جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

یعنی باید دوباره تمومش کنیم؟
فکر نمی کنم award ها به تمام کردن بازی ربطی داشته باشه. احتمالاً مثل achievement ها خواهد بود که مثلاً باید کار خاصی انجام بدی تا award اون بازی داده بشه.
این که با بازی تمام کردن award بده که یه مقدار مسخرس چون همه، بازی ها رو ظرف 2 روز تمام می کنن و هنری نیست.

دوستان وقتی ميخوام اين آپديت رو بگيرم تا نصفه ميره و همونجا ميمونه و کاری نميشه کرد!
هر دفعه هم که کنسول را خاموش ميکنم دوباره وسطش گير ميکنه و جلو نميره!
راهی هست که بشه cache رو پاک کرد تا از اول آپديت رو بگيره؟!

دوستان وقتی ميخوام اين آپديت رو بگيرم تا نصفه ميره و همونجا ميمونه و کاری نميشه کرد!
هر دفعه هم که کنسول را خاموش ميکنم دوباره وسطش گير ميکنه و جلو نميره!
راهی هست که بشه cache رو پاک کرد تا از اول آپديت رو بگيره؟!

یه آموزش پاک کردن Cache هست توی انجمن اگه جستجو کنی.تست کن اون روش رو ببین کارت راه میوفته یا نه.

یه آموزش پاک کردن Cache هست توی انجمن اگه جستجو کنی.تست کن اون روش رو ببین کارت راه میوفته یا نه.

پدرام طبق اين چيزی که اينجا گفته شده خالی کردن cache فقط update های بازی ها رو از بين ميبره و ربطی به آپديت کنسول نداره.
راه ديگه اي نيست که مشکل من حل بشه؟

http://www.msxbox-world.com/forums/index.php?showtopic=12511

پدرام طبق اين چيزی که اينجا گفته شده خالی کردن cache فقط update های بازی ها رو از بين ميبره و ربطی به آپديت کنسول نداره.
راه ديگه اي نيست که مشکل من حل بشه؟

http://www.msxbox-world.com/forums/index.php?showtopic=12511

بله کاملا درسته.من خودم توی اون آموزش هم مخصوصا ذکر کردم.گفتم تست کنی شاید مشکل حل بشه.
تنظیمات Connection رو چک کن یا با یه اینترنت دیگه چک کن شاید حل بشه مشکل.
این XBox 360 هر روز به یه شکل ناز می کنه.
خودم دیروز 5 بار Disconnect شدم تا تونستم یه FIFA 09 آنلاین بازی کنم.

دوستان من برای اولین بار میخوام به Live وصل بشم . میگه باید یه Update بکنی که حجمش خیلی زیاده یه 80 دقیقه ای طول میکشه !

درسته ؟ این کار رو بکنم ؟ اگه نکنم وصل نمیشه ؟

دوستان من برای اولین بار میخوام به Live وصل بشم . میگه باید یه Update بکنی که حجمش خیلی زیاده یه 80 دقیقه ای طول میکشه !

درسته ؟ این کار رو بکنم ؟ اگه نکنم وصل نمیشه ؟

با سلام..........
چطوری احسان جان.........:love:
اقا اگه در مورد لایو و ... کاری داشتی به خودم زنگ بزن (اریا) :love: :love:
در ضمن باید حتما بابت اتصال به لایو تمام اپدیتهایی که برای داشبورد هست رو دانلود کنی تا بعد از دانلود بتونی وارد فضای XboxLive بشی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or