ali1852
کاربر سایت
درسته....معموملا کسایی هم که فلگ میشن یه مقادیر ایکس و وای توی سیستم اینفورمیشن ایکس باکسشون اضاف میشه که من دیدم چیزی نبوددوست عزیز برای جلوگیری از فلگ معمولا تصویر سیاه میشه
درسته....معموملا کسایی هم که فلگ میشن یه مقادیر ایکس و وای توی سیستم اینفورمیشن ایکس باکسشون اضاف میشه که من دیدم چیزی نبوددوست عزیز برای جلوگیری از فلگ معمولا تصویر سیاه میشه
Mines not modded, just bought it from best buy two weeks ago and now it won't play games.
http://forums.xbox.com/35567876/ShowPost.aspxits nothing to do with modded consoles mine isnt and i have the original disc its the same with mw2 and my kinect none of them work if microsoft dont fix it within 24 hrs i want a refund of my xbox live as i am paying for a service that they cannot provide
عزیز من سوال کردم تو Fw Channel گفتن در صورتی که ورژن 1.1 داشته باشین فلگ نمیشیدروی فریم ویر +LT روی همه درایورها هم همینطور (فلاگ نخواهید شد).
این رو هم 3 دقیقه وفت دارین شما که دستگاه رو خاموش کنیدبا درایو هیتاچی یا سامسونگ فلگ نخواهید شد!
من همینو میخواستم ایول ! جدا ضد حال بود اگه باز باید FW میزدیمThere will be no need for a firmware update.
یعنی این patch رو بعد از دانلود آپدیت داشبورد باید بریزیم ؟! (این patch تنها برای LT+ هستش یا نه؟ )

سلام
اقا دوستان عزیز انشاالله راهمایی خواهند کرد ولی این طوری که من فهمیدم
چیزی شبیه کاستم فریم ویر است
(cfwهمانofwاست ولی قسمت ها مربوط به امنیت دیسک دست کاری میه شه وکار های دیگه)
و این پچ هم به احتمال زیاد مثل همین خواهد شد اپدیت داشبور ولی دیگه به جای oduاینcduخواهد شد )
:d