol ملت به جای اینکه 5 ساعت وقت بذارن و توی سایت های خارجی بگردن که از فلان قسمت بازی مورد نظرشون عکس تهیه کنن ، خودشون راحت از هر جایی که میخوان عکس میگیرن و میذارن توی تاپیک ! :biggrin1:

این VSاینا زمانی میتونه باشه که Durango هم این قابلیت رو داشته باشه . که فکر کنم با انتشار این خبر حتما داره :دی وگرنه مقایسه ی بازیای PS4 با همدیگه که حال نمیده ! :دی

بازیاش چی ؟
میخوای اون همه هزینه کنی کنسول بخری بزاریش گوشه خونه یا داخل دکور.
البته اونایی که دارن میدن پول بازی اورجینال رو ولی الان با این وضعیت اکثرا.
باو ديجيتالي ميگيريم خب(شريكي)
منه يكي كه نسل بعدم تحت هيچ شرايطي سمت pc نميرم:-&

منظور من اصلا برنده اماری نبود !! اصلا من اسمی از امار فروش کنسولها نیاوردم !!! منظور من از برنده بودن ( همونطور که نوشتم ) راحتی بازی سازی و کیفیت بهتر بازیهای مولتی پلتفرم رو X360 هست ! البته تو برخی از بازیهای مولتی ( مخصوصا ) این اخر نسی ، تفاوتی دیده نمیشه ، اما 2 یا 3 سال پیش که اینطور نبود !!!!

ماشاالله شما اگه یه کم بادقت و بیشتری متن رو بخونی شاید ، شاید بتونی مفهوم متن رو بهتر درک کنی ! البته یه سرچ کوچیک تو همین بازی سنتر یا تو گوگل هم میتونه چشمهای شما رو به روی حرفهای سازنده ها در رابطه با کنسولهای نسل قبل باز کنه !

احتمالا شما هم با تماسی سری از طرف سونی از کنسولهای نسل بعد آگاه شدی :-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or