جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

میگم برای اینکه تغییری در حجم بازی ها ببینیم باید اونا را پاک کنیم و دوباره نصب کنیم؟ یا اینکه خود به خود فضای بیشتری باز میکنه؟

چون من یه 120 دارم . 90 تاش خالی بود بعد از آپدیت هم 90 تا خالی داشت!

میگم برای اینکه تغییری در حجم بازی ها ببینیم باید اونا را پاک کنیم و دوباره نصب کنیم؟ یا اینکه خود به خود فضای بیشتری باز میکنه؟

چون من یه 120 دارم . 90 تاش خالی بود بعد از آپدیت هم 90 تا خالی داشت!
برا منم همینطوریه ! فک کنم باید دوباره بریزیم !

منم آپدیت کردم و مثل شما خیلی از تغییرات رو دیدم که دوستان گفتن.
با avatar marketplace هم خیلی حال کردم!
در مورده تغییره حجم بازی هم بگم halo3 رو تو xbox اپدیت شده خودم نصب کردم 5.7 گیگ جا گرفت ولی تو xbox آپدیت نشده دوستم فکر کنم 6.2 یا بالاتر جا گرفت.

منم آپدیت کردم و مثل شما خیلی از تغییرات رو دیدم که دوستان گفتن.
با avatar marketplace هم خیلی حال کردم!
در مورده تغییره حجم بازی هم بگم halo3 رو تو xbox اپدیت شده خودم نصب کردم 5.7 گیگ جا گرفت ولی تو xbox آپدیت نشده دوستم فکر کنم 6.2 یا بالاتر جا گرفت.

اگه اینطور باشه . احتمالا بعضی بازی ها حجمش کم میشه ! چون من Banjo kazooie رو امتحان کردم هیچ فرقی نکرد!

یه سوال بعضی ها هم پرسیدن ولی درست کسی جواب نداده

وقتی آپدیت میکنیم بازی هایی که قبلا رو هارد ریختیم خود به خود حجمشون کم می شه ، یا باید پاک کنیم دوباره بریزیم که حجمشون کم بشه

یه سوال بعضی ها هم پرسیدن ولی درست کسی جواب نداده

وقتی آپدیت میکنیم بازی هایی که قبلا رو هارد ریختیم خود به خود حجمشون کم می شه ، یا باید پاک کنیم دوباره بریزیم که حجمشون کم بشه

یا باید پاک کنیم دوباره بریزیم که حجمشون کم بشه:cool:

کسایی که امتحان کردن بعد از آپدیت حجم کم شده!
این نکته شدیدا منو گیج کرده که اگه مایکرو فشرده سازی نمیکنه پس چیکار میکنه که حجم بازیها اینقدر تغییر میکنه؟؟؟!

کسایی که امتحان کردن بعد از آپدیت حجم کم شده!
این نکته شدیدا منو گیج کرده که اگه مایکرو فشرده سازی نمیکنه پس چیکار میکنه که حجم بازیها اینقدر تغییر میکنه؟؟؟!
حالا تو يه بار پاك كن دوباره نصب كن ضرر نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or