جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

ااقا تورو خدا کمک xbox ه من دیوونه شده وصل میشم لایو خودشو اپدیت میکنه بعد ریست میشه دوباره اپدیت تا حالا 7 بار اپدیت شده ولی هی اینطوری مشه کمک دیگه اعصابم خورد شد و کنسل کردم الان بدون اواتار شدم کمکم کنید لطفاااااااااااااا

ااقا تورو خدا کمک xbox ه من دیوونه شده وصل میشم لایو خودشو اپدیت میکنه بعد ریست میشه دوباره اپدیت تا حالا 7 بار اپدیت شده ولی هی اینطوری مشه کمک دیگه اعصابم خورد شد و کنسل کردم الان بدون اواتار شدم کمکم کنید لطفاااااااااااااا
دوستان این مورد یکمی زیادی مشکوک می زنه....اتفاقات پارسال داره می افته.آواتار سیاه شدن و....

دوستان این مورد یکمی زیادی مشکوک می زنه....اتفاقات پارسال داره می افته.آواتار سیاه شدن و....

اخه من بار اول با اواتار اومد بعد از خاموش کردن و بعد روشن کردن 7 بار اپدیت کردن (بازم میگه اپدیت هست اپدیت کنم؟) چی کار کنم کمک

تو یکی از فروم های خارجی خوندم که قراره مایکروسافت با این آپدیتش بن ویو رو شروع کنه یعنی ممکنه تو این روزا بن ویو شروع بشه. البته یه زمان تخمینی هم گفتن که به احتمال زیاد 11 نوامبر این بن ویو انجام بشه فعلا دست نگه دارید.

من آپدیت کردم از لایو
هنوز هیچ بازی جدیدی هم نذاشتم تو دستگاه
الان که مشکلی برام پیش نمیاد؟
cod:bo رو میتونم بازی کنم؟اگه بازی کنم مشکلی پیش میاد(فلگ ،بن و ...)؟

بچه ها دوباره xbox ه من بعد از اپدیت و ریستارت شدن میگه: some xbox 360 update are missing or corupted you can replace them by update your console بعد میگه if the problem persits because of your storage divice من حتی هارد امو عوض کردم و فلش گذاشتم هنوز هم اون اروره بالایی رو میده و الان dashbord ام عوض شده ولی بدون اواتار هستم کمک کنید.

من آپدیت کردم از لایو
هنوز هیچ بازی جدیدی هم نذاشتم تو دستگاه
الان که مشکلی برام پیش نمیاد؟
cod:bo رو میتونم بازی کنم؟اگه بازی کنم مشکلی پیش میاد(فلگ ،بن و ...)؟
چقدر سوالات تکراری
میتونی CoD رو بازی کنی و فلگ نمیشی تا حالا فقط Fable مشکل داشته
خودمم تونستم بازی کنم

سلام
داداش میدونی مشکلت کجاست
کنسولت احتمالا ارکیده بوده
حافظه داخلی کنسولت پر شده یا ظرفیت کامل برای اب دیت جدید نداره
حافظه کنسولتو خالی کن تا اب دیت تا اخر انجام بشه

3 نفر از دوستان من آپدیت کردن و دارن بدون مشکل fable 3 بازی میکنن!!

خودم هم امروز آپدیت میکنم
سینا آپدیت بکن
ولی fable رو کلا تو دستگاه نزار
با هر پروفایلی یا اصلا بدون اینکه با پروفایلی sing in کرده باشی بازی رو اجرا کنی و ارور رو بده تا بری تو لایو فلگ میشی

دوستان الان یه روزه بازی های کینکت عرضه شده,می خواستم بدونم اصلا لینک هاش اومده؟یعنی کسی تا حالا خارج از ایران کپیش را بازی کرده؟یعنی هنوز معلوم نشده اینها AP2.5 دارن یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or