جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

نقل قول:
نوشته شده توسط MAXXX مشاهده گفتگو
سلام
من قبلااز آپدیتی که توی dvd بازی takken6 بود آپدیت کردم که کار نکرد
الان وقتی آپدیت جدید رو روی کول دیسک گزاشتم و خواستم آپ کنم کول دیسک رو نمیشناسه ولی قبلا اینطوری نبود
رو سی دی هم رایت کردم بازم خبری نیست
البته سی دی رو با nero رایت کردم نه خوده ویندوز
ممکنه به خاطر اون آپدیت باشه ؟
اول برو آپديت رو پاك كن بعدش رو فلش بريز اگه آپديت نشد اسم مموري رو عوض كن درست ميشه

چطوری UPDATE رو پاك کنم؟

دوستان یه سوال من نمیتونم یه فایل تصویری HD رو پلی کنم یعنی آپدیت میخواد
به صورت آفلاین راهی هست این آپدیت رو انجام داد؟ نمیخوام به لایو وصل شم
پ.ن:من آپدیت 8955 رو ریختم

لینک دانلود با آواتار هم کار نمی کنه!
من الان رفتم setting دستگاه را دیدم!آپ تو دیت اکتبر را دارم!(جایی که دادم فریمور را آپگرید کنه ریخته!)ولی آواتار AC برام باز نشده!چه جوری اون بازی می شه؟

آخرین ویرایش:
لینک دانلود با آواتار هم کار نمی کنه!
من الان رفتم setting دستگاه را دیدم!آپ تو دیت اکتبر را دارم!(جایی که دادم فریمور را آپگرید کنه ریخته!)ولی آواتار AC برام باز نشده!چه جوری اون بازی می شه؟

آپدیت آخر....اون لینک مستقیم هستش از سرور خود مایکروسافت.

همین الان هم که پست رو میزنم تست دانلود کردم....(تصویر زیر)

ssssda.jpg

اواتور AC هم ربطی به این تاپیک نداره....تو تاپیک بازیش مطرح کنید

فایل آپدیدت که گرفتی از حالت فشرده بودن خارج کنن یک پوشه به اسم $SystemUpdate این پوشه را داخل

فلش کپی کن بعد وصل کن به کنسول 1 بار که کنسول خاموش روشن کنی میگه که آپدیت جدید می خوای

انجام بدی بزن آپدیت بکن ;)

سلام دوستان
یه سوالی داشتم فریمور iXtreme1.6 روی درایوم نصبه و خب درایوم هم lite on هست.
وهمه بازی های جدید که wave 4 بودند رو با دیسک بوت بالا آوردم.
حالا اگه بخوام به live برای بازی های قدیمی که wave 4 نیستند وصل بشم.
احتمال داره بن بشم؟

ببخشید من از هر دو روش برای آپدیت(هم فلش هم cd ) استفاده کردم ولی آپدیت نشد مشکل چیه؟

آپدیت فعلی داشبورد شما چند هستد...به پست اول مراجعه کنید

فقط دو حالت ممکنه که آپدیت صورت نگیرید...اول اینکه درست آپدیت رو توی دیسک CD و یا USB Flash کپی نکردید
و یا آپدیت فعلی داشبورد شما...با ورژن آپدیت تو دیسک CD و یا USB Flash یکی هستش و داشبورد دیگه حتی در صورت نداشتن اواتور بازم هم آپدیت نمیشه.

dante2008
اگر به صفحه ی اول نگاه کنید..روش رایت و آپدیت رو توضیح دادم...دیگه دلیل این پست شما چی هستش...خدا میدونه

سلام دوستان
یه سوالی داشتم فریمور iXtreme1.6 روی درایوم نصبه و خب درایوم هم lite on هست.
وهمه بازی های جدید که wave 4 بودند رو با دیسک بوت بالا آوردم.
حالا اگه بخوام به live برای بازی های قدیمی که wave 4 نیستند وصل بشم.
احتمال داره بن بشم؟

موضوع شناسایی کنسول و بن شدن...دیگه از حد بازی گذشته...موضوع اکنون Firmware iXtreme هستش که برای مایکروسافت قابل شناسایی هستش.
در حال حاظر المان بسیار قوی تری برای شناسایی وجود داره و دیسک بازی در درجه های پایین تری قرار داره (در حال حاظر)

شما بهتره صبر کنید تا iXtreme LT عرضه بشه..که امنیت کاملی هم از نظر دیسک بازی و هم از نظر Frimware داشته باشید.
تاپیک راهنما: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=25993

درود
بچه ها من آخرین آپدیت رو دارم ولی هر کاری میکنم با بوت نمیتونم بازی رواجرا کنم . وقتی پلی رو میزنم یه صفحه سفید رنگ با یه سری نوشته انگلیسی و ژاپنی میاد یه 40ثانیه صبر میکنم بعد دیویدی بازی رو میندازم ولی بازهم آرم همون 360 میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or