شایعه جزییاتی از PS4 به نقل از Edge

Dinosaur

Loyal Member
سلام

z1ycafosufxwtv84e62.jpg

سونی قصد دارد در روز 20 فوریه در جریان مراسمی تحت عنوان See the Future (آینده را ببینید)، PlayStation بعدی را معرفی کند و به همین مناسب سایت Edge به ارائه اطلاعاتی که از طریق منابع خود در مورد این کنسول بدست آورده، پرداخته است.
منابع نزدیک به Edge گفته اند که کنترلر PS4 تغییراتی نسبت به کنترلر PS3 داشته است. در عین حال که اندازه این کنترلر مانند DualShock می باشد، صفحه لمسی کوچکی در آن وجود دارد که در محل فعلی دکمه های Start, Select و دکمه PS قرار می گیرد. تکنولوژی این صفحه مانند صفحه لمسی پشتی کنسول Vita بوده و عملکردی مشابه آن دارد.
دکمه جدیدی تحت عنوان Share Button در این کنترلر دیده می شود که بعد از فشار داده شدن توسط بازیکن، صفحه ای باز شده و امکان تهیه عکس و ویدئو از بازی ها و ارسال آنلاین آن ها فعال می شود. PS4 قادر به ضبط 15 دقیقه ویدئوی متوالی از بازی ها بوده و در این حالت وقفه و مشکلی در بازی ایجاد نخواهد شد. ویدئوهای ضبط شده قابلیت ادیت شدن و ارسال به فضای اینترنت را خواهند داشت.
گفته می شود PS4 در کریسمس وارد آمریکا و ژاپن شده و عرضه آن در اروپا به اوایل سال 2014 می رسد. دلیل این تأخیر نیز پیچیدگی های بازار پخش اروپا ذکر شده است. در کنار کنسول، نسخه جدیدی از PS Eye نیز عرضه خواهد شد که با کنترلرهای Move سازگاری دارد. کنترلرهای Move در زمان عرضه PS4 فروخته می شوند، ولی هنوز مشخص نیست که در داخل تمام پکیج های PS4 قرار می گیرند یا خیر.
سونی در حال حاضر بازخورد خیلی خوبی از طرف بازیسازان در هنگام کار با PS4 دریافت کرده است. نماینده سونی در صحبت های محرمانه خود عنوان کرده که آن ها در ساخت PS3 اشتباهاتی داشته اند و سخت افزار پیچیده آن کنسول مشکلاتی را ایجاد کرده بود. ولی PS4 شرایط دیگری داشته و این بار به دلیل نزدیک بودن ساختار آن به PC، بازیسازان کار بسیار راحت تری برای ساخت بازی ها بر عهده خواهند داشت.
منابع آگاه به ما گفته اند که ویژگی های سخت افزار PS4 که اخیراً فاش شده، واقعی بوده اند. Devkit های Durango (اسم رمز کنسول بعدی مایکروسافت) دارای 8GB RAM از نوع DDR3 هستند، ولی Devkit های Orbis (اسم رمز کنسول بعدی سونی) دارای 4GB RAM بوده و برای جبران این موضوع، از RAM های GDDR5 استفاده شده است که امکان انتقال اطلاعات با سرعت 176 گیگابایت بر ثانیه را می دهد، موضوعی که باعث می شود PS4 در این زمینه با مشکلاتی که PS3 داشت روبرو نشود. همچنین سونی به بازیسازان اعلام کرده که سخت افزار نهایی PS4 از نظر RAM به 8GB RAM کنسول مایکروسافت خواهد رسید.
هر دو کنسول سونی و مایکروسافت از CPU های 8 هسته ای و 1.6GHz کمپانی AMD استفاده می کنند. مایکروسافت از GPU ای بر پایه D3D11.X بهره برده و سونی از GPU های ساخت AMD با معماری R10XX در کنار Liverpool SoC استفاده خواهد کرد.
طبق گفته ها به نظر می رسد که کنسول سونی، حداقل روی کاغذ از کنسول مایکروسافت قدرتمندتر خواهد بود. یکی از منابعی که با هر دو سخت افزار آشنایی دارد، کنسول سونی را اندکی قوی تر از کنسول مایکروسافت دانسته و کار کردن با آن را بسیار ساده اعلام کرده است.
در نهایت به نظر می رسد تفاوت سخت افزار دو کنسول به میزانی خواهد بود که در بازی های مولتی پلتفورم، شاهد تفاوت بسیار کمی در حد این نسل و کنسول های PS3 و Xbox 360 باشیم. ولی انتظار می رود سونی با استفاده از عناوین First Party پر هزینه خود مانند نسخه بعدی Uncharted، برتری سخت افزاری کنسول خود را نشان دهد.

موفق باشین

به نظر من یکی که نسل بعد فقط برای چاپیدن جیب ما ها هست خداییش الان حداقل روی پی سی گرافیک آنچنانی نمیبینیم که بگیم وای چی هست!
الان بازی far cry 3 که تقریبا بیشتر دوستان قبول دارن گرافیکش خوب هست دو تا عکس رو نگاه کنید!
360_021.png

PC_021.png

خداییش حاضرین شما برای این اختلاف گرافیکی حداقل یک میلیون پول بدین من که نه!تازه اگه نسل بعد بتونه در حد این سیستم توان پردازشی داشته باشه!
Intel i5-2500k overclocked to 4.2GHz, and a GTX 670 graphics card
سیستمی که بازی رو باهاش ران کردن رو بالا نوشتم تازه رو این سیستم هم بازی با حداکثر گرافیک روون اجرا نشده
MSAA رو روی 2x ست کردن تا اجرا بشه!

Startup واسه PS4 اگه غیر از این باشه شکایت میکنم . خیلی ساده و زیبا :دی بهروز تو تاپیک بغلی گذاشته بود .

ps4boot.gif
[/QUOTE]

نه باو امین این چیه !! :>
از این مگس بازیا خوشم نمیاد ! =))
یه تم و Startup‏ باید فرای تصور باشه ! :دی
مثلا صحنه انفجار =))

یکی از منابعی که با هر دو سخت افزار آشنایی دارد، کنسول سونی را اندکی قوی تر از کنسول مایکروسافت دانسته و کار کردن با آن را بسیار ساده اعلام کرده است.

Turn The Page

سونی نسل قبل برای ساخت کنسولش اصلا با بازیسازها هماهنگ نکرد . این نسل هم همینطور . برای همین میترسه زودتر کنسولش رو بده بیرون .

این تحلیل های شما رو واقعا باید طلا گرفت زد سر در سایت بازیسنتر.

سونی نسل قبل برای ساخت کنسولش اصلا با بازیسازها هماهنگ نکرد . این نسل هم همینطور . برای همین میترسه زودتر کنسولش رو بده بیرون . همون اولم 4 گیگ داشت که حالا قصد افزایش رم کنسول رو دارن !!! حالا یا DDR5 و یا 8 گیگ !

چشم استاد.ميگيم ايندفعه با شما مشورت كنه;;)

فکر نکنم موقع معرفی کنسول بیان بازی های نسل بعد رو نشون بدن(احتمالا اونا رو میزارن برای e3).به نظرم یه تریلر از کرایسیس3 نشون میدن که روی 1080P و 60 فریم اجرا میشه:d

چیزی که مشخصه اینه که AMD تو نسل بعد حسابی ترکونده :d
--------------
یا این قیمتهای کاذب ایران باید گفت بازگشت همه به سوی اوست ( PC ) ..:d
نیما کسی که روی کنسول آمار بازی داره هیچ وقت نمیتونه این آمارشو به راحتی کنار بذاره و بیاد به سمت PC و از صفر شروع کنه. همونطور که یه PC باز این کار رو انجام نمیده. الان من خودم آمارم رفته روی 4 ساله شدن در Xbox Live. به نظرت میام این همه آمار رو بیخیال بشم؟

بهترین قسمت خبر هم برای من همون Captur کردن بود. واقعا عذاب کشیدم سر این کپچر آخر هم به هیچ جا نرسیدم :دی

نیما کسی که روی کنسول آمار بازی داره هیچ وقت نمیتونه این آمارشو به راحتی کنار بذاره و بیاد به سمت PC و از صفر شروع کنه. همونطور که یه PC باز این کار رو انجام نمیده. الان من خودم آمارم رفته روی 4 ساله شدن در Xbox Live. به نظرت میام این همه آمار رو بیخیال بشم؟

بهترین قسمت خبر هم برای من همون Captur کردن بود. واقعا عذاب کشیدم سر این کپچر آخر هم به هیچ جا نرسیدم :دی
فردين جان يعني شما فقط و فقط بخاطر چند تا اچيمنت و يه گيمر كارد ميخواي نسل بعد هم پول بازي اريج بدي هم پوينت8-|
درحالي كه واسه كنسول حريف لازم نيست پول پوينت بدي بعدشم انحصاريهاشم اصلا قابل مقايسه نيستن8-|

فردين جان يعني شما فقط و فقط بخاطر چند تا اچيمنت و يه گيمر كارد ميخواي نسل بعد هم پول بازي اريج بدي هم پوينت8-|
درحالي كه واسه كنسول حريف لازم نيست پول پوينت بدي بعدشم انحصاريهاشم اصلا قابل مقايسه نيستن8-|
خوب این نظر فن بوگونه شماست :دی من شخصا دلایل خیلی زیادی دارم که فعلا روی کنسول مایکروسافت به بازی آنلاینم ادامه بدم. حاظرم هر ساله کلی پول بدم برای امکانات آنلاین اما یه لحظه هم روی سرور های PSN وقتم رو تلف نکنم. البته این دلیلی بر این نیست که کنسول PS3 ایم بی استفاده مونده باشه. اتفاقا هر چی بازی انحصاری داره خودم دارمشون و بازی کردم اما بحث آمار ارقام و بازی آنلاین و راحتی بحثش جداست.

پ.ن: تنها کنسولی که واقعا بی استفاده موند برام و به غیر از چندتا بازی مورد علاقم اصلا سمت کنسول هم نرفتم Wii بود :دی

نیما کسی که روی کنسول آمار بازی داره هیچ وقت نمیتونه این آمارشو به راحتی کنار بذاره و بیاد به سمت PC و از صفر شروع کنه.

والا فردین من تونستم! DmC رو هم حتی روی PC رفتم! البته از سر ناچاری! دروغ چرا دیگه پول بیکار برای خرید بازی تو زندگیم پیدا نمیشه!:دی

حاظرم هر ساله کلی پول بدم برای امکانات آنلاین اما یه لحظه هم روی سرور های PSN وقتم رو تلف نکنم. البته این دلیلی بر این نیست که کنسول PS3 ایم بی استفاده مونده باشه.

ما که روزی ساعت ها مولتی بتل 3 و آنچارتد 3 و فیفا 13 و . . . میزنیم وقتمونو تلف میکنیم ؟ نکنه شما بخاطر جمعیت بازیکنا به PSN ملحق نشدین ؟ من برای شما تضمین میکنم شما 24/7 آنچارتد 3 و 2 بازی کنی اما یک لحظه با مشکل خلوت بودن سرور ها مواجه نشی ! سرور های PSN عالی هستن و با پینگ و سرعت معمولی , خیلی از ما ایرانیها هر روز ساعت ها سرگرم میشیم ! در ضمن پولی هم نمیدیم ! پول میدیم بابت Plus هر ماه 2 تا بازی فوق شاخ بهمون میدن
پ.ن : ضمناً بعد از خرید بازی ها دیگه دغدغه گُلد و سیلور و اینجور چیزا رو نداریم ! به عنوان مثال : Sign-In ----> BF3 ---- > Multiplayer ------ > Server Browser ------ > Enjoy :d

ولی PS4 شرایط دیگری داشته و این بار به دلیل نزدیک بودن ساختار آن به PC، بازیسازان کار بسیار راحت تری برای ساخت بازی ها بر عهده خواهند داشت.
بنظرتون این قسمت می تونه نوید بخش هک کنسول سونی باشه ؟ :-/

نكنه سوني رو هنوز نشناختي؟

سونی مگه چی کار کرده که ما هنوز نشناختیمش!

توی PS1 و PS2 مگه چقدر تونست جلوی هک رو بگیره!

PS3 هم بعد از هک شدنش دیگه کاری از دستش برنیومد!

PSP هم که دیگه گفتن نداره!

میمونه PS VITA که اونم به زودی کارشو میسازن کامل!

سونی مگه چی کار کرده که ما هنوز نشناختیمش!

توی PS1 و PS2 مگه چقدر تونست جلوی هک رو بگیره!

PS3 هم بعد از هک شدنش دیگه کاری از دستش برنیومد!

PSP هم که دیگه گفتن نداره!

میمونه PS VITA که اونم به زودی کارشو میسازن کامل!
دوست عزيز ps3 چهار سال نيم طول كشيد تا هك شد....تازه وقتي هم كه هك شد تا مدتي هكش جوري بود كه نياز به دانگل وأمثال هم داشت و خيلي راحت نبود توي اين چند ماهه أخير ودر واقع اين آخر نسلي بود كه ديگه هك كامل و درست وحسابي شد..... سوني اينه جانم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or