جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

1. نمیدونم شاید Sims 3 دارای AP2.5 باشه ! ولی روی داشبورد قدیمی اجرا میشه . ( احتمالا Ap2.5 رو نداره )
2. Fable 3 روی داشبورد قدیمی اجرا میشه ( دوست من بعد از اپدیت هم تونسته اجراش کنه ! )

آخه من داشبوردم جدیده میخوام بدونم sims 3 رو داشبورد جدید هم بدون lt+ میاد یا نه؟

فعلا فقط Assassins B , NFS H.P , Fable 3 مابقی بدون مشکل با داشبورد جدید اجرا میشن.
البته گزارشاتی به چشم میخوره دوستانی که با Ac:BH آپدیت کردن نتونستن COD:BO را هم اجرا کنن
کسی از دوستان به همچین مشکلی برخورده یا نه؟

فعلا فقط Assassins B , NFS H.P , Fable 3 مابقی بدون مشکل با داشبورد جدید اجرا میشن.

اصلاح کنم:

فقط فیبل 3 با داشبورد جدید اجرا نمیشود. بقیه بازی های جدید از جمله Assassins B , NFS H.P در داشبورد قدیم هم اجرا نمیشوند. چونکه آپدیت داشبورد برای اجرای بازیها اجباری است.

دوستان کسی لینک اصلی سایت C4EVA رو داره؟ شاید بتونم یه چندتا سوال ازشون بپرسم اگه جواب دادن نتیجش رو حتما به اطلاع می رسونم.

سایت که ندارن،مگه تو irc گیرشون بیاری که بعیده.تازه سایت xbox-scene.com اخبار رو کاملا به روز داره نیازی نیست که شما بخوای دنبالشون بری

سایت که ندارن،مگه تو irc گیرشون بیاری که بعیده.تازه سایت xbox-scene.com اخبار رو کاملا به روز داره نیازی نیست که شما بخوای دنبالشون بری

irc اصلاً به شبکه EFNet نمی شه وصل شد چه برسه به #fw join کنی!
فقط یه عده خاص دسترسی دارند.

--
می شه وصل شد البته بعضی آی پی مثل من وصل نمی شه

آخرین ویرایش:

من بیش از سه سالی هستش که راحت توی FW# رفت و امد میکنم و یک مکان عمومی هستش، فقط ممکنه تحت شرایطی کسی نتونه وارد بشه که اون هم بخاطر مشکلات سرویس دهنده و IP سیستم هستش.

به تاپیک آموزش IRC Channel مراجعه کنید، آموزش مختصر و خوبی از طریقه ی وصل شدن به این شبکه رو یاد دادند.

البته همانطور که bardia67m گفتند بعضی از channel به صورت اختصاصی و Invite ای هستش که شامل حال FW و JungleFlasher نمیشه

اتفاقا خیلی خیلی راحت، C4eva را میشه پیدا کرد ( آی دیش همیشه هست ولی خودش وقتای خاصی میاد )
بردیا جان اتفاقا خیلی راحت میشه وصل شد
من از صبانت اینترنت دارم و راحت هم کانکت میشم

من بیش از سه سالی هستش که راحت توی FW# رفت و امد میکنم و یک مکان عمومی هستش، فقط ممکنه تحت شرایطی کسی نتونه وارد بشه که اون هم بخاطر مشکلات سرویس دهنده و IP سیستم هستش.

به تاپیک آموزش IRC Channel مراجعه کنید، آموزش مختصر و خوبی از طریقه ی وصل شدن به این شبکه رو یاد دادند.

البته همانطور که bardia67m گفتند بعضی از channel به صورت اختصاصی و Invite ای هستش که شامل حال FW و JungleFlasher نمیشه
دقیقا منم از آموزشی که خلیل عزیز بهم گفتت و لینکش را دادن استفاده میکنم و کانکت میشم

البته گزارشاتی به چشم میخوره دوستانی که با Ac:BH آپدیت کردن نتونستن COD:BO را هم اجرا کنن
کسی از دوستان به همچین مشکلی برخورده یا نه؟

نه من دشبوردم آپدیتش جدیده و به راحتی دارم بازی می کنم یعنی بازی می کردم چون الان دیگه تمومش کردم

ببخشید من یه ایکس باکس اسلیم خریدم میخواستم اپدیت جدیدو بزنم که ناقص خورد حالا هر کاری میکنم اپدیت نمیخوره فقظ این صفحه میاد لطفا کمک کنید چطوز میتونم دستگاهمو اپدیت کنم
d9ce672a30564dd7a83c.jpg

لطفا زود جواب بدین.تو رو به خدا.به دستگاهو جدید خریدم اصلا نمیتونم بازی کنم لطفا کمک

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or