جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

از Metroid خبری نیست ؟ خیلی عجیبه که هنوز جایی این بازی رو نداره :confused:

3 -4 تا بازی هست که توی فروشگاه ها نمیاریم . بخاطر اینکه اگه دستگاه آیدیت نشده باشه به دستگاه آسیب نمیرسونه . و ممکنه بچه های توی مغازه حواشون نباشه به مشتری توضیح بدن .
البته خیلی از شرکتا این چیزا براشون مهم نیست و مهم نیست که دستگاه کسی به مشکل بخوره و فقط میخوان بفروشن .
اگه کسی این بازی ها رو بخواد ما اول ازشون ورژن دستگاه رو میپرسیم که یوقت زیر 2 نباشه و بهشون توضیح میدیم و بعد براشون میاریم

ضمنا این لیست Wii های ما هست:

FIFA 08
Metroid Prime 3: Corruption
Prince of Persia: Rival Swords
Mercury Meltdown Revolution
Mario Strikers Charge
Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer
Boogie
Barnyard
Chicken Little: Ace in Action
MLB POWER Bros
Crash of the Titans
Pool Party
Ratatouille
Billy the Wizard: Rocket Broomstick Racing
Dave Mirra BMX Challenge
Anubis II
Sims 2: Pets
Cosmic Family
Super Paper Mario
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
Mortal Kombat: Armageddon
Mario Party 8
Resident Evil 4: Wii Edition
Rayman: Raving Rabbids
Legend of Zelda: Twilight Princess
Wii Sports
Wii Play
Sonic and the Secret Rings
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
TMNT
Red Still
Tony Hawk's Downhill Jam
Tiger Woods PGA Tour 07
Monster 4X4: World Circuit
The Grim Adventures of Billy & Mandy
Super Monkey Ball: Banana Blitz
Ice Age 2: The Meltdown
SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab
GT Pro Series
SSX Blur
Rampage: Total Destruction
Happy Feet
Rapala Tournament Fishing
Metal Slug Anthology
Blazing Angels: Squadrons of WWII
Call of Duty 3
Cooking Mama
Far Cry: Vengeance
Need for Speed Carbon
Medal of Honor: Vanguard

3 -4 تا بازی هست که توی فروشگاه ها نمیاریم . بخاطر اینکه اگه دستگاه آیدیت نشده باشه به دستگاه آسیب نمیرسونه . و ممکنه بچه های توی مغازه حواشون نباشه به مشتری توضیح بدن .
البته خیلی از شرکتا این چیزا براشون مهم نیست و مهم نیست که دستگاه کسی به مشکل بخوره و فقط میخوان بفروشن .
اگه کسی این بازی ها رو بخواد ما اول ازشون ورژن دستگاه رو میپرسیم که یوقت زیر 2 نباشه و بهشون توضیح میدیم و بعد براشون میاریم

FIFA 08
Prince of Persia: Rival Swords
Mercury Meltdown Revolution
Mario Strikers Charge
Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer
Boogie
Barnyard
Chicken Little: Ace in Action
MLB POWER Bros
Crash of the Titans
Pool Party
Ratatouille
Billy the Wizard: Rocket Broomstick Racing
Dave Mirra BMX Challenge
Anubis II
Sims 2: Pets
Cosmic Family
Super Paper Mario
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
Mortal Kombat: Armageddon
Mario Party 8
Resident Evil 4: Wii Edition
Rayman: Raving Rabbids
Legend of Zelda: Twilight Princess
Wii Sports
Wii Play
Sonic and the Secret Rings
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
TMNT
Red Still
Tony Hawk's Downhill Jam
Tiger Woods PGA Tour 07
Monster 4X4: World Circuit
The Grim Adventures of Billy & Mandy
Super Monkey Ball: Banana Blitz
Ice Age 2: The Meltdown
SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab
GT Pro Series
SSX Blur
Rampage: Total Destruction
Happy Feet
Rapala Tournament Fishing
Metal Slug Anthology
Blazing Angels: Squadrons of WWII
Call of Duty 3
Cooking Mama
Far Cry: Vengeance
Need for Speed Carbon
Medal of Honor: Vanguard
دستت درد نكنه فقط يعنيmetroid رو حتما بايد دستگاه اپديت باشه تا بتونيم بازي كنيم؟ من westزنگ بزنم بازي ها رو برام مي فرستن؟

دستگاه رو چجوري اپديت ميكنن؟:((

آپدیت Wii فقط از طریق خودش امکان پذیره. یعنی نمیشه با PC از اینترنت دانلود کرد و بعد ریخت توی Wii.

اگه ADSL داری ، میتونی دستگاه رو آپدیت کنی. باید بری توی Wii Setting (آچار) و بعد روی system update. خودش واست دانلود میکنه و آپدیت....

آقا ما بالاخره نفهمیدیم ، این Metroid Prime 3 روی دستگاه های J با فیرمور 2.0 بدون آپدیت کار میکنه یا نه ؟؟؟؟

شما خودتون این Metroid رو روی Wii 2.0j اجرا کردید ؟؟؟

(خواهش میکنم جواب بدید):

یعنی الان همه بازی های لیست بالا ، بدون آپدیت روی Wii 2.0j هم اجرا میشن؟؟؟

كسي جواب منو نداد؟

كسي جواب منو نداد؟

دستگاه رو چجوري اپديت ميكنن؟:((

چجوري بايد دستگاه رو اپديت كرد؟:((

آپدیت Wii فقط از طریق خودش امکان پذیره. یعنی نمیشه با PC از اینترنت دانلود کرد و بعد ریخت توی Wii.

اگه ADSL داری ، میتونی دستگاه رو آپدیت کنی. باید بری توی Wii Setting (آچار) و بعد روی system update. خودش واست دانلود میکنه و آپدیت....

:-" :confused:

ببخشید دیر به بحث برمیگردم، بالاخره دیروز Paper Mario هم download شد و مجموعه‌ای که میخواستم کامل شد.
خسته نباشی! دمت گرم! mario sunshine چطویه؟
ممنون، مثل بقیه بازیهای سه بعدی platformer، اگر Super Mario 64 رو دوست داشته باشی قاعدتا اینم دوست داری. من فعلا خیلی کم بازی کردم ولی خوب Paper Marioها رو ترجیح میدم به Marioهای سه بعدی ;)
لینک دانلود harvest moon ها رو میشه بدید منم دانلود کنم از اونا مهمتر هرکس لینک burnout2 point of impact ورژن ntsc (چون پال دارم کار نمی کنه) داره لطفا بزاره تشکر
برای Harvest Moon Magical Melody:
http://vagos.es/showthread.php?t=216205
برای Another wonderful life:
http://vagos.es/showthread.php?t=217121
یا:
http://vagos.es/showthread.php?t=156994
(اگر megaupload گفت slotهای ایران پر شده یه extension برای Firefox هست به اسم Megaupload SX اونو نصب کن و قبل از اینکه به megaupload بری از منوی Tools فعالش کن این محدودیت رو میپیچونتش.)
burnout رو من هم فعلا همون PAL رو فقط پیدا کردم.
علی جان بازی ها چیا رو الان داری چیا رو نه
الان دیگه همه رو دارم، MySims و Fifa 08(که البته مدتیه West آورده و دیگه چندان مهم نیست) برای Wii ، دو تا Harvest moon و Super Mario sunshine و Paper Mario a Thousand Year Door هم برای Gamecube. اول تو این فکر بودم که دو تا Harvest moonها و دو تا Marioها رو هرکدوم در یک DVD با GCOS 4 بریزم اما فکر کنم بهتر باشه اصل iso/gcmها رو بدم به خودت اگر خواستی خودت اینکارو بکنی.(تا جایی که تست کردم GCOS 4.0F خیلی خوب کار کرد و به شدت توصیه‌اش میکنم.)
واقعا دستت درد نکنه! من همیشه دوست داشتم این دوتا Harvest Moon رو بازی کنم!! :love:
خواهش می‌کنم، تستشون کردم جفتشون به خوبی کار میکنن :)
MySims هم به نظرم خیلی سعی کرده در ظاهر شبیه Harvest Moon باشه و با وجود تفاوتهای زیادشون شاید از اونم خوشت بیاد.

دستت درد نكنه فقط يعنيmetroid رو حتما بايد دستگاه اپديت باشه تا بتونيم بازي كنيم؟ من westزنگ بزنم بازي ها رو برام مي فرستن؟

metroid یک مقدار قضیش خاصصه . تلفنی باید بهتون بگم
نه بچه های مغازه از بازیهایی که احتمال brick کردن بعضی دستگاه ها رو داره خبر ندارن metroid ]م یکی از اوناس . چون اگه بفرستیم مغازه ممکنه حواسشون نباشه بدون توضیح بفروشن
برای سفارش این جور بازیها بهتر اینه که توی انجمن ما به آیدی westgame یا mohngs پیغام خصوصی بدید

یعنی الان همه بازی های لیست بالا ، بدون آپدیت روی Wii 2.0j هم اجرا میشن؟؟؟[/QUOTE]
98.8 درصدشون آره ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or