جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

یعنی همه ما که چیپ کنسولمون تقلبی بود میتونیم با ازتفاده از این برنامه(Trucha Signer) بازی super mario galaxy رو بازی کنیم؟؟؟((((اقا بهنام شما تونیستی بازی کنید))))

از شانس ما هم تا خواستیم کنسول بخریم کنسولا بس ناجوان مردان:biggrin1:ه گرون شدن:((
انگار من هم چاره ایی جز صبر کردن تا اخر اردیبهشت ندارم:(

بله تقریبا تمام بازی ها با trucha ما آن رو چیپ های آشغالمون، من SMG و SSBB رو امتحان کردم. همیشه راه های نرم افزاری پیدا می شن، مخصوصا الان که تازه داره برنامه برای Wii زیاد می شه

یعنی همه ما که چیپ کنسولمون تقلبی بود میتونیم با ازتفاده از این برنامه(Trucha Signer) بازی super mario galaxy رو بازی کنیم؟؟؟((((اقا بهنام شما تونیستی بازی کنید))))
من که نه ولی اشکان و میلادجان تونستن!! میشه بازی ها رو با هم تبادل کنیم! شما هم زیاد عجله نکن بذار یه کم این قیمت ها بیاد پایین واقعا الان همش ضرره. زیاد دنبال Wiikey اصل هم نباش prince جان با همین آشغالا هم کارمون راه میفته... ;)

یکم از بحث این بازی ها بیایم بیرون، دو تا بازی جدید دانلود کردم، Opoona و Deca Sports. اولی که RPG است خیلی بازی نکردم ولی دومی خیلی جالبه که فکر کنم دو ماه دیگه قراره بیاد! اولش می نویسه trial edition ولی همه بازی کامله، خیلی هم حال می ده، بازی های جالبی داره و خیلی جالب ساختنش مخصوصا کرلینگ و تیر و کمانش.

کمک

دوستان من تازه ویی خریدم و از این چیزا سر در نمیارم:((.یه نفر که تونسته smg and ssbb رو با همین مدچیپا و بدون آپدیت اجرا کنه برای ما هم بفرسته ثواب داره:cheesygri:laughing:.

بازی های endless ocean ninja reflex wario ware چطورین؟

یه سوال دیگه:بازی زک اند ویکی رو بخوایم بازی کنیم باید زبانمون قوی باشه؟یعنی معماهاش طوریه که باید به حرفاشون خوب گوش بدیم؟

دوستان من تازه ویی خریدم و از این چیزا سر در نمیارم:((.یه نفر که تونسته smg and ssbb رو با همین مدچیپا و بدون آپدیت اجرا کنه برای ما هم بفرسته ثواب داره:cheesygri:laughing:.

بازی های endless ocean ninja reflex wario ware چطورین؟

یه سوال دیگه:بازی زک اند ویکی رو بخوایم بازی کنیم باید زبانمون قوی باشه؟یعنی معماهاش طوریه که باید به حرفاشون خوب گوش بدیم؟
نه زبانت هم خیلی بد باشه از بازی سر در میاری حتما بگیرش.

اين رو کنسول های J کار ميکنه ديگه؟؟؟نميدونی چه FW ميخواد؟؟؟

آره میلاد جون با اون Freeloader اگه بذاری مثل اینکه میشه:

Harvest Moon: Magical Melody (DAGGER): 3.2J + WiiKey 1.9g + Freeloader

حالا نوشته رو 3.2 ولی فکر کنم با پایین تر هم مشکلی نداشته باشه، کلا بازی بی آزاری ـه!

Okami April 15, 2008
Mario Kart Wii
April 27, 2008
Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King May 12, 2008
We Ski May 13, 2008
Wii Fit May 19, 2008
Top Spin Tennis May 19, 2008
Brothers in Arms: Road to Hill 30 June 3, 2008
Rock Band June 22, 2008
Alone in the Dark June 24, 2008
Guitar Hero: Aerosmith June 29, 2008
Final Fantasy Fables: Chocobo's Dungeon July 8, 2008
Harvest Moon : Tree of Peace (Heroes) July 14, 2008
Animal Crossing Wii (PAL) ! June 27, 2008
Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers (PAL) ! June 27, 2008
Disaster: Day of Crisis (PAL) ! June 27, 2008

okami رو کسی پیدا نکرده جایی بفروشه؟
اگه دانلودش کردید بگید.:laughing:
آره مثل اینکه برای ریجن PAL اومده، اما مطمئن نیستم تو wiki دیدم زده بود اسمش رو...
اینو چی؟می تونیم تو j بزاریم؟ جایی هست که بفروشه؟مشکل که نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or