جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوست داری باز 20000 تومان پول آپدیت بدی؟ من حساب کردم: تا حالا 5 بار آپدیت کردم 5*20000= 100000 تومان، 6بار کال آف بلک اوپس روخریدم،4 بار هم مدرن 2 رو. هر کدوم رو هم از نکس چن خریدم 5000 تومان.

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:58 PM ارسال شده بود ----------

داداش Dastan Persia این همه مدت گل لگد نمی کردااااااا. ناسلامتی نوشته ساعت 6.5 به وقت ما.

من ایندفعه رو قسم خوردم اگه دستگام بسوزه باز خودم اپش میکنم .یاد بگیر.من دوستم اقا علی کلی چیز یادم داده.یاد بگیری اشکال نداره .پول بدی اشکال داره!

نیومد؟:d
گیریم این داشبوردم اومد ..... با این سرعت اینترنته نفتی ایران و امکاناته جدیده داشبورد که 80% با اینترنته چه بدرد ما میخوره !؟!؟
من خودم 2mb دارم ولی ارزو بدل موندم از امکاناته داش فعلی استفاده کامل کنم.....

راستی این داشبورد جدید منو رو عوض میکنه یا فقط فریمورو میبره بالا؟

رفتی تو سایت ایکس باکس؟ عین اوون می شه. اگه نرفتی برو. داشبورد جدید یه چیزیه بین اوون و رابط کاربری windows phone7 که اسمش Metro هست. کلا عوض می شه. عین آپدیت کینکت که دستگاه را کلا عوض کرد.

این بازی سنتر آدمو بد بن می کنه. من همون SPIRANTم که بن شدم. نوشته بود هیچ وقت از حالت بن در نمی آم. مجبور شدم یکی دیگه بسازم.

---------- نوشته در 05:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:14 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اینجا رو نگاه کنید اینجا اپدیت کردن .شکله داشبورد رو نگاه کنید خیلی با حاله.

http://www.xbox360iso.com/dashboard-update-2-t521538.html

آقا ما این عکسا رو دیده بودیم. شما ندیده بودید. خودتون نگاه کنید. بدی این داشبورد اینه که، دیسک تو دستگاه با سرعت فضایی می چرخه و همین سبب زودتر داغ شدن دستگاه می شه. در عوض بازیارو سریع تر نصب می کنه.

---------- نوشته در 05:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

آقایون: این داشبورد اگر هر عیب و ایرادی داشته باشه، به سرعت در سایت nextgen.ir اطلاع رسانی می کنه. البته شیلتره. کسی هم دستگاهش نیاز به آپدیت و تعمیر داشت، ببره همون جا. من نزدیک 2 ساله مشتریشم، گرون می گیره ولی خیلی تمیز کار می کنه.

بچه ها بازی های کپی و xgd3 با تایتل اپدیت اجرا میشن؟؟؟ با این داشبورد؟
با این اپدیت بدتر میشه!شما باید منتظر lt+3 باشید برای اجرای همه بازیهای کپی.

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

بله به شرط اینکه نری لایو و با USB یا CD آپدیت کنی.
از کجا معلوم که اون اپدیت مخفی در این داشبورد نباشه ؟که 100% توش هست.

با این اپدیت بدتر میشه!شما باید منتظر lt+3 باشید برای اجرای همه بازیهای کپی.

گیر دادی به LT 3 هااااا. عزیز من DAE.BIN دستگاه وقتی آپدیت می شه که بری لایو. اگه وصل نشی و آپدیت کنی، عین من با تایتل اجرا می شه. (BETA 1)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or