جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

آره منم دارم. من وسطای تابستون بود گرفتم. ولی بیخاصیت اوّلین کاپ و که میگیری دیگه اون دو تای دیگه زیادی سخت میشه. بازی رو از نظر سختی خیلی بد ساختن. من کاپ آخریه رو دیگه نمیتونم رد کنم. همون دومیرم به زور و شانسی رد کردم!!! ولی خداییش بازی باحالیه. برید امتحان کنید.

من بلد نیستم چطوری باید به اینترنت وصل شد با Wii. اگه بلد بودم یه جوری یه ADSL میگرفتم و بازی آنلاین رو یه تستی میزدم.
اون اولا با WiFimax یکی از بچه های سایت وصل شده بود!! البته تو انگلیس;)!! اما جدیدا پارس آنلاین آورده!! دیگه چجوریشو نمی دونم!! راستی من میخوام دی اس بگیرم مدرسمون دکل اینترنت بی سیم(WiFi) داره!!
این است از مزایای سمپادی بودن!!!

آره من آنلاین بازی کردم باحاله هم pokemon هم mario football اگر کسی میتونه کد آنلاین مایومو بدم با هم بازی کنیم

من به خاطر آپدیت کردنش، حتما میخوام ADSL بگیرم ، هر وقت گرفتم، کد میذارم.

راستی مگه برای آنلاین بازی کردن نباید کد کنسول رو به بقیه داد؟ پس چرا میگی کد ماریو؟

اگه بخوایم آپدیتش کنیم یا آنلاین بازی کنیم کنسولمون بریک نمیشه؟

نه راستش توی مشخصات Wiikey نوشته که این قطعه Stealth هست و روی مدار سیستم هیچ بار اضافی رو وارد نمیکنه که شناسایی بشه، ولی فکر هم نمیکنم نینتندو اهل این کارا باشه....

مگه چند وقته کلا بازیاش در میاد که قدیمی بشه؟ به بازی 2006 که نمیگن قدیمی.. به نظرم از وست بگیر - مطمئن تر و بهتره، پک هم داره- اگرم تهران رات افتاد ارزون ترین جا توپخونه س ( پشت شهرداری) که جای جالبی نیست ولی 1500 هم میتونی بازیارو پیدا کنی.

من بازي هايي مثل call of duy 3و ssx blur و zeldaو wii sportsو mortal kombat رو از وست سفارش دادم به نظرت اينا جديده اقاي no name اگه خودت بازي جديد مي شناسي به من بگو سفارش بدم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or