Primordial
کاربر سایت
جاي ديگه نميشناسي بازي سفارش بدم برام بيارن:blushing:مگه چند وقته کلا بازیاش در میاد که قدیمی بشه؟ به بازی 2006 که نمیگن قدیمی.. به نظرم از وست بگیر - مطمئن تر و بهتره، پک هم داره- اگرم تهران رات افتاد ارزون ترین جا توپخونه س ( پشت شهرداری) که جای جالبی نیست ولی 1500 هم میتونی بازیارو پیدا کنی.
من بازي هايي مثل call of duy 3و ssx blur و zeldaو wii sportsو mortal kombat رو از وست سفارش دادم به نظرت اينا جديده اقاي no name اگه خودت بازي جديد مي شناسي به من بگو سفارش بدم![]()
بازیای خوبی سفارش دادی، یه excite truck و 4*4 monster هم هست که هر دوتاشون ماشینای گنده ان و باحالن برا خودشون وست فکر میکنم حد اقل یکیشونو داشت.من بازي هايي مثل call of duy 3و ssx blur و zeldaو wii sportsو mortal kombat رو از وست سفارش دادم به نظرت اينا جديده اقاي no name اگه خودت بازي جديد مي شناسي به من بگو سفارش بدم![]()
از Metroid خبری نیست ؟ خیلی عجیبه که هنوز جایی این بازی رو نداره :confused:این بازیها جدید نیست عزیزم
ولی توصیه میکنم Zelda و Wii Sport رو حتما بازی کنی.
WestGame تابحال روی کنسول Wii بروز کار نمیکرد و بیشتر به X360 PSP PC میرسید . اما خبر خوب اینکه قرار شده از این هفته تمام بازیهای جدید Wii رو هم بیاریم
آخرین بازیها هم که همین یکی دوروزه اومده Fifa08 - Crash of the Titans - Spiderman Friend or Foe هست
اتقاقا من در حال گرفتن Super Mario Sunshine هستم از طریق torrent حدود ۱۰۰ مگابایت باقی مونده* که امیدوارم امروز تموم بشه. Harvest Moon another wonderful life و Harvest Moon Magical Melody رو هم گرفتم برای GameCube به علاوه MySims NTSC و FIFA 08(این فیفا که دارم در اصل PAL هست اما روی NTSC/UC من نه update خواست و نه مشکلی داشت.) برای خود Wii. سعی میکنم تا آخر هفته Paper Mario 2 برای GameCube رو هم بگیرم و همه رو در اولین فرصت به دست سایر دوستان برسونم، البته من نمیتونم برای تک تک افراد بفرستم و لطفا یک نفر رو انتخاب کنید که من به دستش برسونم و در اختیار سایر دوستان قرار بده،ترجیحا پرهام(hp_i3) که خونهمون به هم نزدیکه.
* من dialup دارم! غیر از Harvest moonها که خیلی کم حجم بودن بقیه رو دادم جایی download کنه و متاسفانه دیروز که تحویل گرفتم بسیاری از partهاشون خراب بود و برای همین خودم با torrent گذاشتم با استفاده از فایلهای موجود ادامه بده و دیشب تا صبح MySims و Fifa ترمیم شدن اما sunshine هنوز تموم نشده.
اتقاقا من در حال گرفتن Super Mario Sunshine هستم از طریق torrent حدود ۱۰۰ مگابایت باقی مونده* که امیدوارم امروز تموم بشه. Harvest Moon another wonderful life و Harvest Moon Magical Melody رو هم گرفتم برای GameCube به علاوه MySims NTSC و FIFA 08(این فیفا که دارم در اصل PAL هست اما روی NTSC/UC من نه update خواست و نه مشکلی داشت.) برای خود Wii. سعی میکنم تا آخر هفته Paper Mario 2 برای GameCube رو هم بگیرم و همه رو در اولین فرصت به دست سایر دوستان برسونم، البته من نمیتونم برای تک تک افراد بفرستم و لطفا یک نفر رو انتخاب کنید که من به دستش برسونم و در اختیار سایر دوستان قرار بده،ترجیحا پرهام(hp_i3) که خونهمون به هم نزدیکه.
* من dialup دارم! غیر از Harvest moonها که خیلی کم حجم بودن بقیه رو دادم جایی download کنه و متاسفانه دیروز که تحویل گرفتم بسیاری از partهاشون خراب بود و برای همین خودم با torrent گذاشتم با استفاده از فایلهای موجود ادامه بده و دیشب تا صبح MySims و Fifa ترمیم شدن اما sunshine هنوز تموم نشده.