شایعه جزییاتی از PS4 به نقل از Edge

Dinosaur

Loyal Member
سلام

z1ycafosufxwtv84e62.jpg

سونی قصد دارد در روز 20 فوریه در جریان مراسمی تحت عنوان See the Future (آینده را ببینید)، PlayStation بعدی را معرفی کند و به همین مناسب سایت Edge به ارائه اطلاعاتی که از طریق منابع خود در مورد این کنسول بدست آورده، پرداخته است.
منابع نزدیک به Edge گفته اند که کنترلر PS4 تغییراتی نسبت به کنترلر PS3 داشته است. در عین حال که اندازه این کنترلر مانند DualShock می باشد، صفحه لمسی کوچکی در آن وجود دارد که در محل فعلی دکمه های Start, Select و دکمه PS قرار می گیرد. تکنولوژی این صفحه مانند صفحه لمسی پشتی کنسول Vita بوده و عملکردی مشابه آن دارد.
دکمه جدیدی تحت عنوان Share Button در این کنترلر دیده می شود که بعد از فشار داده شدن توسط بازیکن، صفحه ای باز شده و امکان تهیه عکس و ویدئو از بازی ها و ارسال آنلاین آن ها فعال می شود. PS4 قادر به ضبط 15 دقیقه ویدئوی متوالی از بازی ها بوده و در این حالت وقفه و مشکلی در بازی ایجاد نخواهد شد. ویدئوهای ضبط شده قابلیت ادیت شدن و ارسال به فضای اینترنت را خواهند داشت.
گفته می شود PS4 در کریسمس وارد آمریکا و ژاپن شده و عرضه آن در اروپا به اوایل سال 2014 می رسد. دلیل این تأخیر نیز پیچیدگی های بازار پخش اروپا ذکر شده است. در کنار کنسول، نسخه جدیدی از PS Eye نیز عرضه خواهد شد که با کنترلرهای Move سازگاری دارد. کنترلرهای Move در زمان عرضه PS4 فروخته می شوند، ولی هنوز مشخص نیست که در داخل تمام پکیج های PS4 قرار می گیرند یا خیر.
سونی در حال حاضر بازخورد خیلی خوبی از طرف بازیسازان در هنگام کار با PS4 دریافت کرده است. نماینده سونی در صحبت های محرمانه خود عنوان کرده که آن ها در ساخت PS3 اشتباهاتی داشته اند و سخت افزار پیچیده آن کنسول مشکلاتی را ایجاد کرده بود. ولی PS4 شرایط دیگری داشته و این بار به دلیل نزدیک بودن ساختار آن به PC، بازیسازان کار بسیار راحت تری برای ساخت بازی ها بر عهده خواهند داشت.
منابع آگاه به ما گفته اند که ویژگی های سخت افزار PS4 که اخیراً فاش شده، واقعی بوده اند. Devkit های Durango (اسم رمز کنسول بعدی مایکروسافت) دارای 8GB RAM از نوع DDR3 هستند، ولی Devkit های Orbis (اسم رمز کنسول بعدی سونی) دارای 4GB RAM بوده و برای جبران این موضوع، از RAM های GDDR5 استفاده شده است که امکان انتقال اطلاعات با سرعت 176 گیگابایت بر ثانیه را می دهد، موضوعی که باعث می شود PS4 در این زمینه با مشکلاتی که PS3 داشت روبرو نشود. همچنین سونی به بازیسازان اعلام کرده که سخت افزار نهایی PS4 از نظر RAM به 8GB RAM کنسول مایکروسافت خواهد رسید.
هر دو کنسول سونی و مایکروسافت از CPU های 8 هسته ای و 1.6GHz کمپانی AMD استفاده می کنند. مایکروسافت از GPU ای بر پایه D3D11.X بهره برده و سونی از GPU های ساخت AMD با معماری R10XX در کنار Liverpool SoC استفاده خواهد کرد.
طبق گفته ها به نظر می رسد که کنسول سونی، حداقل روی کاغذ از کنسول مایکروسافت قدرتمندتر خواهد بود. یکی از منابعی که با هر دو سخت افزار آشنایی دارد، کنسول سونی را اندکی قوی تر از کنسول مایکروسافت دانسته و کار کردن با آن را بسیار ساده اعلام کرده است.
در نهایت به نظر می رسد تفاوت سخت افزار دو کنسول به میزانی خواهد بود که در بازی های مولتی پلتفورم، شاهد تفاوت بسیار کمی در حد این نسل و کنسول های PS3 و Xbox 360 باشیم. ولی انتظار می رود سونی با استفاده از عناوین First Party پر هزینه خود مانند نسخه بعدی Uncharted، برتری سخت افزاری کنسول خود را نشان دهد.

موفق باشین

امکان نداره هک نشه.حالا دیرو زود داره سوخت و سوز نداره
ناسا رو میان هک میکنن حالا یه کنسول که جای خود داره

بله استاد8-|
فقط يه سوال:اينجور كه شما ميفرماييد هك سه سوته هست پس چرا ps3 اينقد طول كشيد تا هك بشه؟l-)/:)

والا فردین من تونستم! DmC رو هم حتی روی PC رفتم! البته از سر ناچاری! دروغ چرا دیگه پول بیکار برای خرید بازی تو زندگیم پیدا نمیشه!:دی
خوب خودتم داری میگی به خاطر پول دیگه :دی بحث من چیز دیگست :دی
ما که روزی ساعت ها مولتی بتل 3 و آنچارتد 3 و فیفا 13 و . . . میزنیم وقتمونو تلف میکنیم ؟ نکنه شما بخاطر جمعیت بازیکنا به PSN ملحق نشدین ؟ من برای شما تضمین میکنم شما 24/7 آنچارتد 3 و 2 بازی کنی اما یک لحظه با مشکل خلوت بودن سرور ها مواجه نشی ! سرور های PSN عالی هستن و با پینگ و سرعت معمولی , خیلی از ما ایرانیها هر روز ساعت ها سرگرم میشیم ! در ضمن پولی هم نمیدیم ! پول میدیم بابت Plus هر ماه 2 تا بازی فوق شاخ بهمون میدن
پ.ن : ضمناً بعد از خرید بازی ها دیگه دغدغه گُلد و سیلور و اینجور چیزا رو نداریم ! به عنوان مثال : Sign-In ----> BF3 ---- > Multiplayer ------ > Server Browser ------ > Enjoy :d
اصلا چه ربطی داره به خالی بودن سرور ها؟ و اینکه چه ربطی داره با بازی کردن آنچارتد؟ اصلا بحث بازی بود این وسط؟ اولا که من اصلا حاظر نیستم یک ثانیه هم برم مولتی U بازی کنم! چون اسم بازی آوردید اینو فقط در جواب اون گفتم. (همونطور که حاظر نیستم مولتی GeOW رو بازی کنم، اینم گفتم واسه اینکه سوتفاهم نشه برای PS فن های عزیز) بعدش الان من بخوام دونه دونه بشینم دلایم رو برای شما لیست کنم فایده ای نخواهد داشت و الکی فقط زحمت تایپش واسه ما میمونه :دی واقعیت بخدا دیگه حوصله بحث های طوماری رو ندارم :دی

آخرین ویرایش:
به نظر من یکی که نسل بعد فقط برای چاپیدن جیب ما ها هست خداییش الان حداقل روی پی سی گرافیک آنچنانی نمیبینیم که بگیم وای چی هست!
الان بازی far cry 3 که تقریبا بیشتر دوستان قبول دارن گرافیکش خوب هست دو تا عکس رو نگاه کنید!
خداییش حاضرین شما برای این اختلاف گرافیکی حداقل یک میلیون پول بدین من که نه!تازه اگه نسل بعد بتونه در حد این سیستم توان پردازشی داشته باشه!
Intel i5-2500k overclocked to 4.2GHz, and a GTX 670 graphics card
سیستمی که بازی رو باهاش ران کردن رو بالا نوشتم تازه رو این سیستم هم بازی با حداکثر گرافیک روون اجرا نشده
MSAA رو روی 2x ست کردن تا اجرا بشه!
اقا این تحلیل شما غلطه. نسل بعد زمین تا آسمون با این نسل فرق داره شما نمی تونی far cry رو که بازی این نسله به آینده نسبت بدی. برای درک بهتر بازی های PS1 رو با PS2 مقایسه کنید! یا PS2 با PS3...

بعدش الان من بخوام دونه دونه بشینم دلایم رو برای شما لیست کنم فایده ای نخواهد داشت و الکی فقط زحمت تایپش واسه ما میمونه :دی واقعیت بخدا دیگه حوصله بحث های طوماری رو ندارم :دی

فردین با اومدن PS Plus پی اس ان عالی شده که به صورت رندوم هر ماه چیزای فوق العاده ای میده و تخفیف و کلی امکانات + هر ماه 2 تا بازی مجانی ( اونم نه بازیهای چرت و پرتااا : vanquish و DmC و BF3 و ...) آنلاین بازی کردنش هم مفت هست . دیروز یه جایی خوندم که یکی از منتقدای سایت نوشته بود من قبلا XBL استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم ولی PS Plus باعث شد کلا جمع کنم برم PSN چون سالی 60 دلار واسه PSN : Tons of game supplies و واسه XBL : Just Online access . در کل اون اچیو ها و غیره به کنار مهم هستن و حتما دلایلی شخصی داری ولی اگه بخای بیای رو PSN چیزی رو از دست نمیدی یخورده هم benefitsـش بیشتره :دی

آخرین ویرایش:
فردین با اومدن PS Plus پی اس ان عالی شده که به صورت رندوم هر ماه چیزای فوق العاده ای میده و تخفیف و کلی امکانات + هر ماه 2 تا بازی مجانی ( اونم نه بازیهای چرت و پرتااا : vanquish و DmC و BF3 و ...) آنلاین بازی کردنش هم مفت هست . دیروز یه جایی خوندم که یکی از منتقدای سایت نوشته بود من قبلا XBL استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم ولی PS Plus باعث شد کلا جمع کنم برم PSN چون سالی 60 دلار واسه PSN : Tons of game supplies و واسه XBL : Just Online access . در کل اون اچیو ها و غیره به کنار مهم هستن و حتما دلایلی شخصی داری ولی اگه بخای بیای رو PSN چیزی رو از دست نمیدی یخورده هم benefitsـش بیشتره :دی
الان نظر اون منتقد یکی از سایت ها شد فکت و منطق و دلیل؟! :-/ به نظرت من هزاران تا دلیل هم بیارم شماها تو کتتون میره؟! :-/ وقتی میگم نمیخوام بحث کنم و ادامه بدم و دلایل شخصی دارم واسه چی نقل قول میکنید و مجبورم میکنید جواب بدم؟ همه بازی های مجانی PS Plus ـش بخوره تو سرش. هیچ کودوم به درد من نمیخوره. چطوری بهتون بگم نمیخوام ادامه بدم؟ چرا متوجه نمیشید؟ حتما باید جنگ و خون ریزی راه بیفته تو تاپیک؟

اقا هرکس سلیقه خودشو داره بنده خدارو حتما باید به گریه بندازین؟:d یکی با PSN حال میکنه یکی با XBL زورکی که نیست فردین هم که میگه دلایل خودشو داره
البته در کل پرچم PSN بالاست:d
اصلا ببینم فردین خان شما از چیه XBL خوشت اومده ها؟ اونه نیشان بده:d
از هر دو میشه لذت برد دیگه تاپیک رو به انحراف نکشونین

الان نظر اون منتقد یکی از سایت ها شد فکت و منطق و دلیل؟! :-/ به نظرت من هزاران تا دلیل هم بیارم شماها تو کتتون میره؟! :-/ وقتی میگم نمیخوام بحث کنم و ادامه بدم و دلایل شخصی دارم واسه چی نقل قول میکنید و مجبورم میکنید جواب بدم؟ همه بازی های مجانی PS Plus ـش بخوره تو سرش. هیچ کودوم به درد من نمیخوره. چطوری بهتون بگم نمیخوام ادامه بدم؟ چرا متوجه نمیشید؟ حتما باید جنگ و خون ریزی راه بیفته تو تاپیک؟

من مگه گفتم فکته ؟ من مگه گفتم چرا رو XBL هستی ؟ اصلا به من مربوط نیست که . شرمنده من فکر کردم میشه بحث کرد . در ضمن چرا جنگ راه بیوفته مگه قراره ترول کنیم PSN و XBL رو ؟ هر کی مختاره تو هر کودوم دوست داره و به نظرش بهتره فعالیت کنه و مطمئن باش تو این مورد جنگ نمیوفته چون سلیقه ای هست کاملا :دی

اون بخوره رو سرش رو هم درک نکردم . BF3 مجانی بخوره رو سرش ؟؟ :دی

به نظر من یکی که نسل بعد فقط برای چاپیدن جیب ما ها هست خداییش الان حداقل روی پی سی گرافیک آنچنانی نمیبینیم که بگیم وای چی هست!
الان بازی far cry 3 که تقریبا بیشتر دوستان قبول دارن گرافیکش خوب هست دو تا عکس رو نگاه کنید!
خداییش حاضرین شما برای این اختلاف گرافیکی حداقل یک میلیون پول بدین من که نه!تازه اگه نسل بعد بتونه در حد این سیستم توان پردازشی داشته باشه!
Intel i5-2500k overclocked to 4.2GHz, and a GTX 670 graphics card
سیستمی که بازی رو باهاش ران کردن رو بالا نوشتم تازه رو این سیستم هم بازی با حداکثر گرافیک روون اجرا نشده
MSAA رو روی 2x ست کردن تا اجرا بشه!

کسی برای گرافیک انچنانی نمیره کنسول نسل بعد بخره..یکی از چند علتش گرافیک بیشتر هست...مهمترین فرق یه کنسول با یه pc در تعداد بازی های انحصاری هست.

اقا هرکس سلیقه خودشو داره بنده خدارو حتما باید به گریه بندازین؟:d یکی با PSN حال میکنه یکی با XBL زورکی که نیست فردین هم که میگه دلایل خودشو داره
البته در کل پرچم PSN بالاست:d
اصلا ببینم فردین خان شما از چیه XBL خوشت اومده ها؟ اونه نیشان بده:d
از هر دو میشه لذت برد دیگه تاپیک رو به انحراف نکشونین

میدونی فردین یک جورایی راست میگه این راحتی بازیکردن با دوستان و وارد بازی دوستان شدن و صحبت کردن با افراد دیگه و اون کسایی که داری باهاشون بازی میکنی و... خودش عالی هستش نمیدونی چه حالی میده از طرف دیگه PSN هم عالی هستش از نظر اینکه Free هستش سرور های قوی داره و.... دیگه کلا هر کدام خوبی های خودشون رو دارن من به شخصه هر دو رو با هم میپسندم اگه هر دو رو با هم ترکیب میکردی یک چیز گاویی در میومد که دومی نداشت تا 100سال دیگه هم هیچکی به گرد پاش نمیرسید اما هر کدام اینها برای خودشون عالی هستش همین جوری .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or